poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CHRZCINY

Co można kupić dziecku w prezencie na chrzciny? Doradzcie coś bo brak mi pomysłu. Dodam, że nie jestem chrzesną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CHRZCINY

http://allegro.pl/srebrny-smoczek-na-chrzest-z-kamykiem-nowy-wzor-ni-i1719857621.html

http://allegro.pl/srebrny-smoczek-chrzest-prezent-grawer-i1737485237.html

z reguly na chrzest to poza chrzestnymi prezentow sie nie kupowalo :)
ewentualnie jakas ksiazeczka "pamiatka chrztu" i duzy bialy mis bylby milym prezentem, ktory za pare lat dziecko chociaz zobaczy, bo poki co za wiele nie rozumie, tak mysle.

O ludzie takiego cuda to w życiu nie widziałem :) Chociaż ja bym wybrał np. karuzelę do łóżeczka/wózka jeśli rodzice jeszcze nie mają, matę edukacyjną albo ładną lampkę nocną do pokoju dziecięcego.

matę edukacyjną,jakoś zabawkę z fisher price,książeczę z bajkami,ubranko:) lub
http://allegro.pl/rower-rowerek-trojkolowy-piesek-letnia-wyprzedaz-i1718850995.html
jest w czym wybierać zależy ile się przeznacza na ten prezencik:)

Lala22

Dzięki za rady. Pojaśniało mi już w głowie i mniej więcej już wiem. Pozdrawiam moich doradców.

jestem mamą dwuletniej już dziewczynki i z doświadczenia powiem, że najlepiej by było gdybyś zapytała rodziców wprost czy potrzebują jakiegoś "szczególnego" prezentu :) moje dziecko dostało np termometr do mierzenia temp.w smoczku, z którego już nieraz korzystałyśmy ( każdy wie jak ciężko jest zmierzyć temp. maluchowi, zwłaszcza bardzo ruchliwemu) to był prezent od mądrych dziadków a chrzestna sprawiła nam radość personalizowaną książeczką - tu podaję link http://www.bajkopisarze.pl/sklep.php?gid=101 (mozesz poczytac co jest w srodku :) zabójcza treść, bardzo wzruszająca, można dodać zdjęcia dziecka) i wspomnianą już tu wcześniej matę edukacyjną - pomysłów na prezent jest mnóstwo!! powodzenia w wyborze

M.

Pojdziesz do PruMus-a w/w jednostki woj.
to tam mila pani Ci podpowie.Tam znajdziesz
wiele fajnych prezentow.

grunt aby Tobie ubran nie pozarly :) bo w slomie podobno dobrze sie legna rozne robactwa...

dowiedz sie dziecko co to jest przyklad, do tego luzny przyklad, a dopiero sie wypowiadaj... Widze, ze bozia rozumu poskapila. Nie z toba dyskusja na temat kogo i na co stac, bo stoi to tacie kiedy cie w nocy odwiedza.

Autor: blackxxx lady (---.elomza.pl)
Data: 28-07-11 10:30

mnie stac na bardzo duzo

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

kolejna pusta i zarozumiała lala, której wydaję się że świat kręci się wokół niej.

dlaczego_nie to tylko kolejne konto "forumowiczki" czarnasukaczarna, wiec poziom niezmienny

moze kup jakies ubranko,komplecik, albo najlepiej 100- 150 zl w koperte i tez bedzie git:]

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

kasy to nie ma co dawac, a jeśli chodzio prezenty, to zależy jacy są rodzidze dziecka.
ja niedługo będę miała chrzciny u niedogodzonych
i wymyśliłam że kupię pakę pampersów, może dwie okaze się, jakieś spiochy, body, buciki.
wpiszw google" tort z pampersów" i zobaczysz jak to wygląda
myślę,że to oryginalny prezent, i przydatny

quada, quada mu kup, jak zacznie chodzić to jak znalazł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org