Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyzwalanie na bezkarnosć śniadych przyczyna zamachu? |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zamachowiec-muzulmanie-pobili-mnie-kilka-razy-moje-Oslo-multikulturowa-kloaka,wid,13627192,wiadomosc.html?ticaid=1cb9c Ja mysle, że jeszcze przez jakieś 10 lat możemy w Łomzy spać spokojnie. Ani Muslimy się jeszcze nie namnoża wystarczająco, ani lewaccy obrońcy gejów nie zaczna strzelać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyzwalanie na bezkarnosć śniadych przyczyna zamachu? |
A ja mam to głęboko w dupie :):) A ty juz zaczynaj powoli się bać :):) Z Oslo do Łomzy żut berem tylko :):):):):):)
|
|
monikachrzan chrzanić monike !
|
|
"monikachrzan" to ten sam psychol logujący się na Forum Polityczne jako adamosxx / Jerzy K. Kmicik / Jarek126... Czub, myśli, że jak użyje karty z play to nikt go nie pozna. Ale wystarczy poczytać jego bździny i wszystko jasne ;)
|
|
Dobrze że nie 'monikapieprz'... ________ Malachit
|
|
maruda to to samo dziecko co zezowaty szczęściarz. A malachit chodzi do gimnazjum razem z leninem. Maruda (a raczej Maróda) po raz kolejny udowadnia swój iloraz inteligencji (a raczej inteligęcji). I pewnie do jutra będzie się zastanawiał w jaki sposób potwierdził IQ = 73. Rano zapyta się mamy, to mu powie.
|
|
Zrozum wreszcie, że lewacy nie są przeciw imigracji, tylko nacjonaliści. Jeśli ktoś będzie do nich strzelał to ty i twoi znajomi pisiory, przecież sama pokazujesz jak ich nienawidzisz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |