Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wpisujcie wynik meczu z Anglią |
Ja osobiście myślę, że będzie 1:0 dla Anglii. Jestem pesymistą, bo gra jest o przysłowiową pietruszkę. Gdyby mogła tam wystąpić nasza łomżyńska jedenastka byłoby 1:1, albo 2:1 dla ŁKS.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wpisujcie wynik meczu z Anglią |
3:1 dla Polski
|
|
2:1 Anglia bądz 2:0
|
|
2:0 dla Anglii ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
POLSKA 3-2 ANGLIA
|
|
2:1 dla Polski
|
|
3:0 dla Anglii
|
|
Anglia - Polska X2
|
|
Polska 2:2 Anglia Polska 2:1 Anglia Innych opcji nie uznaję :] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
dobże by było żeby nasi wygrali, ale skoro mamy juz awans do Mistrzostw Świata to pewnie naszym nie będzie chciało juz sie biegac:) 2:1 dla Angoli:(
|
|
2:1 Anglia
|
|
<b> Oj aby nie bylo dwu cyfrówki znów wielka wrzawa jak zwykle a napewno nie myślcie sobie że nasi pokonają Anglię daleka droga jeszcze nasi to są ofermy wpodłóg anglików nawet im do pięt nie dorastają .Ludzie z taką techniką co nasi prezentują to tylko na czwarto ligowe boiska a nie tu .Zobnaczcie jak nasi piłkarze się wypowiadają ale jacy oni są mocni a potem jak Anglia pokaże im jak się gra to nos wdół i koniec znów nie wyszłó</b>
|
|
Tomek, a ja myślę sobie, że będzie 3 : 2 dla Polski :) Zawsze można sobie obstawić :) "Don't eat yellow snow"
|
|
Stawiam 1:1!
|
|
1:0 dla polski :D -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Stawiam na bramkowy remis. Niezależnie od wyniku i tak jesteśmy na mistrzostwach świata w Niemczech. Dziś nasi piłkarze grają o honor i zapisanie się w historii polskiej piłki. POLSKAAA BIAŁO CZERWONII ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
A ja stawiam na Tolka Banana... Tomek23- widziales mecz Anglii z Austrią?? Chyba nie. Polska mobilizuje się na takie mecze. W Manchesterze będzie 6000 naszych. Musi wygrać albo zremisować. Do boju POLSKO!!!
|
|
2:0 dla Anglii
|
|
ojj niektóży dobrze obstawili :)
|
|
no i oficjalny jest juz niestety 2 : 1 dla Anglii
|
|
Rasiak = drzewo a drzewo = Rasiak !!!!!!!!!!!!!!! co sądzicie o tym zwodniku ??????? wg mnie nie powinien grać w reprezentacji !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
kiler, deagostino, adamus - stawiacie piwo za wykrakanie! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
No i znowu przegraliśmy z Anglikami. Nie mamy szczęścia w meczach z nimi. Chociaż w sumie wynik zasłużony, bo pierwsza połowa, mimo korzystnego wyniku, w naszym wykonaniu beznadziejna. Druga już o wiele lepsza ale i tak prezentowaliśmy się słabiej od wyspiarzy. W naszym zespole bardzo dobre spotkanie rozegrali Artur Boruc i Kamil Kosowski, beznadziejnie natomiast zagrał Grzegorz Rasiak. Słabo wypadli również Bąk, Lewandowski, Sobolewski i Smolarek. Widać było, że się starają Żewłakow i Krzynówek. Jeszcze czeka nas wiele pracy aby móc wygrywać z najlepszymi. Słabo sędziował również duński arbiter, który bardzo często mylił się w obie strony, ale bardziej drobiazgowo gwizdał na naszą niekorzyść. Chwała 10 tysiącom polskich kibiców, którzy wielokrotnie przebijali się ze swoim dopingiem przez 55 tysięczny tłum Anglików. Doping, przemycenie i odpalenie rac i w ogóle ich postawa zasługują na pochwałę. Pod koniec meczu coś się działo na trybunach, ale mam nadzieję, że żaden z naszych rodaków nie ucierpiał, czy to w starciu z angielskimi kibolami czy to z angielską policją. Mecz mógł się podobać. Szkoda tylko, że przegraliśmy. Teraz trzeba zbierać pieniądze na wyjazd do Niemiec na finały mistrzostw świata. Może udałoby się zorganizować chociaż jakiegoś busa z Łomży przynajmniej na jeden mecz? Co wy na to? Co do postawy naszych piłkarzy w całych mistrzostwach, to nie mamy się czego wstydzić. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |