Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pokrowiec na kierownice |
Witam,gdzie moge kupic w Łomży pokrowiec na kierownice? Chodzi mi o cos lepszej jakosci a nie szmaciany badziew. Dzieki za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pokrowiec na kierownice |
I tak będzie badziew. Obszyj lepiej.
|
|
Czym i gdzie?:)
|
|
Szanowny kolego. Ja Tobie proponuję kupić pokrowiec ze skóry.Kosztuje 35 zł .Trochę trzeba poświęcić czasu na samodzielne obszycie ale efekt jest zajebisty.Co skóra to skóra a nie sztuczne materiały czy guma.W zestawie jest też igła z nicią.Kilka lat wytrzyma. br1
|
|
Kup sobie pokrowiec ale skórzany i sam obszyj kierownice.Troche pracochłonne ale dobrze wygląda i jest wytrzymałe.Ja osobiście wkażdym samochodzie tak robię.
|
|
Skoro polecacie to pewnie tak zrobie. Powiedzcie mi jeszcze czy jest w Łomży jakiś sklep gdzie dostane taki skórzany pokrowiec,czy pozostaje tylko allego?
|
|
Ja kupywałem kiedyś na Przykoszarowej ale możesz zobaczyć na Bema(sklep Skoda) tylko pamiętaj żeby dobrze dopasować musi wejść bardzo ścisło na kierownice.Mam teraz u siebie taki pokrowiec wytrzymuje 2 lata i jest jak nowy.Polecam
|
|
Jeszcze raz dzieki bardzo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |