czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla idiotów, któzy myślą, że Polacy za granicą jedynie zasiłki biorą ...

... płodzą dzieci i dostają mieszkania socjalne.
http://www.youtube.com/watch?v=Vll7yNTptzg

Czy ktoś słyszał od polskiego pracodawcy zdanie: "Pracownicy z Czecznii są tu szczególnie cenieni" ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla idiotów, któzy myślą, że Polacy za granicą jedynie zasiłki biorą ...

jedynie nie, ale również...

Protagoras a co powiesz na To?

"Niefrasobliwość osoby rekrutującej i fakt iż sprawą zainteresowały się media, może zaowocować pozwem sądowym, o ile tylko znajdzie się jakiś chcący zarobić (zarówno w sklepie jak i na sądowym odszkodowaniu) katolik, mormon, buddysta a nawet ateista."

http://weblog.infopraca.pl/2009/06/swiadka-jehowy-chetnie-zatrudnie/

To chyba normalne, że przedstawiciele jakiejś nacji pracują a RÓWNIEŻ biorą zasiłki - w normalnym społeczeństwie też są pasożyty.

Nienormalne jest gdy przedstawiciele jakiejś nacji JEDYNIE potrafią produkować dzieci, popełniać przestępstwa i brać zasiłki.

fakt jest taki ze bardzo duzo polakow korzysta z zasilkow, np na wyspach,ale kolejnym faktem jest to ze nikt ci nie da go za darmo od tak pierwszemu lepszemu,najpierw musisz przepracowc 2lata:] a juz niedlugo 3lata, takze nie myslcie ze to jest takie proste

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

Polak byl gamon i bedzie gamon.

darkwarez - i co? przepracujesz 2 lata i do końca życia możesz na zasiłku żyć?

Gdyby u nas były takie przepisy to żaden Czeczen zasiłku by nie dostał - żaden nie przepracowałby nawet roku.

Ale to co się dzieje w Anglii to sprawa Anglików a nie nasza.

dlatego wlasnie wpielem sie do tematu, akurat jest za stanowczym nhe dla czeczenow, aczkolwiek tylko podkreslilem ze my nie dostajemy zasiłków za darmo.ja pracuje 7dni w tygodniu od poczatku maja az do sierpnia bez przerwy i tak jest od kilku lat.za kazdy sezon odciagaja mi 1.5tys€ ktorych nie moge odzyskac, a na zasiłek nie h.u.ja nie pujdę bo nie potrafie chociaz mi sie to nalezy!a te qrwy dostaja kase za nic!nic nie jest feer ale nie zmienimy tego:]
do - wpm wtakim razie jestes gamoniem:]

"im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org