Wczoraj pomiędzy 13 a 15 z ośrodka rehabilitacji dziennej na ul. Sikorskiego 222 skradziono niebiesko - biały plecak. nie chodzi mi już o sam plecak, czy tam bluzę, czy o napoje się w środku znajdujące, zależy mi na papierach notatkach i płytach które się tam znajdowały, była tam też pieczątka wystawiona na Usługi Fizjoterapeutyczne numer tel tam był też. proszę tylko o zwrot tych rzeczy dla tego co ukradł sa nic nie znaczące a dla mnie to poważna sprawa bo odtworzenie tego wszystkiego zajmie mi troszkę czasu w pewnych adresów zapisanych w notatkach i tak nie odtworzę wiec proszę tego co mi to zakosił o zwrot niech wrzuci do skrzynki lub podrzuci do firmy z której to skradł na podwórko za budynek lub nich zaniesie na plażę i powiesi na łódkach przy domku ratowników. Bardzo mi zależy na wszystkich papierach rachunkach pieczątce fakturach listach uczestników pewnego kursu bo odtworzenie tego wszystkiego zajmie mi naprawdę dużo czasu i nerwów a jak by ktoś znalazł jakieś płyty lub notatki lub pieczątkę proszę o kontakt na adres malinatom@poczta.onet.pl będę wdzięczny za każdą informację