Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HAPPY NATION |
no to dzisiaj ja zakładam ;p http://www.youtube.com/watch?v=joMfVFAK5Qc i jak tam wrażenia po dziś? ;) kobieta88888 żyjesz? :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HAPPY NATION |
Człowiek szczęśliwy wyraźnie różni się od ludzi nieszczęśliwych ; ) CZŁOWIEK SZCZĘŚLIWY to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który potrafi cieszyć się z tego, co ma :) http://demotywatory.pl/2895661/Szczesliwy-czlowiek WITAJCIE BANDO :):) Dzień dobry :) algeroth Widzę ,że wstałeś o świcie żeby temat założyć ;) hehe
|
|
Dzień Dobry na Początek pozdrawiamy OMANIĘ ;D Algi spać nie możesz czy się po prostu nie kładłeś się jeszcze? ;P hehehe co do kobiety to ona pewnie jeszcze kuruje się :D Dziadka kalesony bardzo dobry demot :) reszta jeszcze za pewnie odsypia w sumie też bym z chęcią jeszcze zdrzemnęła się ale ... co tam :) poza tym chciałam wszystkim podziękować za fajną zabawę na prawdę było fajnie :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dzień dobry Bandziorki Balangowicze i nie tylko :D
|
|
kalisonki Algi dopiero się kładł ...:))
|
|
*SUN* Cześć Sun :):):) Kalisony również dziękują za super zabawę :) Fajnie ,fajnie było ,jak zawsze ;) http://www.youtube.com/watch?v=iCQ0vDAbF7s Kalisony pozdrawiają Wszystkich Bandziorów którzy byli wczoraj na spotkaniu :):):) Tych którzy nie mogli również ;)
|
|
enya Witaj Dobra Kobieto :) Tak podejrzewam właśnie , jeszcze byliście gdzieś ?
|
|
Głooowa mnie z deczka boli :D
|
|
Nie Kalisonki...nie byliśmy...poszliśmy grzecznie do domku :D
|
|
enya cześć :) pozdrów Gosię ;)) mnie nogi strasznie bolą ... masakra :/ hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
enya Enya niektórych z deka głowa boli po spotkaniach ,dobrze że tylko z deczka ;) Nawet nogi bolą ;) hehe *SUN* Gorzej jak to i to boli ;)hehe
|
|
*SUN* Naprawdę w Kasa Chorych w Łomży będzie ? Nic nie ma na ten temat na ich stronie
|
|
SUNka juz ją pozdrowiłaś bo ona tu zajrzy zapewne :)) Może sie nawet odezwie :D A nogi hmm... jedna mnie boli :)) I spuchła :D Taaaka impreza była :D
|
|
Widzę już reklamę ,to super :)
|
|
Jaką reklamę bo nie bardzo jeszcze kontaktuję? :)
|
|
aaaaaaaaaaaaa Już wiem :D
|
|
No będzie...jakaś poprawka po imprezce?
|
|
enya Może na jutro zarezerwujemy jakąś miejscówkę na Kasę Chorych ?
|
|
Dobry pomysł mnie się wydaje :) Klimaty dla Algi zapewne :) On się dla nas poświeca na parkiecie - poświęćmy się i my dla niego :)
|
|
Musiałam chwilowo zlikwidować swój orla cień bo mnie głooowa boli jak patrzę na swoje wpisy :D
|
|
enya no tak..zapomniałam że ona nas podczytuje hehe a co Ci w nogę się stało?yyyy chyba coś mnie ominęło :P dziadka kalesony w grzybku w grzybku ;) oby tylko pogoda dopisała bo jak na razie to do lata nam daleko :] wczoraj jak wracałam to tak zmokłam że mogłam już prysznicu nie brać :D hehehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Popatrz SUN a my nie zmoklismy :)) Trzeba było pomiedzy kroplami :)) A noga...hmm.... Któś mnie nadepnął ;-))
|
|
enya W głowie Tobie się kręci ;) hehe Jak wchodzę na reklamę koncertu Kasy Chorych Yama się pojawia to jest ten sam właściciel ?
|
|
Witam:) ja dzis umieram... chyba jeszcze nie wytrzezwialam. i postanowilam sobie ze juz nie pije. Mam nadzieje ze wy sie lepiej trzymacie:) Carpe Diem
|
|
kobieta888 Witaj Kobieto :) Kalisony jak nowe ;) Dobrze się czuję ,trochę nogi bolą od tańcowania ;)
|
|
Kalisonki, pewnie ten sam. Kurde Ty to masz dobrze :) Jak nowa... Ja zaraz ide na spacer bo mi w domu duuuszno
|
|
enya błagam...Tobie to i by się udało pomiędzy tymi kroplami ja bym miała problem :D haha co do nóżki to mam nadzieję że nie był to ten prześladowca :O kobieta siema hehehe oj tam nie pijesz daj spokój ;P od razu takie drastyczne postanowienia :D dziadka kalesony yyyy szczerze...to nie mam pojęcia...całkiem możliwe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
enya Enya , a mi zimno ;) hehe
|
|
Przenieście się na jakiegoś czata. Nikogo w Łomży nie obchodzi wasze życie seksualne. :) _________________________________________________________
|
|
Spadaj biedny anty-beelemie. Nas z kolei nie interesuje Twoje ubogie zycie seksualne.
|
|
Powiedzieć "spadaj" możesz sobie co najwyżej do swojej świnki morskiej. Pokolenie Bravo, które pije na potęgę i myśli, że jest mega fajne... _________________________________________________________
|
|
ANTY_BLM Witam Jesteś w błędzie ,nie znasz nas ,a oceniasz ......... Po pierwsze nikt tu nigdy o życiu intymnym nie pisze ,nie wiem skąd ten zarzut w naszym kierunku Po drugie masz do wyboru inne tematy ,nikt Ciebie nie zmusza do czytania naszych Po trzecie dlaczego nam mówisz gdzie mamy pisać ,a gdzie nie ? Po czwarte kto ile może tyle pije , liczysz nam wypite piwa ,za swoje pijemy Po piąte ,uwierz ,ze mamy MEGA fajną paczę i i bawimy się SUPER :):):):) PS. Zazdrość przez Ciebie przemawia ?
|
|
a ja to chyba z wami więcej nie piję.. :p
|
|
brawo kalesony brawoo ;) algeroth ale 1 raz widziałam uśmiech u Ciebie więc pij pij :D ja uciekam miłego dnia bandziory ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ANTY_BLM Fajny widoczek :) Nie jesteśmy z BRAWO ,młodo wyglądamy ,ale to nie ten przedział wiekowy ;) hehe *SUN* Miłego dnia :) Ja też uciekam ,sobie przypomniałam , że dzisiaj do 14 pracuje ;) algeroth Algi Cześć :) Armageddon ;) Chyba nie jest tak źle ,już normalnie nas za pijaków uważają ;) hahahahaha
|
|
hejka łobuzy widać powtórka z rozrywki się udała to świetnie a ja sobie odpoczywałam w zaciszu domowym :)i nawet Sun była no no :)miłego dnia robaczki życzę:)
|
|
fresz1 Cześć Fresz :):):) Sun wywijała z kalesonem ,aż miło :):):) Dokładnie powtórka z rozrywki ;) Tobie również miłego dnia życzę Fresz :):):)
|
|
Zwiewna zwiewa ;) MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM Miłego sobotniego relaksu ;) http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA
|
|
ok,bądźcie poważni już, pogadajmy o czymś ważnym co elektryzuje łomżyńską opinię publiczną... ..no to gdzie kebap tudzież kebab najlepszy? :p
|
|
heheh no tak ja jadłam go tak dawno że już nie wiem pogubiłam się może tutaj się dowiem :)co za intrygujący temat :)
|
|
algeroth O kebabach już nie trawię ;) haha
|
|
O Matko, beelemie pokolenie Bravo?? Dzięki :-)) Hehe... Ale niestety fail...nie mam świnki morskiej. Będziesz dalej wymieniał zwierzaczki? Czy pozostawimy to w strefie domysłów? Do niezobaczenia :)
|
|
Algi...ja też się wysyłam w wiadome miejsce ( razem z raybenem) hehe... A Kebap...przecież słyszałeś e Ełku gdzie najlepszy :) Ale nie bedziemy mowic na forum, bo jak się wszyscy tam zlecą to jeszcze się zepsuje :)
|
|
Dzien Dobry Bandziory :-)))))) Dziekuje , za tak mile przyjecie do Bandy ....... nawet moj dzisiejszy bol glowy byl tego wart . Dawno tak dobrze sie nie bawilam ...... o bolu brzucha ze smiechu nawet nie wspomne !!! I tylko ten .......<tupot bialych mew o pusty poklad ......> psuje moj dobry humor....... ale nic to jak mawial ......zaraz ...kto tak mawial? jeszcze nie mysle ? Kmicic ? nie to Pan Wolodyjowski do Baski tak gadal ...... upssss.......wezme kapiel .....moze rozjasni to moj biedny sponiewierany mozg ...... :-)
|
|
Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 11:56 O Matko, beelemie pokolenie Bravo?? Wiesz, normalni ludzie nie chwalą się na publicznym forum czego to oni wczoraj nie zrobili, ile wypili i czy mieli rano prawdziwego kaca... Wybacz ale... NIKOGO oprócz was to nie interesuje. No ale trzeba być "trendy" i pochwalić się swoimi "wyczynami" na 4lomza. Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 11:56 Do niezobaczenia Uwierz mi, że też mam taką nadzieję. :) Miłego spamowania. _________________________________________________________
|
|
ANTY BLM ....odbierasz to jako chwalenie??? To ja Ci wspolczuje ....... my wymieniamy wrazenia i poglady z naszego wczorajszego przemilego spotkania , a nasz bol glowy bierze sie z powodu klimatu ...Wiesz ....te skoki cisnienia sa zabojcze :-) ..... Juz Kazik w piosence Cztery pokoje ....zauwazyl , ze polacy sa tacy agresywni z powodu braku slonca....... posluchaj ...fajna nutka ..... pozdrawiam :-) http://www.youtube.com/watch?v=ceqTB-35Neo&feature=related
|
|
Anty_blm nikt nie każe wchodzić Ci w tematy, których nie masz ochoty czytać. Ja nie czytam Twoich wypocin na temat muzy jakiej słuchasz na siłowni. Obeszliśmy się w naszych tematach dotychczas bez Twoich komentarzy więc nie katuj się naszymi wypocinami i wcale tu nie wchodź. Po co masz mieć koszmary. Normalni ludzie nie roztrząsają też tematów kto ma jakie blachy, BL, BLM etc. Amen.
|
|
Fakt, z której strony by się do Łomży nie wjeżdżało to górka. :) _________________________________________________________
|
|
Wiesz Enya...... jest takie fajne powiedzenie : Nie dyskutuj z idiotą....... bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem ;-) Słodkich snów :-) ....odezwij się jak wstaniesz
|
|
Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-07-11 12:41 Anty_blm nikt nie każe wchodzić Ci w tematy, których nie masz ochoty czytać. Wiesz, dotychczas omijałem łukiem wasze dziecinne dyskusje ale tutaj był podchwytliwy tytuł - tej kapeli słuchało się non-stop za małolata. Wybacz, pretensje kieruj do autora/autorki tematu. _________________________________________________________
|
|
dzień dobry,,,,,,,,:( ŚiOK jak dla mnie,, nie mogę się oswoić po wczorajszym,,,,
|
|
ANTY_BLM ANTY_BLM nie bądź anty nastawiony do nas ,czytałam gorsze rzeczy na tym forum niż nasze dyskusje ,Ty chyba również . Lubimy się i tak sobie rozmawiamy , dla osób niewtajemniczonych może to wygląda dziecinnie jak to określiłeś .Jesteśmy miłymi ludźmi ,chcesz wyrobić sobie opinię na nasz temat zapraszam na spotkanie ;) Jutro jestem na koncercie Kasa Chorych ;) Autor tematu tu nie zawinił ,jestem pewna ,że już taką opinie miałeś o nas przed przeczytaniem dzisiejszego tematu HAPPY NATION ........cieszymy się z tego powodu ,że się poznaliśmy ,lubimy się i miło spędzamy razem czas ;) Jeżeli chcesz omijać szerokim łukiem nasze tematy to ja to szanuję ,ale Ty uszanuj to ,że mamy prawo pisać to co chcemy ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
madziara Dzień dobry Madziara :) Co Ciebie w taki "ŚiOK" wpędziło ?
|
|
lilo Witaj :):):) CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO NASZEJ STRONIE Lilo :):):) To naprawdę Ty ,teraz dopiero rozpoznaję ;) Zabawa była super :):)
|
|
hahahahahah Dziadka kalesony ......Ciebie nie mozna nie kochac ...... za te poklada dobroci i zyczliwosci , ktore w Tobie tkwia . Dla kazdego masz dobre slowo i ogromna zyczliwosc . Jak Ty to robisz ???? Recepte poproszę:-)
|
|
lilo Lilo czerwienie się ;) hehe Jestem jaka jestem , dobroci człowiek ;)
|
|
Tak masz szczęscie Kalesony , ze mam normalne preferencje ;-) ....inaczej bylabym jak ten wczorajszy natret od ktorego nie moglysmy sie odpędzic .....wszystkie :D:D:D buziaki dla Wszystkich :]
|
|
lilo & enya Jesteście SUPER :) buziaki ;) Lilo dzięki ;) haha
|
|
oooo kalisonki ty mojeeeee,,,:(( ja goreeeee.... ŚiOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
robciu Cześć Robciu:) Co z tym ŚiOKiem u Was ? ;)
|
|
ŚiOK.... kompletna korozja..:(( mam nadzieje że nie narozrabiałem wczoraj????
|
|
robciu Trzeba zachowywać zasadę minimalizacji możliwości powstawania ogniw korozyjnych ;) hehe
|
|
zażyłem już anty biotyk... nastąpiła mała poprawa,,,:) ale się dziś troche męczyłem.. wiesz kaleson???
|
|
robciu To znaczy ,że antybiotyk zaczął działać :) Domyślam się , taka grypa to wymęczy człowieka ;)
|
|
|
co tu tak cicho??? jest tu kto???
|
|
kalesonnnnnnyyyyyyyyyyyyyy??????? gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśss???? ŚiuOK
|
|
liloooooo witaj kochaniutka ;D milo ze dołączyłaś :) jeju ale nudy... trzeba chyba się kłaść i maraton filmowy zacząć :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
hmmm,,,
|
|
Kalesony odpoczywają ;) Robcio fajna bryczka ,od razu lepiej wygląda temacik ;)
|
|
mowisz????? kaleson????
|
|
Robcio już wcześniej podobała mi się ta bryka ,a Ty Robcio na zdjęciu jak żywy ;) hehe Z daleka widać ,że to Ty ;)
|
|
hmmmmm....
|
|
|
dobranoc ja też zmęczony jestem... do jutra,,,, karaluchy............................... wiesz o co biega kaleson??
|
|
Wiem ,wiem PRUSAKOLEP ;) hehe
|
|
pa... :)))))
|
|
|
|
|
|
A Pod Ratuszem to ja sam dzisiejszy wieczór spędzałem :(:( I nikt na poiprawiny nie pszyszed:(
|
|
maruda a Ty byłeś we warce wczoraj? bo chyba żem widział Cię tylko coś szybko spier^%&eś :p
|
|
hmmmm... a janic na ten temat nie wiedziałem.
|
|
Algo :) Zaszedłem żucić okiem czy jest ktoś znajomy :) No i przegapiłem :(:( Trzeba było wołac głośno , nie łaził bym na drugi koniec miasta:):)
|
|
no Dziadku!skleroza Ci doskwiera?sam pod ratuszem?a o naszym towarzystwie zapomniałeś? fajny wieczór,dzięki Marudo.kto nie był niech żałuje:P
|
|
Omania :):):) A co ja miałem się rozpisywać :):) Zazrościć by zaczęli :):):)
|
|
Algo :) Sam widzisz że masz czego żałować :):) Następnym razem to łap dziadka za kapotę i trzymaj przy sobie :):):)
|
|
o to mi chodziło:)zawsze to my zazdrościliśmy,a wczoraj to my się przednio bawiliśmy,a reszta siedziała w domu.
|
|
Nooo !!!!!!!!! I teraz Omanio będą mieli do myślenia :):):):):):):) Ale wieczorek był Super i barmanka spisała się na medal z muzyczką :):):) Ja chcę jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
a ja tam nie żałuje wcale bo też miałem wesoło....
|
|
hehehe ja chcę jeszcze raz.....skąd ja to znam;-) Roberto;-)nie wątpię że miałeś wesoło;-)
|
|
Omania :):) Miłych i przyjemnych wydarzeń nigdy nie jest za dużo:):):):):)
|
|
Dzisiaj w Grzybku jesteśmy na KASIE CHORYCH o 20 ;) Omania Dziękujemy za pozdrowienia w piątek ;)
|
|
Też się pojawię :):)
|
|
jak pójdzie po mojej myśli to twż się pojawie... będe miał co oblewać....heheheheheh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |