Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biustonosz. |
Pytanie do kobiet :) Gdzie znajdę biustonosze zapinane z przodu ? ;> Proszę bez głupich komentarzy. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biustonosz. |
zobacz na dworcu albo na dlugiej :)
|
|
kurcze a od kiedy są biustonosze dla kobiet zapinane z przodu ?
|
|
na dworcu nie ma, nie mi :) no widzisz widocznie są takie. ;]
|
|
tak w necie,przymierzy zerknie w lustro . chore uwazam ze stary rynek ta znawcy zabrali glos Andrzej W.
|
|
Swojego czasu były na hali targowej, ale wiele się zmieniło... :P
|
|
ja polecam na starym rynku obok ratusza po lewej jest salonik biustonoszy obsluga profesionalna staniki konkretne tylko troche drogie
|
|
ja moge Cie z przodu zapiac:)
|
|
w tym sklepiku ceny mają wysokie, ale przynajmniej widać za co się płaci i po miesiącu żaden drut nie wychodzi, nic nie uwiera. Ale wątpie, żeby były tam staniczki z przodu zapinane
|
|
Sebo :D hehehehe co do tematu ja kupowałam ostatnio w Białymstoku :P ale myślę że w tym sklepie obok ratusza powinny być "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Mnie bardzo podoba się biustonosz balkonetka. Jak myślicie? Pasuje on do każdej figury, czy są jednak takie, które powinny go unikać. Będzie super, jeśli ktoś potrafi mi pomóc.
|
|
allegro najlepiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |