Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pełno ich z rana! |
Witajta Nie sadzicie ze tu na forum az roi sie od ,prymitywow' ktorzy jak tylko sie ockna to zaraz tworza bzdetne tematy? Milego dnia Bandziory hahahahahahahahahahihihihihihihihihi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pełno ich z rana! |
siwysiwy Masz rację Siwysiwy zgadzam się z Tobą w 100% ;) Jutro też załóż "inteligentny "temat ,bo rzadko mam okazję się w takim wypowiedzieć . Same idiotyzmy, paranoje, dyrdymały, banialuki, abstrakcje, niedorzeczności, bujdy, gadki szmatki i trele-morele ;) Jutro zatem wstanę rano i chętnie się wypowiem ;)
|
|
,,Pynie lisc po rzece,lecz prad go nie chwyta. Nie ten ch.... co pisal,ale ten co czyta." PS.A tak na marginesie to mlodosc musi sie wyszumiec,pomimo wodoglowia.
|
|
siwysiwy zgadzam sie!
|
|
|
siwysiwy ale co Cię boli? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
siwysiwy-popieram! niech wejdą se na gg lub jakiś czat a nie chcą pokazać światu jak się fajnie znają i dogadują-a co to nas interesuje...
|
|
ale czy ktoś was zmusza do czytania tego? NIE! więc co wy za problem ludzie macie...zazdrość czy co? dajcie na luz i tyle :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Uderz w stol a nozyce sie odezwa.HAHAHA UWAZAJTA Bandziory bo na mozg nie robia operacji plastycznycznych i nie skrecaja zwojow ktorych tak u Was prozno szukac. Jestescie zalosni!Wstyd mi ze bedac w Waszej grupie wiekowej ktos bedzie patrzyl na mnie z politowaniem. A ta gramatyka i interpunkcja.ZENADA!!!!!!!!!!!!
|
|
ciacho A co to jest gg ? ;) Czat to czad ?...... hmmmmm .......czad to cichy morderca , dziadka_kalesony chcą jeszcze pożyć ;) Nie siedzę na czatach , podoba mi się tutaj na forum :) Ciacho Ty takie fajne ciacho jesteś do schrupania ???? siwysiwy Siwysiwy ,a Ty w którą stronę masz skręcają zwoje mózgowe ??? "Uważajta" bo może w drugą stronę skręcone ;) Miłego Dnia ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony PS. Nie znasz nas nie osądzaj
|
|
ups Siwysiwy ,a Ty w którą stronę masz skręcone zwoje mózgowe ???
|
|
siwysiwy & danny & ciacho Pisałam już dlaczego zakładam te tematy ;) Re: trele morele - banialuki Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-07-11 08:16 goosia84 Witaj :) Dlaczego uważasz ,ze w moich postach są puste frazesy i trele -morele ? Tak dla wyjaśnienia Gosia : Zakładam nowe tematy dla ludzi z którymi się spotykam w realu ,poznałam super osoby ,lubimy się , spotykamy na spotkaniach w realu ,mamy podobne poczucie humoru i miło ze sobą spędzamy czas .W moich tematach mamy swoje miejsce do pisania ze sobą :) Do tematów podchodzę z poczuciem humoru ,bo nie ma nic zdrowszego od śmiechu ;) ,w prawie każdym temacie jednak jest przemycane coś ważnego .Widzę ,że nie każdy na tym forum to rozumie ,może podam Tobie przykład żebyś mogła to lepiej zrozumieć . Na przykład w temacie "ADAM I EWA" chciałam wszystkim przekazać ,ze nie podoba mi się jak na tym forum są obrażane kobiety przez panów ! http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=414358&t=414358 Bóg nie po to stworzył KOBIETĘ żeby ją obrażano Nie ze stopy, by po niej deptano . Nie z głowy, by była mądrzejsza, ale z żebra, które jest pod ramieniem, mającym ją chronić i jest blisko serca by ją kochać . Jeżeli to są dla ciebie puste frazesy i trele -morele ,to widocznie mamy inną wrażliwość .Ja wiem co piszę i wiem dlaczego ;) Wczoraj założyłam temat dla Wszystkich forumowiczów,ale z niewielkimi wyjątkami nikt nie chciał się wypowiedzieć ;( Zauważyłam ,że większość woli się kąsać i jechać po sobie jak po "dzikiej świni " itd Chcielibyście normalnie porozmawiać ,ale większość użytkowników forum nie potrafi ......... W tym temacie można było popisać "normalnie " i wyrazić poglądy na neutralny temat : muzyki i osoby Michaela Jacksona http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=416582&t=416582 Pozdrawiam dziadka_kalesony Re: trele morele - banialuki Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-07-11 10:13 Re: trele morele - banialuki Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-07-11 10:13 zezowate szczęscie Dziękuje za temat ,mogę się trochę wyżyć ;) goosia84 Droga Gosiu ,daleko nie trzeba szukać ,chociażby wczoraj ;) http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=416495&t=416495 CZŁOWIEK SZCZĘŚLIWY to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który potrafi cieszyć się z tego, co ma :) http://demotywatory.pl/2895661/Szczesliwy-czlowiek Jak czytasz nasze tematy ,to czytaj ze zrozumieniem , nie uważam ,że są to "puste frazesy i trele-morele " ;)
|
|
siwysiwy Poważnie pisałam , czekam jutro na ciekawy temat ,chętnie się wypowiem ;)
|
|
Ejze,Stringi Dziadka czy jak Ci tam Dziadka Podwiazka. Znam,lepiej niz sadzisz. Muszsz sie jeszcze dlugo ksztalcic by Twoje chociaz w namiastce tak sie poskrecaly. Tak,tak ,prostolinijny' mozgowo chlopaczku!
|
|
siwysiwy Siwysiwy , jestem kobietą i to całkiem niczego sobie ;) hehe
|
|
siwysiwy Człowiek uczy się całe życie :) Na wykształcenie powinno składać się żywe życie, a nie martwa nauka ;)
|
|
Za malo masz jeszcze ,algid' na koncie by wkroczyc do swiata kobiet!!!!!!!!!! Ty,kobieta wez bo pekne.Raczej siusiumajta!
|
|
siwysiwy Zaskoczę Ciebie ,ale mam 37 lat Różni ludzie, różna mądrość.
|
|
Siedzac tylko na takim forum to Ci nie grozi! Idz w miasto to zlapiecie doswiadczenia zyciowego,Ty i ,mysza'.
|
|
siwysiwy pisz jaśniej "algid" mam to rozumieć jako agitacja?
|
|
siwysiwy Siwysiwy dlaczego jesteś dla mnie niemiły ???? Masz coś do mnie napisz na e-maila
|
|
Czekam na odpowiedz
|
|
Bo piszesz bzdety i do tego piszesz ze masz tyle lat.Ublizasz tym ludziom w podobnym wieku.Czy u Ciebie mozgojady juz gloduja??? (...) PS.A odpowiedzia dla ,algid' jest ,lodzik'
|
|
Nikomu nigdy nie ubliżyłam , w przeciwieństwie do Ciebie ! Bez komentarza
|
|
Siwy siwy to sfrustrowany, podstarzały zapewne facecik ( bo mężczyzna ma nieco więcej kultury osobistej), który nie wiedząc co zrobić z własnym, weekendowym czasem - podczas gdy my się bawimy - czyta nasze posty i krew go zalewa :) Każdy jest odważny poprzez forum - przyjdź na spotkanie i wypowiedz się co Ci leży na wątrobie. Ciekawam czy starczy Ci odwagi - śmiem wątpić. Siusiumajtki...haha. Właściwie to dzięki :-)) Dawno chyba nikt nas tak nie ochrzcił co Kalisonki? Powiem jedno... Mój syn już DAWNO jest dorosły i czasem bywa ze mną na forumowych spotkaniach. Tak więc niechcący wyrwał Ci się komplement. Miłego dnia pomimo wszystko :-) enya
|
|
poprostu żal mu d.u.p.e sciska ze z on nie ma z kim pisac:] cóż nie pozostało mu nic poze ogladaniem "klanu" razem z rodzicami. "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
siwy ponioslo Ciebie, brak kontrargumentow wyzwala u Ciebie agresje jak widze. Pamietaj slowa ranią szczegolnie swiadomie wypowiadane. Darkwarez dzieki http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Siwy ....<Nim język puścisz w taniec, Załóż na morde kaganiec> <Nie zgnębi mnie byle przytyk , w d...ie miejsce mam dla krytyk> Miłego dnia Siwy :-)
|
|
siwysiwy Mam coś dla ciebie :):):) Życia zaraz się tobie skończą :):) I uważaj na telefon bo przekroczysz transfer :):)
|
|
A zreszta to h.u.j ci do tego, jesli sa takie bez sensu jak to okreslasz, to ja sie pytam po jaki ciul wchodzisz i to czytasz?Najwyrazniej interesuje cie to:]a zal ci kuper sciska ze nie jestes w temacie:¿ Co za plebs , danny i ciacho, kołki pastewne, zajmijcie sie kombajnami bo niedłuo zniwa i snopki trza zbierac :D "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez ty z wysoko kulturą czytaj a potem ******* na drugie osoby?
|
|
andy c ...cd ? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez nie zamierzam z tobą utrzymywać dialogu najpierw przeczytaj potem osadzaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |