Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FULL COLOR |
Witam, pisze tego posta ku przestrodze dla innych. Jezeli mieliscie zamiar skorzystac z uslug agencji reklamowej Full Color to stanowczo odradzam. W trakcie etapu projektowania strony www wszystko jest OK. Strona gotowa w kilka dni, natomiast kiedy juz kasa w kieszeni to na kazda aktualizacje trzeba czekac tygodniami. Jutro mina 3 tygodnie jak wyslalem im kilka fotek ktore mieli dozucic do mojej stronki www. Stanowczo odradzam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FULL COLOR |
he he he he heeeee to trzeba było na sam wpierw spytać na forum... a teraz żałujesz?? to napisz do " kurczaka" on to opisze w gazecie..... hyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy
|
|
Ja ci zaraz K..... dam. robciu debilu jeden. Takie bzdety mnie nie interesują Kurczak1980
|
|
JA KURCYAK CIEBIE NIE WZYZWAM , WIC YWAAJ NA SOWA PISMAKU...
|
|
Kurczę, a to nie jest tak że jak ktoś ci roi stronę, płacisz za nią i to ty sobie dalej administrujesz a nie firma która robiła?? Nie znam się, tylko tak byłoby logiczniej haha. No bo zdjęcia wstawić co za problem?
|
|
Tez uwazam ze to nie jest problem. Jednak strona znajduje sie na serwerze firmy. Nie pierwszy raz czekam na aktualizacje strony, poprzednio gdy zaproponowale ze sam bede dodawal fotki to dostalem odp ze nie moga dac mi hasla do swojego serwera. A odnosnie administracji, umowa z Full Color polega na jednorazowej (dosc sporej) oplacie a potem administrowaniem zajmuja sie oni bez zadnych doplat
|
|
Szul1984 a ta strona to związana z działalnością gospodarczą?
|
|
Andy - tak, chodzi o dzialalnosc gosp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |