Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Logo fundacji Oca Lenie. Które lepsze? |
Fundacja Ocalenie zmienia logo. Wiadomo, że logo powinno wpadać w oko i od razu mówić czym dana organizacja się zajmuje. Które logo waszym zdaniem lepsze? Chyba drugie - ale czy jest wystarczająco jasne? Czy dobrze sugeruje czym ta organizacja się zajmuje? http://pokazywarka.pl/itexeb/ http://pokazywarka.pl/itexeb/ Jak ktoś chce się wypowiedzieć ale boi się lewych faszystów - polecam stronę : www.anonymouse.org
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Logo fundacji Oca Lenie. Które lepsze? |
Jedna z cech dobrego logo to czytelność niezależna od stopnia powiększenia. Zastanów się czy twoje propozycje to spełniają. Myślałes by pójść w stronę symboliki? Np dwa łuki jeden większy symbolizujący brzuch, drugi mniejszy, symbolizująca pierś.
|
|
albo czachę piracką i dwa AK47 na krzyż :) mój kumpel ma taką flagę na jachcie
|
|
Nie sugeruje nic i jedne i drugie jest kiepskie, jak będę chciała sobie obejrzeć kreskówki, to je sobie włączę.
|
|
Idź raczej w kierunku okna życia, a potem pokaż :)
|
|
co ty jesteś jakieś dziecko kwiat ??
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Te znacznie lepiej pasuje niz obecne.
|
|
Zdecydowanie drugie. Ta tłusta cięzarna Czuczonka jest ewidentnie dobrym herbem dla tej fundacji wspierającej leniów.
|
|
Dlaczego administracja usuwa niewygodne tematy? Pisałem o pani Ch_j Mitovej dwa razy i za każdym razem usuwali. http://pokazywarka.pl/al72m1/
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
Jazda do roboty je..ne nieroby
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pxf1y6eglBo tu ta fundacja w ukrytej kamerze A tutaj wywiad z naszym rzecznikiem
|
|
czy wy aby nie przesadzacie? czy tymi publikacjami nie naruszyliście już prawa? Swoją drogą to z tego filmu z tej odprawy to boki zrywałem ze śmiechu ale czy aby to jest śmieszne? Pifpaf
|
|
Był juz temat: Co wolno a czego nie wolno o Cyganach i Czeczenach" Poszukaj. Takie akcje to na plus: http://www.vimeo.com/26759958 http://d4bc3a.mojasonda.pl http://ab5681.mojasonda.pl
|
|
jeśli chcecie to mogę wam zrobić dobre logo . tylko napiszcie do mnie Kurczak1980
|
|
Mnie się nikt nie pytał o zdanie a mój wpis był pokazany w TV i to w całości i uznano mnie za "rasistę" , ale róbcie swoje jakieś fundacje i reszta robi se jaja z naszego kraju , a jak murzyn przyjeżdża do Polski i pracuje i jest pozytywnie nastawiony i chce tu żyć to go napadają wyzywają itd. to jakoś nic nie robią a bo dobry człowiek to za nim nikt nie obstanie a tu swój swojego wiadomo fundacje i cuda na kiju jak kasy wyciągnąć ja się pytam tylko skąd bierze ta fundacja pieniądze na swoją działalność ? własny obywatel jest gorzej traktowany w tym kraju .
|
|
kamilsram agituj tam skąd pochodzisz, chyba nie jesteś z Łomży. mylę się....:> ??? tępe chu.je z ffazapu, szkoda że w realu nie jesteście takimi kozakami. Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizję
|
|
DO Autor: Kurczak (---.play-internet.pl) Data: 22-07-11 21:52 jeśli chcecie to mogę wam zrobić dobre logo . tylko napiszcie do mnie Kurczak1980 Ale z Ciebie pomagier społeczniak hehe.. uważaj żebyś się na tym forum nie stal jednostko aspołeczną hehe... Mierz siły na zamiary a nie zamiary na siły....... Do śLeDcZy poklikaj w necie a nic nie znajdziesz fundacja taka nie ma nawet statusu nie jest wpisana w rejestrze sadowym..... Składki to maja i przeznaczają robią zrzuty na vipa w biedronce hehehe.... Do end-o admin ich przytulił na forum i dla tego tak fikają w realu to tylko mala grupka dyskusyjna heheh...
|
|
ta, oni chyba sami ze sobą te wywiady przeprowadzają ;) lubią podawać sobie swoje mikrofony ;)
|
|
2 osoby to para a 3 to już tłum:))))
|
|
Reportaż z odbudowywanej Czeczenii – piekła, które „zrobiło się wygodne, lecz wciąż jest piekłem”. http://kultura.wp.pl/title,Reportaz-z-odbudowywanej-Czeczenii,wid,13130161,wiadomosc.html?ticaid=1cb63
|
|
Andy C to tylko kwestia indywidualnej oceny - podobnie zwolennicy krzyża pod pałacem prezydenckim powiedzieli by o naszym kraju - więc nie uogólniaj Pifpaf
|
|
Pifpaf przecież widać że takie obrazki to dzieci robią:) wyżalają się porzez komiksowe obrazki i filmiki . Mi też się nie podoba to i tam to ale ja nikomu do gara nie zaglądam;) A co mnie interesują żydzi,czeczeni, tatary,Litwini itp. nie muszę ich lubić czy tolerować ale co niby ta fundacja pokazuje to śmiech:)
|
|
miałem na myśli obrazy wspołczesnego Groznego i sytuacji w Czeczeni. Pifpaf
|
|
Pifpaf jasne że uogólniłem moglem pokazać sytuacje w Czeczeni jak to widzi Rosjanin , uchodźca i Czeczen popierający rzad prorosyjski ale po co ? Dzisiaj wystarczy poszukać gogle.ru чечня nie trzeba znać języka rosyjskiego .
|
|
Andy C - tobie się to nie podoba, ale po prostu zaciskasz zęby i idziesz pracować na statoilu za 1500 zł i uśmiechasz się tylko gdy w BMW podjeżdża Czeczen, na którego zasiłek pracujesz?
|
|
monikachrzan a co mnie to interesuje mało darmozjadów w Polsce mamy? Nie interesuje mnie gdzie moje jak moja kasa z podatków jest wydawana wystarczy że ZUS fiskus itp. okrada! A jeśli Ci się to nie podoba idź pracować na czarno lub zrzeknij się obywatelstwa Polskiego. Pewnie zaraz napiszesz to niech się oni wynoszą z kraju? To zrób coś z tym na poważnie bo w tej chwili to nic mądrego nie zrobiliście to dziecięca zabawa . Oj Monika z kim się zadajesz na co dzień zmień towarzystwo może one Ci pokażę świat w szerszej perspektywie a nie tylko przez pryzmat czeczenów.
|
|
Mamy sporo darmozjadów w Polsce. Twoim zdaniem powinniśmy sprowadzac jeszcze więcej? Moim zdaniem skoro mamy sporo darmozjadów to tymbardziej powinniśmy walczyć z nimi. Jak wrócisz z lasu i znajdziesz na sobie 2 kleszcze (pasożyty) to co zrobisz? - jak najszybciej się obu pozbedziesz - powiesz - skoro juz mam teych darmozjadów to zaprosze jeszcze jednego, z Kaukazu, żeby było multikulti a i swoja bazę wirusów zaktualizuje A co ja mogę zrobić na poważnie? Tylko ponarzekać mogę, bo nawet nie mam aparatu , żeby im zdjęcia robić. Zresztą to niebezpieczne.
|
|
Do monikachrzan zobaczysz że jeszcze będzie więcej przyjadą z libii na zaproszenie polskiego rządu . Pomyśl trochę ile w podlaskim jest mniejszości narodowych ? Zanim polskie społeczeństwo zaakceptowało mogły minąć dziesiątki lat . Z takim towarzystwem i z podejściem to tylko możesz fotki pstrykać. Wiem że nie jesteś zła dziewczyna tylko ktoś Ci ******* na wkładał w głowę. Zapomnij o tym towarzystwie teraz jest ok jak co do czego dojdzie zobaczysz jak się odwrócą od Ciebie, widać to po ich poglądach i poczynaniach.
|
|
O jakim towarzystwie piszesz? Mam swoje towarzystwo i nikt się ode mnie nie odwróci. Polskie społeczeństwo jest bardzo otwarte na obcych. Pod warunkiem, że obcy potrafią się jako-tako zachować i nie sięgają do cudzej kieszeni. To odpowiedz na pytanie o kleszcze - mając juz dwa - zaprosiłbyś trzeciego, czy jednak twój tok myslenia nie jest do końca dopracowany ?
|
|
Andy C - jak masz tyle pieniedzy to daj troche na biedne rodziny skoro nie interesują cie gdzie idą twoje pieniądze . Fiskus , Zus cie okrada ? Jak Polska cie okrada to się żalisz a jak czeczen to wmawiasz ,że potrzebna jest tolerancja ? Znam 4 osoby z kraju muzułmańskiego i one pracują a jedna z nich ma firmę i szanuje ich za to bo wielu Polaków tego nie osiągneło , ale nie są to czeczeni. Zdejmij klapki z oczu i zobacz co sie dzieje w Łomży , jesteś jednym z tych co wolą nie odzywać się i przepraszać jak im czeczen na drogę wchodzi niż stanąć z nim twarzą w twarz . Nigdy żadnemu czeczenowi z drogi nie zszedłem i nie zejde ! Ja szanuję ,że ktoś zaczyna działać w tą stronę i należy to nagłośnić . Rosja też już ma dość czeczenów po ostatnim morderstwie na ich rodaku . A przecież nic nie miała przeciwko im... Paranoje...
|
|
Do monikachrzan młoda jesteś mało wiesz miałaś kiedyś do czynie z sadem czy policja ? Jak tzw towarzystwu będzie się palić grunt pod nogami zobaczysz o czyj tyłek zadbają pierwsi na pewno nie o Twój, miałem do czynienia sadem i policja ale w nie sprawach karnych to wiem coś o tym. O mój tok myślenia się nie martw ja mam umysł otwarty , życie jest za krótkie ujowe w Polsce żeby do głowy sobie brać tego typu zagadnienia .
|
|
Tak z czystej ciekawości. Gdzie można na terenie naszego pięknego miasta zobaczyć pracującego Czeczena lub Czeczenkę?
|
|
Do ForumowyTroll sformuj wprost pytanie do ludzi co ich ganiają z kamera czy aparatem fotograficznym a nie pytasz się normalnych ludzi którzy sami martwią się o swój byt i nie maja czasu zastanawiać czy biegać za kimś z aparatem.
|
|
Hmm Powiedz, po czym poznałeś do kogo było to pytanie? Zawarłem w nim jakąś ukrytą informację w taki sposób,że sam o niej nie wiem? Druga sprawa, zdefiniuj "normalnego człowieka".
|
|
Andy - czemu wjeżdżasz na ForumowegoTrolla ? On zadał pytanie a Ty zmieniasz temat . Nikt nie musi biegać z aparatem wystarczy pamięć . MARTWISZ SIE O SWÓJ BYT ? No nie wierze . Wg mnie to ciągle martwisz się ,żeby czeczen miał co włożyć do gara. Ty mówisz ludziom ,żeby zmienili towarzystwo straszysz sądami policją a nie rozmawiasz na temat i unikasz odpowiedzi. A tak z ciekawości . Dlaczego tak bardzo ich bronisz? Proszę o normalną odpowiedź a nie odbieganie od tematu i najeżdżanie na kogoś. Paranoje...
|
|
Ponawiamy pytanie : Gdzie można na terenie naszego pięknego miasta zobaczyć pracującego Czeczena lub Czeczenkę? O odpowiedzi prosimy wyłącznie osoby którę są neutralne tzn. nie są z jakiejś organizacji , zwykłych obywateli . Paranoje...
|
|
Do ForumowyTroll zdefiniuj "normalnego człowieka" sam zapierdziela na swój byt nie ogląda się na nikogo , nie zastanawia się ten ma a tamten nie ma a z czego on żyje. A resztę dopisz domyśl się sam bo nimam czasu:)
|
|
Andy - Czemu unikasz moich pytań ? Paranoje...
|
|
Andy Żyjąc w takim kraju i ustroju jaki mamy, człowiek jakiego opisałeś to ślepiec :) Pozdrawiam
|
|
Hadziej mnie twoje poglądy nie interesują i twoje wypowiedzi znajomości itp.
|
|
Hadziej ja ci w gar nie zaglądam a ty możesz pisać co chcesz i wnioskować co chcesz. W twoim przypadku to co do mnie to koło mnie.
|
|
ForumowyTroll to dla mnie lepiej być ślepym i głuchym :)
|
|
|
Co was obchodzi, czy pracują i za co żyją? Na pewno nie za wasze. W sensie, to że oni dostaną, nie sprawi, że wy stracicie. Niech każdy martwi się o siebie, a nie interesuje wszystkimi dookoła. Macie pracę, to się cieszcie, a nie wnikacie w to, czy Czeczeni pracują. Spokojnie, oni sobie poradzą. Gdyby pracowali, to zaraz zrobiłaby się afera, że wam miejsca pracy zabierają. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |