Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do TV Narew |
Dlaczego po raz n-ty przy transmisji Mszy Św. z Katedry nie macie dźwięku ? Znowu muszę tłumaczyć matce, że to nie wina telewizora... _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do TV Narew |
hmmm,, no właśnie,,,,
|
|
|
Korzystając z okazji , że masz swój temat ANTY_BLM Nie odpowiedziałeś wczoraj na moje wypociny ;) Re: HAPPY NATION Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-07-11 14:42 ANTY_BLM ANTY_BLM nie bądź anty nastawiony do nas ,czytałam gorsze rzeczy na tym forum niż nasze dyskusje ,Ty chyba również . Lubimy się i tak sobie rozmawiamy , dla osób niewtajemniczonych może to wygląda dziecinnie jak to określiłeś .Jesteśmy miłymi ludźmi ,chcesz wyrobić sobie opinię na nasz temat zapraszam na spotkanie ;) Jutro jestem na koncercie Kasa Chorych ;) Autor tematu tu nie zawinił ,jestem pewna ,że już taką opinie miałeś o nas przed przeczytaniem dzisiejszego tematu HAPPY NATION ........cieszymy się z tego powodu ,że się poznaliśmy ,lubimy się i miło spędzamy razem czas ;) Jeżeli chcesz omijać szerokim łukiem nasze tematy to ja to szanuję ,ale Ty uszanuj to ,że mamy prawo pisać to co chcemy ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
ANTY_BLM ANTY_BLM nie prościej zadzwonić lub napisać bezpośrednio do TV Narew ? Widzę ,że nie mogę liczyć na Twoją odpowiedź ;( Może spróbuj na e-maila ;) dziadkakalesony@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |