Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasa Chorych |
Coś wiecej na tmat tegi koncertu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasa Chorych |
A po co więcej ? Kasa Chorych i wszystko jasne :-D.
|
|
Pogromca_kretow_6 Kasa Chorych 26 Lip, 2011 - 20:00 Kalinówka Kościelna k. Białegostoku
|
|
24 lipca ogródek piwny tzw "Grzybek" "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Wreszcie normalny zespół do Łomzy zawita!
|
|
... to będzie na NFZ ??? czy łodpłatnie ?
|
|
dla wszystkich ze skierowaniem od lekarza rodzinnego, dziś wstęp wolny
|
|
zezowate szczęscie Chcesz nas poznać ?,bo Banda się wybiera na Kasę Chorych ,wszyscy mamy skierowania od rodzinnego ;) Przygadałeś mi z tymi garami ,ale jak mnie poznasz może zmienisz zdanie ;) Jak tak to napisz dziadkakalesony@o2.pl
|
|
dziadka_kalesony pomimo braku skierowania też chciałem pójść , ale nie wyszło, miałem w domu niespodziewanych gości i nie mogłem ich zostawić, (starsze osoby) właśnie wyszli pół godz temu, a teraz już za póżno, może innym razem, dziękuję za zaproszenie i miłej zabawy
|
|
zezowate szczęscie żałuj że niemożesz poznać bandy
|
|
oj tak żałuj żałuj ;P P.S. każda wymówka nie jest zła :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* a Ty byłaś ? i jakie wrażenia ?
|
|
siema sun co słychać?
|
|
ja byłem... hehehehe
|
|
robciu i co ? podobało się ? opiłeś się piwa ?
|
|
no podobało się.. blusss,, luzzz.. śmuzzz. piwo?? no owszem było ale trzeba było płacić za nie
|
|
no to co byś chciał ? nabąblować się za darmo
|
|
a jak inaczej?? płace składki na zus to chiba za darmo kroplówke powinni dać,, przecież to kasa chorych grała co nie???
|
|
o i tu się zgodzę, lekarstwa powinny być za darmo, tak na miejscu jak i na wynos
|
|
zezowate:) Przez te Kasę Chorych to zaniedbałem swoje badania naukowe :( Ale warto było iśc posłuchać tak normalnie, po ludzku, na zywca:):)
|
|
Kasa Chorych jest THE BEST :):):) robcio & maruda http://www.youtube.com/watch?v=Vyqpsnx1F7M&feature=player_embedded zezowate szczęscie Zabawa była przednia ;)
|
|
żałuję, ale i tak bym nie eksperymentował , zawiesiłem czasowo swoje badania, wziąłem urlop dziekański, na podreperowanie zdrowia .
|
|
zezowate Rozumiem twoje problemy zdrowotne :( Tupot białych mew i tętent tabunu galopujących mustangów to straszna choroba :(:( Życzę rychłego powrotu do zdrowia i kontynuowania swojego przewodu doktoranckiego :)
|
|
dziękuję za szczere życzenia uciekam chwilowo na politykę, tam jest coś ciekawego, śledzę topic
|
|
Pogromca_kretow_6 Witam :) Byłeś na koncercie KASY CHORYCH ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |