Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BILECIKI DO KONTROLI |
Kraków, autobus lini 173 - prawie pusty, na dworze pada śnieg. POSTACIE: Jakiś chłopak, Kanar, Kierowca Chłopak siedzi w autobusie. Na jednym z przystanków wsiada Kanar: KANAR: Bileciki do kontroli! Chłopak siedzi dalej i tylko szyderczo się uśmiecha. KANAR: Bilecik! CHŁOPAK: Trąbka! KANAR: Jaka trąbka? CHŁOPAK: Jaki bilecik? KANAR: Proszę się nie wygłupiać i pokazać mi bilet! CHŁOPAK: Po co? KANAR: Jestem kontrolerem MPK! CHŁOPAK: Nie wierzę panu! KANAR: (pokazując mu legitymację kontrolera MPK): Oto moja legitymacja. CHŁOPAK: A oto moja (odpowiada, pokazując legitymację szkolną). KANAR: Proszę mi pokazać pana bilet! CHŁOPAK: Proszę mi pokazać pańską kartę szczepień! KANAR: Ma pan bilet? CHŁOPAK: Nie! KANAR: W takim razie proszę o dokumenty. CHŁOPAK: Nie mam. KANAR: A ta legitymacja? CHŁOPAK: To nie moja! Znalazłem!! KANAR: To dlaczego jest na niej pana zdjęcie? CHŁOPAK: Zbieg okoliczności! KANAR: Proszę mi pokazać dokumenty! CHŁOPAK: Są tam! (mówi wskazując wewnętrzną kieszeń kurtki Kanara). KANAR: Proszę mi pokazać PANA dokumenty!! CHŁOPAK: Którego pana? KANAR: Pokaże mi pan dokumenty? CHŁOPAK: Nie pokażę! KANAR: Bo zawołam policję! CHŁOPAK: Bo zawołam ojca! KANAR: Proszę przestać się wygłupiać! CHŁOPAK: Proszę przestać się czepiać! KANAR: Pokaże mi pan bilet albo dokument? CHŁOPAK: No nie! Pan jest monotematyczny!!! KANAR: Jeżeli nie zobaczę biletu, będę zmuszony pana zatrzymać. CHŁOPAK: Może wreszcie mi pan wyjaśni, kim pan jest? KANAR: (trochę zmieszany): Jestem kontrolerem MPK! CHŁOPAK: Proszę o legitymację. KANAR: Już pan widział! CHŁOPAK: Chcę do ręki! Kanar wyciąga legitymację i podaje mu ją. CHŁOPAK: (bierze ją, chowa, po chwili wyciąga i mówi): Dzień dobry, bileciki do kontroli. KANAR: Co proszę? CHŁOPAK: Słyszał pan, jestem kontrolerem i proszę o bilet do kontroli. KANAR: To ja jestem kontrolerem! CHŁOPAK: Ma pan bilet? KANAR: Nie potrzebuję, pracuję w MPK! CHŁOPAK: Tak, a mój ojciec w NASA. Płaci pan teraz, czy mam wystawić blankiecik? KANAR: (rzucając się na niego): Proszę mi oddać moją legitymację!!! CHŁOPAK: Aaa! To jest napad na człowieka na służbie! Panie kierowco, proszę zatrzymać autobus!!! Kierowca zatrzymuje autobus, wychodzi z kabiny i podchodzi do nich. KIEROWCA: Co tu się dzieje? CHŁOPAK: Jestem kontrolerem MPK, a ten pan nie ma biletu. KANAR: Nieprawda! To ja jestem kontrolerem, a on nie ma biletu! KIEROWCA: (zwracając się do nich obu): Proszę o legitymacje. (Chłopak podaje mu legitymację, a ten ogląda ją dokładnie i mówi do chłopaka): To nie jest pana zdjęcie! CHŁOPAK: Jestem po operacji plastycznej! KIEROWCA: (do kanara): Ale pan jest całkiem podobny... KANAR: Bo to moja legitymacja! KIEROWCA: (wskazując na chłopaka): Tylko dlaczego miał ją ten pan? KANAR: Bo mi ją zabrał! CHŁOPAK: Nieprawda! To jest pomówienie! Przypadkiem chłopakowi wypada z kieszeni karta autobusowa. KIEROWCA (podnosząc ją): Czy to pana? KANAR: Przecież mówił pan, że nie ma biletu! CHŁOPAK: A niby skąd miałem wiedzieć, że wystarczy karta? Przecież pytał pan o bilet. KANAR i KIEROWCA (razem): IDIOTA!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BILECIKI DO KONTROLI |
WITAJCIE BANDZIORY :):):):) Dzień dobry :) http://www.youtube.com/watch?v=8B8Y8seX7IU&feature=related
|
|
