Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla idiotów, któzy myślą, że Polacy za granicą jedynie zasiłki biorą ... |
... płodzą dzieci i dostają mieszkania socjalne. http://www.youtube.com/watch?v=Vll7yNTptzg Czy ktoś słyszał od polskiego pracodawcy zdanie: "Pracownicy z Czecznii są tu szczególnie cenieni" ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla idiotów, któzy myślą, że Polacy za granicą jedynie zasiłki biorą ... |
jedynie nie, ale również...
|
|
Protagoras a co powiesz na To? "Niefrasobliwość osoby rekrutującej i fakt iż sprawą zainteresowały się media, może zaowocować pozwem sądowym, o ile tylko znajdzie się jakiś chcący zarobić (zarówno w sklepie jak i na sądowym odszkodowaniu) katolik, mormon, buddysta a nawet ateista." http://weblog.infopraca.pl/2009/06/swiadka-jehowy-chetnie-zatrudnie/
|
|
To chyba normalne, że przedstawiciele jakiejś nacji pracują a RÓWNIEŻ biorą zasiłki - w normalnym społeczeństwie też są pasożyty. Nienormalne jest gdy przedstawiciele jakiejś nacji JEDYNIE potrafią produkować dzieci, popełniać przestępstwa i brać zasiłki.
|
|
fakt jest taki ze bardzo duzo polakow korzysta z zasilkow, np na wyspach,ale kolejnym faktem jest to ze nikt ci nie da go za darmo od tak pierwszemu lepszemu,najpierw musisz przepracowc 2lata:] a juz niedlugo 3lata, takze nie myslcie ze to jest takie proste "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Polak byl gamon i bedzie gamon.
|
|
darkwarez - i co? przepracujesz 2 lata i do końca życia możesz na zasiłku żyć? Gdyby u nas były takie przepisy to żaden Czeczen zasiłku by nie dostał - żaden nie przepracowałby nawet roku. Ale to co się dzieje w Anglii to sprawa Anglików a nie nasza.
|
|
dlatego wlasnie wpielem sie do tematu, akurat jest za stanowczym nhe dla czeczenow, aczkolwiek tylko podkreslilem ze my nie dostajemy zasiłków za darmo.ja pracuje 7dni w tygodniu od poczatku maja az do sierpnia bez przerwy i tak jest od kilku lat.za kazdy sezon odciagaja mi 1.5tys€ ktorych nie moge odzyskac, a na zasiłek nie h.u.ja nie pujdę bo nie potrafie chociaz mi sie to nalezy!a te qrwy dostaja kase za nic!nic nie jest feer ale nie zmienimy tego:] do - wpm wtakim razie jestes gamoniem:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |