czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WIOMAR!!!!

Odradzam każdemu który wógole jest zainteresowany w tej hurtowni pracą ponieważ ,robią sobie kpiny z człowieka,na umowie się ma 8 godzin a pracuje po 12 za marne grosze(robia z nas białych murzynów)i do tego odpowiedzialnosc za towar a dostaje sie najnizsza krajowa ktora wynosi 1200zl??Po za tym Prezesi nie traktuja poważnie pracownika co to ma znaczyc pracowania przez okres 3 lub 7 dni bez podpisania umowy nawet na zlecenie?? i to za darmo,a z tego co mi sie wydaje kazdy odrozni Makaron od cukru i wypelni fakture.

??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WIOMAR!!!!

ale o co chodzi ? sam podejmujesz taką pracę a teraz masz pretensje do kogoś ?

Chodzi o to, żeby przestrzec innych przed pomysłem aby tam pracować.

W Łomży są takie zakłady pracy, że sam dziwie się, że ludzie wciąż składają tam papiery o zatrudniają się.

Nie popieram donoszenia ale z drugiej strony nie wolno być głuchym na jawne łamanie prawa...ciekawe czy taki post jest wystarczającym argumentem dla inspekcji pracy aby zbadać sprawę...

Zgłos to do inspekcji pracy.

Ja poprostu chce przestrzeć kogoś za nim zacznie tam pracować i rozczaruje sie zarobkami i czasem pracy. a co zrobi sam to juz jego decyzja.Ja tam nigdy nie zawitam .

??

@ 100mph

a gdzie Ty kurw.a , miałeś wcześniej powiedziane że tam będzie taki układ ?
przychodzisz - do wydaje się poważnej firmy i chcesz pracować uczciwie za uczciwe pieniądze, a tam syf , kiła i mogiła.
temat WIOMAR-u, na forum był poruszany już mnogo, mnogo razy, ale nie każdy musi być na bieżąco bo nie wszyscy są dziećmi internetu !

mnie to wali, bo mam inne możliwości i pracy nie szukam, ale człowieku zrozum innych, jak nie ma się tego co się lubi, to się lubi to co się ma!
... w Łomży to naprawdę masz wybór.

trzeba piętnować takich chujowyc.h pracodawców - cwaniaczków, którzy wykorzystują ludzi ! ażeby przestrzec innych, potencjalnych pracowników.

...i po co ten Twój głupi komentarz ,

Pisz sobie w zeszycie wszystkie nadgodziny , a później po kilku latach do sądu . Taki zeszyt jest dowodem w sądzie pracy . WYSTARCZY JESZCZE JAKIŚ ŚWIADEK I MASZ KILKADZIESIĄT TYSIĘCY W KIESZENI, A NAWET WIĘCEJ . ZNAM TAKIE PRZYPADKI .

Jak dobrze pamiętam, to 100mph ma dużo do powiedzenia w każdym temacie nie znając go w ogóle. Taki chłopek internetowy i nic więcej...

Powiem jedno pracowałam w jednym ze sklepów pana T i ciesze się że odeszłam jestem traktowana w nowej pracy z szacunkiem a nie jak na obozie

jakbyście nie szkanowali tej firmy i pewnego pana T to i tak beda tam pracowac ludzie i tak i zadne forum tego nie zmieni czy ktos tego chce czy nie.

przez tego pana t. moja sąsiadka 8 miesięcy o kase się upominała w sądzie. wiomar to syf, a kto twierdzi inaczej to albo nie miał przyjemności tam pracować albo jest ślepym optymista

Ja pracując po 12 h dziennie przez miesiąc (wyjęty z życia) nie dostałem wypłaty do tej pory.. z umówionego 1100zł za miesiąc jak powiedziałem że odchodzę zapropponowali mi 600zł..

Lecą w chu.ja z ludźmi, a oni sami na to pozwalają.
Przykre, ale prawdziwe. W sumie rozumiem ludzi, którym ciężko jst zdobyć jakąkolwiek pracę, wieć robią tam by zadowolić się tym marnym groszem za tak ciężką pracę. ;/

Dopóki ludzie będą tam się zatrudniać to nic się nie zmieni i będzie dalej wyzysk i nie tylko w tej firmie ... no ale co zrobić .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org