robcio Cześć Robcio :):) Wcześnie wstałeś do pracy Egon ;) I kiedy myślę, że jestem sama wydaje mi się, że jest nas więcej w domu. To zastęp aniołów grających na moim sercu ;) Anioły wstawać ;)
|
|
JA cię nie pierdykam.....:) kaleson.? Witaj w rana:) gdzieś ty wczoraj była.? Poszła do sklepu i zgineła... Policję chciałem wzywać
|
|
cześć wam ranne ptaszki:-)
|
|
o madziara.?:) dzień dobry pocztę sprawdziłaś.? he he he
|
|
robciu Robcio bo kalisona nie chcieli wypuścić ze sklepu .....powiedzieli ,że podejrzane artykuły kupuję chaczyk i kość i baloniki,sznurek , kawałek drutu , dwa gwoździe , chusteczkę , śmierdzący ser i dynamit ;) hehehe madziara Cześć Madziara :):):) Ty też ranny anioł ;) hehe
|
|
niedziwie się kalisonki że podejrzanie wyglądałaś przy takich zakupach :-))))))))) hahahaha robciu:-) sprawdzałam
|
|
madziara Madziara bardzo podejrzanie ,kasjerka o mało nie spadła z krzesła , i były salwy śmiechu ;) hahahaha
|
|
a wracając do tematu to w piątek jadąc autobusem miałam kontrol ale jestem wygodnym pasażerem i jeżdze na bileciku o :-))))))))))
|
|
Dzień Dobry Kochane Bandziorki :D
|
|
Witam w jakże piękny poranek :D na dzień dobry mi prą na pół godz. zabrali wrr...ale już jest ok :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* CZEŚĆ :):):) U kalisonów też prądu nie było ,prąda zabrali ;) hehe enya Dzień dobry Bandziorko :):)
|
|
u mnie jak nie neta zabiorą to prąd :D hehehe dobrze że deszcze przestał padać oby tak już do końca dnia "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Też mam taką nadzieję ,że już dzisiaj żadne plagi egipskie na nas nie spadną ;) hehe Lato w tym roku mamy deszczowe , byłam na plaży ,wieża ratowników pod wodą ,wysoki poziom wody w Narwi .
|
|
witajcie po niewielkiej przerwie :) szykuje się coś w najbliższym czasie? ;)
|
|
co Ty gadasz kalesony?! :O az tak mokro? enya kochaniutka spóźnione ale szczerze życzenia z okazji imienin ! :) Niechaj los Tobie sprzyja niosąc powodzenie. Idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość. Wszystkiego Najlepszego ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
rayben Cześć :):) W sobotę tam gdzie wtedy ;)
|
|
no to zamów jeszcze burzę z gradobiciem, bo jeszcze trzeba mi pobyt na mazurach odwołać :(
|
|
rayben A w przyszłą sobotę wyjazdowe spotkanie ,ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY ?
|
|
http://demotywatory.pl/3318610/Slonce rayben siemka ja tam chrzanie nawet jak burze będa w piątek i tak wyjeżdżam :D siedział tu w brzydką pogodę a na Mazurach co za różnica hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hejka robaczki:)a wy znowu szykujecie impree no no bandziory szaleją:) tak enya jeśli twoje świeto wczoraj najlepszego kochana wczoraj chciałam napisać ale ciebie na forum nie było :( Kalesony jak sie dzisiaj czujemy? witaj sun:)wczoraj biegałam miałam sie do ciebie odezwać ale tak pomyślałam ze nie bedzie ci sie chciało z domu wyjść:)
|
|
SUN, FRESZKA...dziękuję :)) Zaganiana wczoraj byłam :) Ledwie na własną imprezkę zdążylam :)) Dzisiaj też lece do Elku - do pracy niestety ale...pozdrowie od Was jeziorko :)
|
|
*Sun* Najwyraźniej Słońce też wybrało wakacje za granicą ;)hehe fresz1 Cześć Fresz :):):) Masz wolny wieczór w sobotę ? Bandziory domagają się spotkania ;) hehehe Czuje się dobrze , dziękuję :)
|
|
Algi a Ty co tak cicho siedzisz dzisiaj??
|
|
a nie wiem kalesoniki bo nie wiadomo jak mąż pracuje jeszcze niestety,jak sie humory trzymają w tak piękną pogodę jak dziś?enya szerokiej kochana drogi:)
|
|
enya Pozdrów Ełk i jeziorko ;) fresz1 Jak będziesz mogła to będzie miło jak będziesz;) Humory są zawsze ,nawet w taką pogodę :) Tylko coś muzyki dzisiaj nie ma , masz coś fajnego ?
|
|
|
Sun a dokąd jedziesz? może się spotkamy :P
|
|
fresz1 Dziękuje Fresz ,od razu lepiej :):):)
|
|
macie pieśń w sam raz dla was http://www.youtube.com/watch?v=1eS48XaSvEs
|
|
fresz1 chyba muszę się przechrzcić na freszke:) cieszę sie bardzo:)że lepiej;*
|
|
Miłego dzionka Kochani...jadę :( Obowiązki wzywają.
|
|
enya Szczęśliwej podróży i miłego dnia :) fresz1 Freszka brzmi lepiej :)
|
|
enya bezpiecznej drogi ;) rayben yyyy Czarna albo Woźna Wieś haha jakoś tak ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
pa kalesony ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Sun obie wymienione przez Ciebie wsie istnieją, ale jednak jedziemy w nieco przeciwne strony :(
|
|
wiem rayben ale nie wiem na którą wieś ja jade dokłądnie hahaha ;P a Ty gdzie śmigasz? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzień Dobry :-) *Sun* , żeby nie to Twoje słoneczko ...to wcale bym dzis nie wstała;-) Cho...ra , ale leje :-/ Kochane Bandziorki , żebym Was nie poznała to jeszcze dziś poszukałabym ....gdzie to nasze słoneczko zwiało i poleciałabym za nim ;-) a tak ....to cierpliwie poczekam do soboty ..... może prześpie te pozostałe dni :D:D:D Buziaki dla Was :-*
|
|
|
hej megan uciekli nam wszyscy:)
|
|
|
ja jestem :) a na mazurki lecę za Jedwabno :)
|
|
hejka rayben :) jak na urlop to pogoda nie dopisze, choc w dobrym towarzystwie nie rzutuje ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dobry dzień.? Wszystkim......:(
|
|
hej Rayben a dokąd dokładnie lecisz? ja pochodzę z tamtych stron? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
|
Dzień dobry po raz drugi :) Ja tez juz po pracy :-)
|
|
cze wszystkiem! ;)
|
|
Algi a gdzie żeś Ty bywal??
|
|
a gdzie sie kalesony podziały????
|
|
lilo Witaj Lilo :):):) Czekamy na sobotę ;) Buziaki :) megan Dzień dobry Megan :):):) robciu Dzień dobry Robcio :):):) Kaleson już jest ;) hehe algeroth Algi cześć :):):):):) enya Dzień dobry po raz drugi :):):) maruda Dziaduniu witają Ciebie Twoje galotki :):):)
|
|
Aleksandra511 Witaj :) Mądre słowa ;) docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
co tam kaleson słychać????
|
|
robciu Pogoda do bani ,nic się nie chce ,ale dobrze ,że już z pracy wróciłeś ;) hehe
|
|
a ciemu??? :)
|
|
robciu Bo zawsze można z Tobą popisać jak jesteś ;) I to jest miłe :)
|
|
hmmm,,, :) a o cim będziemy piśiać???
