Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana szyby w aucie |
Gdzie można wymienić w Łomży szybę w aucie? Jak na razie znalazłam tylko jedną firmę, Evelin (czy jakoś podobnie) i zastanawiam się, czy jest gdzieś tańsza konkurencja :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana szyby w aucie |
Szukaj, zawsze się znajdzie jakaś. A zobacz w ostrołece może taniej zrobia;) Bez podpisu.
|
|
ja na krasce robilem i woda leciala i nie chcieli gwarancji uznac sam kupilem silikon rozebralem pastiki i uszczelnilem i jest dobrze
|
|
Z tymi cieknącymi szybami to nie tylko ty miałeś problem. Ostrzegam !!! Nie robić na Krasce.
|
|
Czy Evelin jest właśnie na Krasce? Szyby można, jak widzę, kupić też w necie, ok. 150zł za NOWĄ do mojego samochodu (to nie 360zł, jak podali w Evelin, a do tego koszt wymiany 100zł). Tylko nie wiem, czy zamawianie z netu ma sens. Czy to dobre szyby, jak dotrą itp.. Więc wolałabym na miejscu zmienić, ale widzę, że chyba nie ma żadnego wyboru w kwestii zakładów w Łomży?
|
|
nie rob na krasce bo tam wklejaja szybe w uszczelke i jak zaraz cie sie znowu zbije to musisz placic za uszczelke naciaciagacze pozatym szyby drozsze na krasce.polecam evelin kilkakrotnie wymienialem i ok
|
|
W Evelin jest najtaniej i solidnie zrobione polecam . Wymieniałem u nich przednią szybę . Objeździłem Kraskę i różnica w cenie była spora około 150 zł .
|
|
Teraz jest nowa firma na poligonowej "Wykowski" polecam wymieniałem tam szybe robią to fachowo i mają dobre ceny. byqqq
|
|
ja rowniez nie polecam kraski,chcieli za szybe 650 zł,znalazlam na necie nowa za 200 zł, pojechalam do mechanika i wsadzili szybe za 50 zł = 250 a nie 650 + koszt wlozenia szyby
|
|
Również polecam Autoszyby Wykowski, wymieniali mi szybe, przyciemnieli także w innym aucie i cenowo byli najlepsi. