Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy rusza budowa tego supermarketu |
prawie pół roku temu zaczeła się budowa stokrotki i innego marketu przy kościele Krzyża Świętego .Niedośc że stokrotke zaczęto później robić to za to szybciej skończyli a ten szkielet na górce jak stoi tak stoi. Niech to ktos to ruszy bo taka ruina nie moze dłużej stać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy rusza budowa tego supermarketu |
kkama: wyłóż kase, to napewno ruszy... Pozdrawiam
|
|
kkama: myślę, że Twój post uświadomi ten problem zarówno władzom centralnym, samorządowym jak i inwestorowi. Jestem pewien, że po tym apelu jutro rano pojawi się tam pierwsza ekipa budowlana, celem dokończenia budowy. Pozdrawiam i życzę bardziej urozmaiconego życia osobistego.
|
|
Jestem zdania, iż sam Prezydent Miasta złapie się za cegły i przystąpi do budowy... Market zbuduje, bezrobocie zmniejszy... R O T F L Pozdrawiam
|
|
jak to kiedy?? To wy niewiecie o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O tym, że to jest rusztowanie, bo tam będą stawiać jakis pomnik, jakiegoś Josepha S. czy Józefa S. :) Bo oni ten pałac co w stołecznej jest to oni burzyć go będą, a żeby równogawa była u nas będzie "relikt" kultury ;) Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
aby byla kasa to i bedzie supermarket
|
|
On wcale nie potrzebny bo wszystkie sklepy w pobliżu upadne i tylko zwiększy sie bezrobocie!!! A te rusztowanie nie ch zburzo, ogrodzenie zdejmo i będzie pole i będzie git, bo jak tam pole było to dobrze było@!!!!
|
|
Jak krówki się pasły też było tak swojsko :) "Don't eat yellow snow"
|
|
stokrotkę otworzyli i bezrobocie nie spadło, a ja tam i tak nie kupuje i kupować nie będę , a nowy market przydał by się Moorgan
|
|
Myśl Ptysia godna jest nagrody Nobla. Jak zwykle jego zresztą jego myśli. Licho wie co będzie z tym koszmarkiem, urodziwy on nie jest i nadaje się rzeczywiście tylko do rozbiórki. Ale za zatwierzenie takiego projektu jest też ktoś odpowiedzialny w ratuszu. Sklepy w okolicy jakoś nie upadły i pewnie nie upadną. "Stokrotkę" odwiedzam raz w tygodniu w celu zakupienia jakiejś ryby wędzonej, smażonej, z soli lub octu i sałatkami z nich, bo w mojej okolicy (K. Janusza I, Rycerska, Kasztelańska) takich rzeczy w okolicznych sklepach nie znajdzie. Ci najwyżej wędzoną makrelę. A dla niektórych pole z krowami przypomina pewnie ich rodzicom lub im samych miejsce pochodzenie. Wieś sielska, anielska.
|
|
Jak to, sklepy nie upadły?! Tuż pod swoim blokiem mam niepodwarzalny przykład tego, że jednak owszem. Szkielet jest straszny, mam na niego widok z okna. Nawet krówki lepiej wyglądały... I też marzę, żeby wreszcie coś się ruszyło, obojętne, w którą stronę - czy zbudują, czy zburzą. Byle tylko nie to rusztowanie... NiemoralnieNormalna
|
|
Sam nie wiem jak to skomentować. Tyle superwizji..... może lepiej to zburzyć, zaorać i posadzić buraki.... przynajmniej część "mieszkańców" Łomży poczuje się jak w domu.
|
|
JAk sklepy nie upadły !!! Padajo a jak zbudujo market to jeszcze reszta upadnie!!! na niemcewicza już 3 sklepy spożywcze upadły!! Inne też upadajo!!
|
|
o jakim super markecie my tu mówimy? Raczej super bubel sklepie! Jakich wokoło pełno BiedaRomka, LiderSzajs, Stokrotnegówno i teraz ten KauLand. W Łomży brakuje jeszcze super Lidl`a. Lidl jest tani i do bani! O jakich super marketach, och przepraszam... sklepach my tu mówimy?
|
|
Z tego co się mówi, to o ... Realu...? Ale na serio, to lepiej, żeby nie było Lidlów, Albertów i Żabek, bo te ostatnie to już na masową skalę, tylko Łomżę dziwnym trafem omijają... "Don't eat yellow snow"
|
|
Odnośnie tego tematu to najpierw trzeba postawic pytanie "czy ta budowa wogole ruszy??" mysle ze wladze powinny zaczac cos dzialac bo chyba im rowniez zalezy natym, aby to miasto dobrze wygladalo Prawda??????
|
|
A nie lepiej przerobić "to coś" na jakieś starożytne greckie ruiny? Byłaby atrakcja na cały powiat.
|
|
Racja. Byłby piękny partenon. Pozdrawiam
|
|
Zrobić z tego arenę do walk dla pseudo-kibiców i innych debili o zapędach wojennych. W razie czego to blisko tak szpital jak i kościół z ostatnią posługą. Pozdrówka
|
|
Może kolejny kościół?? =)
|
|
Sugerowałbym bożnicę.
|