Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna wywózka - "pierdolca" można dostać! |
Za Radiem Nadzieja: "Większy może więcej. W biały dzień i to zgodnie z prawem łomżyński sanepid stracił drogi i jedyny w swoim rodzaju sprzęt na podlasiu. Powód jest prosty i coraz częściej stosowany – bo Białystok takiego nie miał. Oficjalnie mówi się o decyzji na szczeblu ministerialnym w Warszawie. Jak by nie było – chromatografu cieczowego sanepid w Łomży nie ma od wczoraj. Rzecznik prasowy sanepidu w województwie podlaskim Joanna Ciborowska - twierdzi, że takie wytyczne były z Warszawy. I tu ujawniają się konkretne nieścisłości. Stacja Łomżyńska sanepidu również ma status wojewódzkiej. Pani rzecznik użyła słowa “zabrać”. Pewnie niechcący ale taka jest prawda. To jeszcze nie koniec. Dzisiaj ma być zabrana kuweta - urządzenie do badania metali ciężkich. Podobno Łomża ma ten aparat ale nie ma certyfikatu na jego używanie. Jak dowiedzieliśmy sie nieoficjalnie stacja sanepidu w Białymstoku też nie ma." Miasto na prawach powiatu.... i co z tego skoro stolica województwa jest gdzie indziej?! Jak to jest z tą demokracją? Rządzi lud i lud decyduje - niby tak - ale tylko wtedy kiedy aparat państwa pozwala! Makabra! --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna wywózka - "pierdolca" można dostać! |
Demokracja to rządy większości. A większość mieszka w Białymstoku. Nas jest mniej i jak widać gó.....mamy do gadania.
|
|
I co na to rzecznicy łagodnego ułożenia stosunków ze stolicą śledzikową? Dalej my mamy się starać ułagodzić tego bękarta? Dzikiego trzeba wychować od podstaw, a nie rozmawiać - bo i o czym do cholery? Zbych
|
|
Robią z nami co chcą!!!!!!!!!
|
|
Kijem tego, kto nie pilnuje swego!!!
|
|
A co będzie, gdy wywiozą nam odznaczonych przez Prezydenta RP "wybitnych i zasłużonych działaczy" z przewodniczącym RM na czele? Łomża padnie???
|
|
A miało być tak pięknie - Białystok miał być w Białorusi.
|
|
Odznaczonych niech wywożą. Wtedy może ja się załapię na jakiś medal.
|
|
Niedługo zapukają do naszych domów - zabiorą kompy i ....... nici z Forum :D Pozdrawiam Krzysztof
|
|
ja to pie...... ja nie chce byc w podlasiu!!!! Jacy z nas podlasianie?? A tak wogole to ja sledzi lubie - tyle ze w zalewie octowej. :))
|
|
śledzik jest dobry, wiadomo ale najpierw musi być martwy i wypatroszony ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |