Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GANG OLSENA |
GANG OLSENA Cały Jestem Happy :):):):) WSTAŁEM RANO JAK CO DZIEŃ ,ZRYWAJĄC SIĘ ZE SNU ........nagle coś zmieniło się ,nie ,nie wiem co się stało ,że dzisiaj jestem jakiś inny ,nie wiem co ma na to wpływ ,że zupełnie bez powodu ,bez powodu jestem inny dziś .....:):):) JESTEM CAŁY HAPPY DZIŚ :):):) http://www.youtube.com/watch?v=CKCViY5vwPY WITAJCIE BANDZIORY :):):) Zbychu WRÓCIŁ :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GANG OLSENA |
robciu & madziara Dzień dobry :):):) robcio Robcio lubię Gang Olsena ,oglądałam każdy odcinek ;) madziara Kalisony już wstały ,trzeba obmyślić plan na dziś ;) Zbychu Pojawiasz sie i znikasz , mam na Twym punkcie bzika ;) haha
|
|
cześć kalisonki:-) ogladalam gang olsena fajny film:-))))))))) a co do planów to ja mam pójście do pracy :-((((((((
|
|
madziara Super są chłopaki z gangu :):):) Nie chcem ,ale muszem madziara;) hehehe
|
|
to co kalisonki z bandziorów przerabiamy się na gang hehehe:-)))))))
|
|
Zbychu Nawet gdybyśmy mieli Ciebie porwać ,to musisz być na kolejnym spotkaniu ;) Kaleson z Bandziorami zrobią klawy plan ;)
|
|
madziara Jak zwał tak zwał BANDA czy GANG wiadomo o co chodzi ;)hehe Najważniejsze ,że Zbychu wrócił ,Gang zrobi plan żeby go zaciągnąć na spotkanie po dobroci ,a jak nie to siłą ;) haha
|
|
klawo jak cholera
|
|
Paranoja, sam z sobą gadać.
|
|
algeroth Algi cześć :):):) KLAWO jest :) felix Nie w temacie jesteś ,nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj ;)
|
|
trzeba go jakoś namówić żeby przyszedł kalisonki :-) tak najpierw po dobroci trzeba:-) hahahahaha
|
|
madziara Ma się rozumieć ,że najpierw po dobroci ;)hehe My przecież Zbycha na każdym spotkaniu wspominamy :)
|
|
wspominamy wspominamy:-) INFORMACJA DLA ZBYCHA!!!! szykuj się na następne spotkanie pilne:-) kalisonki chyba może być tak:-)
|
|
|
Nic nie jest klawo:-(. Się pracuje się w rosie czoła już drugi dzień:-(.
|
|
he he... Sięma wam..:) madziara.? Pocztę czytałaś.?
|
|
siema ekipa ;) Algi dobra nuta :) ja ostatnio tego Pana katuje :)) http://www.youtube.com/watch?v=QNtASjqLXo8&feature=related "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dobra miłego dnia wszystkim fajnie było ale się skończyło czas zaraz uciekać do pracy:-( papapapa
|
|
a robciu czytałam ale niema nic ciekawego chyba że ty mi coś napisałeś interesującego:-)
|
|
madziara miłego dnia ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa okazało się że mam dziś wolne uwielbiam swoją szefową:-))))))) pozdrawiam ją:-))))))))))
|
|
dzięki sun i nawzajem
|
|
Algi Bo nieważne co w twym życiu się dzieje wiem, że człowiek jest lepszym gdy się śmieje i nieważne co w twym życiu się stanie musisz odnaleźć swoją drogę na 4lomza ;) hahaha Kalisony tu odnajdują się ;) *SUN* Cześć Sun , Słonko Nasze :):):) madziara Super ,że wolne ;) robcio Siema Robcio:):):)
|
|
dziś moge poleniuchować troche przed komputerem i wogóle haahaha
|
|
powitać kalesony powitać ;)) Algi coś się obija jeden post na cały dzień strzelił i wolne sobie zrobił ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
maruda Dziadunio ,a jak Ty byś chciał pracować bez rosy na czole ? ;) hehe Witaj :):):) *SUN* Algi czuwa cały czas ;)
|
|
madziara Odpoczynek Tobie Madziara się należy ;)
|
|
kalisonki wszystkim się należy od czasu do czasu kto ciężko pracuje:-))))
|
|
madziara Święte słowa ,trzeba odpocząć i naładować akumulatory :)
|
|
no tak do dalszej pracy:-)))) reszta gangu się nieudziela pracuja ciężko:-(((((((
|
|
Ja chcę już iść na urlop :-(i znowu jeniuchować. Jak ja nie cierpię pracować w tych dziwnych godzinach :'(
|
|
madziara Bandziory pracują ciężko ,a Zbychu pojawia się i znika ;) Jest kawo ;) Czyjaż to dusza zmęczona leży tam chyba nie moja, jeszcze dzisiaj niee czyjaś to dusza zgnębiona leży tam bo moja dusza wciąż kołacze we mnie się :):):) Czyjeż to życie wycieka dzień za dniem, czy to nie twoje rozejrzyj dobrze się ;) http://www.youtube.com/watch?v=ciYJ6Q68AFE&feature=player_embedded
|
|
Ja mogę z niektórymi podzielić się swoim urlopikiem;-)Ale tylko kawałkiem;-)
|
|
maruda Dziadunio się odzwyczaił od pracy ;) hehe
|
|
siema maruda:-) a gdzie żonka twoja się podziewa???
|
|
się spóżniłam cześć omania:-)
|
|
hejka ja już praktycznie wybiegam z tematu niestety wiec tylko sie wam milutko klaniam na przywitanie:)
|
|
Omania Witaj Omania :):):) Jak na urlopie ? ; Kawałek chcesz sprzedać za niedrogo ? ;) hehe
|
|
hej fresz
|
|
fresz1 Cześć FRESZKA :):):) Miło ,że chociaż nas witasz :) Gang Ciebie wita :):):) Zaglądaj częściej bo tęsknimy ;)
|
|
za robote się weźcie ha ha ha ha:) madziara poczta ci chyba nie działa co.? Chce do domu:( witajta:)
|
|
robciu Robcio robota nie zając nie ucieknie ;) hahahaha Witaj :)
|
|
ile ty mnie kaleson razy witasz.?:)
|
|
robciu:-) coś się tak uczepił mojej poczty dzisiajhahaha :-) zrób robote i dawaj do domu:-)
|
|
hehehe u mnie wszystko za nie drogo;-)
|
|
robcio Witam Ciebie za każdym razem jak się pojawiasz ;) hahaha A Ty dopiero się do mnie piszesz ;) hehe Który to Ty z Gangu Olsena ?
|
|
chciała byś madziara co.? To działa czy nie.?
|
|
to zgadnij kaleson:)
|
|
robcio Egon ? ;) hehe
|
|
Lecę łapać zająca bo ucieka ;) hahaha Miłego Dnia Kofani :):):) http://www.youtube.com/watch?v=W1jIuwYGIrU&feature=related
|
|
robciu:-) działa
|
|
kalisonki miłego
|
|
Omania Chociaż kawałeczek malutki , kilka godzinek odstąp starszemu człowiekowi:-D Madziara Moja ŻONUSIA jest . Z naciskiem na żonusia, bo żonki teraz to przy snopkach robio :-D:-D
|
|
hehehe dokładnie mężusiu;-) Tobie odstąpię więcej niż kawałek;-)
|
|
maruda:-) no zauważyłam ale coś słabo się udziela:-)ta twoja żonusia:-)
|
|
omania to może i ja się na jakieś resztki załapie
|
|
madziara bo ja mam urlop także od kompa;-(Ale obiecuję że to nadrobie.
|
|
ok omania
|
|
|
obecny.... :))
|
|
madziara Jak odpoczynek dzisiejszy Madziara ?
|
|
obecna:))
|
|
robciu Obecna ;) hahaha Egon ? ;) hehe
|
|
kalisony????? jak tam????? słyszałem że już mnie nie lubisz :(
|
|
robciu Robcio kto Ci takich głupot naopowiadał ? Pewnie Ci Twoi koledzy z Gangu ;)hehe Lubię Robcio , ale oddawaj moją muzykę ;) hehe
|
|
o właśnie właśnie,,:) byli tacy co mówili hehehehehee:) co tam ciekawego dziś kaleson robił??
|
|
robciu Egon ,zrobiłeś skok na moje nuty ? Co ja teraz będę zapodawać Bandziorom ? Kaleson się wyżywał dzisiaj na forum politycznym ;) hehe
|
|
o cholera:) klawo jak cholera :) zaraz zobacze coś ty tam robiła hihihihihihihihiiiiiiiii.. a ja ciężko pracowałem dziś , tak ciężko że przysnołem na kanapie hehehehehehe... muszę teraz to sprzedać na czarnym rynku,,hehehehehehee
|
|
robciu Sprzedasz za niedrogo ? hehehe
|
|
a co chcesz odkupić???? :) za niedrogo oddam..:)
|
|
robcio Jak za niedrogo to jasne ,że chcę ;) haha
|
|
no to ile dajesz???:) czas leci...:)
|
|
robciu hmmmm..........do barku ?
|
|
mam plan... potrzebny nam będzdzie sznurek , kawałek drutu , dwa gwozdzie , chusteczka , śmierdzący ser i dynamit,,, zaczynamy jutro dokładnie o 12;31,,,,,
|
|
robciu Na sejf ? ;) Kaleson zdobędzie potrzebny sprzęt , zsynchronizujmy zegarki ;) hahaha
|
|
Egon 12:31 Kaleson będzie ;) hehe hmmmm....ale jak przeniesiemy się w czasie do roku 1944 ?
|
|
hmm troszeczke nie rozumiem tej ceny... Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 26-07-11 17:26 robciu hmmmm..........do barku ? można jaśniej bo zaraz zaczną przebijać cene,,,:))
|
|
robcio Przelew do barku czy do banku ? A może gotówka z rączki do rączki ?hehe
|
|
to jest sej "franz jager" z 1944 roku stoi pod ratuszem....
|
|
interesuje mnie jedynie gotówka.... :)
|
|
robciu aha Pewnie pusty ten "franz jager";) hahaha
|
|
nie są tam pieniądze skradzione przez nazistów w czasie 2 wojny,,, hehehehehe to dobry plan.... :)
|
|
robciu KLAWY PLAN EGON ;) hehe to kaleson idzie organizować sznurek , kawałek drutu , dwa gwoździe , chusteczkę , śmierdzący ser i dynamit ;) hehe Zwiewam Egon ;)
|
|
jak zwykle... :( zwiewa hmmm,, a gdzie będziesz??? chyba wiem,,:)
|
|
Helou Bandziorki :) Wrócilam z wawki i lecę kurze powycierać :) Dzień dobry Wam chciałam tylko szepnąć :)
|
|
Nie tam ,nie dzisiaj ,muszę wyjść do sklepu .
|
|
potrzebny jest jeszcze chaczyk i kość i baloniki,,, hmmm,, już mnie nie słyszy,,
|
|
następna,,:( witaj enya,,:) co się dziś z wami dzieje????
|
|
enya Cześć Enya :):):) robcio Kupię chaczyk i kość i baloniki ,lecę ;)
|
|
i gumkę z majtek,,:) a enya czyli Beni niecz zatankuje wóz do pełna... :)
|
|
to my... :) ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaa
|
|
Ło kurde robciu...do pełna??? Ja już z rok do pełna nie tankowalam :)
|
|
mój plan musi się powieść więc nie marudz,,:) kalisony załatwi resztę...
|
|
Kolejnym, pżemyślanym skokiem Egona tym razem będzie zdobycie skarbu z bunkra w Jutlandii, w zahodniej części Danii. Wydaje się, że wszystko pujdzie dobże. Problemy zaczynają się w hwili, gdy okazuje się, że Egon, Kjeld i Benny nie są jedynymi, ktuży planują zdobycie drogocennego łupu. Co gorsza, wśrud wielu bunkruw trudno znaleźć właściwy, dostać się do niego i odrużnić złoto od fałszywyh dolaruw.
|
|
co tu sie wyprawia ło mamo :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a cio sun???:) siema siema..:))
|
|
cześć bandziory:) http://www.youtube.com/watch?v=L8tMA7wzpEQ&feature=related Szkoda że już nie grają :( Mieli niezłe kawałki:)
|
|
sie masz marudo....:) a gdzie zgineły moje kalisony???
|
|
|
he he he he he he he...
|
|
Tym razem uaktywnia się konkurencja Egona - gang dwuosobowy Krul i Walet (oraz ih dziewczyna). Wykradają Egonowi pieniądze i zaczynają życie milioneruw. Olsen nie zamieża dać za wygraną. Niestety koniec jest tradycyjny.
|
|
Badziory !!!! Uważajcie na myszki :):):)
|
|
a czekać mi się nie chce .. idę spać,,, dobrej nocy kaleson i reszta gangu kalesonów,,,:)
|
|
Idę i ja :) Bo co będę sam tutaj siedział :( Dobranoc wszystkim :)
|
|
maruda nie mam myszki :D hahaha robciu oj nie fochaj nie fochaj ;) każdy zmęczony albo zapracowany :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a ja to kaktus????
|
|
robciu a może paprotka? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmmm,,,, sun????
|
|
Egon poznaje w więzieniu maklera - Hallandsena i pod jego okiem pżehodzi kurs zażądzania. Po wyjściu, wraz z kolegami - na zlecenie Bank-Johansena kradnie zestawienia finansowe firmy Daninvest, kturyh opublikowanie wywołuje skandal i spadek wartości akcji. W zamian otżymuje większość udziałuw domu towarowego Magasin du nord, jednak z powodu pżekrętu traci firmę. Tymczasem duńskie spułki potajemnie włączone zostają w skład "ESMC". Aby odzyskać swoją własność gang udaje się do Brukseli, gdzie okrada skarbiec w podziemiah siedziby Komisji Europejskiej.
|
|
no to ja też uciekam.... maruda&robciu dobranoc :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Kalisonki, Meg, Algi, Lilo...DZIĘKUJĘ :-) To było naprawdę miłe :-) Kocham Was normalnie :-)))))
|
|
enya MY Ciebie też KOCHAMY :):):) Spokojnej nocy i słodkich snów ;) DOBRANOC BANDZIORY :) Słodkich snów ;) http://www.youtube.com/watch?v=rJE_Sc1Wags
|
|
dzień nie zapowiada się zbyt ciekawie.. witam,,, kto do pracy dziś idzie????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |