poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stadion

Widziałem projekt stadionu.
To jakieś manie wielkości pchneły decydentów do akceptacji tak drogiej koncepcji remontu stadionu przy ulicy zjazd
W mojej ocenie podnoszenie poziomu płyty boiska o metr jest niepotrzebne,kosztowne i wyłączy stadion na rok albo i dłużej.Nowo nawieżiona ziemia mawet ubijana opada, układa się z 10 lat.Łączenie piłki nożnej z leką atletyką jest błędem.Tartan wokół płyty boiska będzie niszczony przez korki piłkarzy a murawa ucierpi od rzutów kulą ,młotem, oszczepem,dyskiem.Duży koszt wykluczy tą inwestycję z doinansowania gdyż nikt rozsądny nie będzie inwestował 22mln. na cele które da się osiągnąć za 5-6 mln.Na stadionie potrzebne są nowe trybuny,szatnie, boiska zapasowe,parking,powiększona płyta boiska głównego,oświetlenie.
Gigantomania zemści się na nas - i kto będzie winien? napewno wszyscy tylko nie Sroczyński.Myślę że bicie piany i popisy na stadionie nic nie dadzą- Potrzebny jest zdrowy rozsądek.
Stadion do LA powinien wrócić do pierwotnej koncepcji tj. przy szkole 9-tce.

Kostucha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stadion

Powiem Ci szczerze za za 5-6 mln to na pewno nie wybudujesz stadionu spełniającego wymogi II ligi. Jednak ja też uważam, że na ulicy Zjazd powinien byc tylko stadion piłkarski a lekkoatletyczny w innym miejscu. Niestety miasta nie bedzie stać na utrzymanie dwóch stadionów.

Grzegorz

Właśnie a w mieści musi być stadion lekkoatletyczny !!!

ja ytez widziałem projekt i jest dobnrze

Ptysiu utrzymanie stadionu przy 9-tce to żaden koszt,jest tam zaplecze w postaci sali,szatni,stołówki itp.Na codzień korzystała by z niego szkoła + okazjonalne zawody-tam jest świetne miejsce i popiera to rozwiązanie LA środowisko sportowe Łomży.Przeciw jest Sroczyński-przez trzy lata nic się nie nauczył.

Kostucha

a wy piszecie że ja głupi sroczynski too jest do[iero głupoi

obaj głupi ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org