|
|
robciu hmmmm......cały czas o czymś piszemy ;) hehe
|
|
to piszmy o czubku szpilki i igiełki,,:) czy szpilka ma taki sam czubek jak igła do szycia... i czy tak samo kuje,,, :)
|
|
bardzo ciekawy poranny temat kalisonki:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez Witaj :):):) To miłe ,co piszesz :):):) Dziękuję :) robciu Kuje Robcio tak samo ;) hehe Kiedyś wlazła mi w nogę jak byłam mała ;)
|
|
szpilki byly bardzo dobre do zatykania zamkow w klasie, kiedy nie chcialo sie isc na jakas lekcje razem z klasa:] Witaj kalisonki witam reszte bandziorów "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
tylko tyle na ten temat???? hmmmm,,:(
|
|
darkwarez Coś i mi wiadomo o szpilkach w zamkach ;) haha Witamy ,witamy Darkwarez :) Zawsze miło przyjmujemy przyjazne osoby :)
|
|
darkwarez :) Siemanówka :) miło powitać :):)
|
|
O kurcze :( Moje porcięta witam :) Przeoczyłem :( A to wszystko przez to odprężenie po cięzkiej pracy :)
|
|
maruda Dziaduniowi urlop się skończył i pracuje na najwyższych obrotach w pocie czoła ;)
|
|
heheheheheeheheeheeeeeeeeeeeeee
|
|
robciu EGON teraz dziadka i kaleson oskubałeś ;) hahaha
|
|
moje porcięta :):) Ale już niedługo :):):) Cos mam czuja że znowu jakiś urlopik mi się uda wyszarpnąc :):) Nie to jest najgorsze że pracuję :( Najgorsze jest to że musze to robic w godzinach w jakich nienawidzę pracowac :(:( Robciu !!!!!!!!!!!!!!!! smerf maruda jest prawnie chroniony !!!!!!! Oddawaj mi go w tej chwili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
a ja wlasnie planuje urlop:] jak najbardziej zasłużony:]ha aż milo pomyslec ostatnie 5dni:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez To SUPER , trzeba odpocząć i naładować akumulatory :)
|
|
akumulatory to prostownikiem się ładuje :P
|
|
nom czas najwyższy od 9maja pracuje bez przerwy:/codziennie "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
rayben ;) hahaha Kalisony niezmotoryzowane ,na auto-piętach się przemieszczają ;) hehe
|
|
darkwarez To faktycznie , urlop się należy :)
|
|
to dobrze taniej wychodzi i tyłek nie rośnie :P też staram się coraz mniej autem jeździć, ale ni zawsze mi to wychodzi
|
|
rayben Przede wszystkim zdrowiej ,ale auto by się przydało kalisonom ;)
|
|
a jakie byś chciała? może poszukamy wspólnie czegoś na allegro? :D
|
|
rayben Dziękuję , to jeszcze odległe marzenie ;) Jak będę kupować samochód , poradzę się Ciebie :)
|
|
ja już wybrałem dla kalisonów auto..:) podoba ci się kalisonki???? :)
|
|
robciu Robcio ,nawet bardzo się podoba :):):) Później będę ,zwiewna zawiewa ;)
|
|
ema :D robciu czy możliwe że ja Ciebie mogłam widzieć koło godz. 19 przy srebrnym seacie gadałes z jakims kolegą :P czy tylko mi się wydało ? algeroth CZEŚĆ! ;)) darkwarez witam Cię :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmmm, sun :) śćiema,,:) a jak byłem ubrany??? czytałem ostatnio że też tam kogoś widziałaś...:)
|
|
śćiema to oznasca siema,,,:) jak by co sun... cio tam ciekawego??? jak tam dzionek??
|
|
wiem co oznacza ściema robciu ;P brązowa koszulka tyle widziałam :P no ostatnio algerotha widziałam i sie wtedy nie myliłam że to on :) ale tu mogę więc dlatego pytam heh a tak poza tym to nic ciekawego trzeba kolacje wszamac i spać :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
kolacje powiadasz??? a co masz na kolację?? :)) to trzeba było podejść,,,:)
|
|
przy takim aucie mnie widziałaś sun ?:)
|
|
nie robciu przy srebrnym seacie :p ale widocznie to nie Ty skoro nie przyznajesz sie hehe ale ok koniec tematu lece oglądac film miłego wieczorku ;) Dobranoc "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmmm,,, sun :( dobranoc,,,,,,
|
|
rayben a dokładnie dokąd ruszasz na ten urlop w okolice jedwabna? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Aleksandra511 Rayben rzadko zagląda na forum ;) Witam robciu Przewieziesz kalisony syrenką ?;) hehe *Sun* Jakiś fajny film dzisiaj ? Dobranoc :)
|
|
a jak inaczej kalisonku ? :)
|
|
szkoda że rzadko zagląda,ale może mi odpisze. bo akurat ja z tamtych stron pochodzę i być może mamy tam jakiegoś wspólnego znajomego docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
aj kaleson poszedł film oglądać >:( trzeba się ewakuować chyba.. sam nie mam zamiaru tu siedzieć,,
|
|
robcio :) A gzie bryczka czerwona ? ;)
|
|
zapierdykał mi ktoś,,:( nie wiesz zapewne kto???
|
|
a tak poważnie to się z niej wyśmiewali,,, :(
|
|
Dobry wieczor wszystkim :) Porteczki witaj :) rob hejka :) Jak Wam minął dzionek ? Bileciki jak bileciki, ale kwity skontrolowane bez pkt i innych opłat objetych taryfikatorem obeJszło sie ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu Mi się podobała :):):)
|
|
hejka :)zapewne poznikacie zaraz spać ale się przywitam :)
|
|
witam witam,, meg.. :) słabo mi minął dzień.... kaleson wiem że lubisz takie...:) hmmm, ,,, ale co ja na to poradze???
|
|
dobranoc idę spać,,, he he he he he eheee żartuje..:) siemano,, fresz,,
|
|
freszka nie wypowiem sie za pozostałych, ale ja już jednym okiem śpie :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hehehe tak megan domyślam się:)jak obserwowałam to ostatnio o tej porze uciekali do łużeczka:) siemano robciu:)
|
|
a ty fresz pewnie teraz do rana będziesz siedzieć???
|
|
meg,,, zapewne zmęczona jesteś?? :)
|
|
freszka intensywny wyczerpujący tydzien pracy daje po kosteczkach ;) rob, o ile sobie dobrze przypominam to z grafiku wypada dzis Twoj dyżur nocny ;) porteczki thx za email-a, jutro jak wroce z delegacji sprawozdanie przesle ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
tak robciu jak co noc praktycznie:)jestem nocny marek:)
|
|
megan Wtaj :):):) Ciężki dzień dzisiaj miałam
|
|
|
meg,,,:) nie ma takiej opcji,, :) muszę iść spć , jutro mnie wawka i okolice czekają.. :) fresz popilnuje :) zgadzasz się freszka????
|
|
ojjj ale nasze dziewczyny dzisiaj zmęczonee,biedactwa teraz tylko podusiaa i spaciulki:)
|
|
freszka Freszka teraz lepiej :):):)
|
|
na pilnowanie mnie robciuu?sie zgadzam?bo nie bardzo rozumiem jak o to chodzi to jak najbardziej:)
|
|
ale o co chodzi meg,,? :) bo ja śpiący.... Autor: megan (---.opera-mini.net) Data: 27-07-11 22:17 rob jak ...(piii) czytaj ocenzurowane słownictwo. ;)
|
|
kalesony:*mi też się zmiana podoba:)
|
|
megan Podobał się paparazzi ?;)hehe freszka Super Freszka ,tylko muszę się przyzwyczaić ;)
|
|
właśnie o to mi chodzi freszko,,, :) kaleson to nic już nie zauwaza no..:( okulary trzeba jej kupić..:)
|
|
robciu Od razu zauważyłam tylko czytam co piszecie i już nie ogarniam ,zmęczone kalisony ;) Powoli będę się zbierać w objęcia Morfeusza ;)
|
|
No dobrze grzecznie sie pożegnam zatem życząc dobrej nocki wszystkim ( nie pomijając krytykow ) rob "pare" km dalej jestem :) spokojnosci życze porteczki odpoczynek wskazany w naszym podeszłym wieku ;) Pozdrowionka :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu Dziękuję za czerwoną bryczkę ,moją ulubioną :):):)
|
|
dobranoc kobietki słodkich snów:)
|
|
paparazzi pierwyj sort porteczki ;) rob zmeczona jak ....(wstaw odpowiednie slownictwo) ;) Dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
he he he he kalisonki ? :) ja też się żegnam z wami ,,:) miło mi było ale się skończyło..:(
|
|
|
rozumiem już meg...:) hejj hop do łużka , do podusi...:)
|
|
dobranocki hehe "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |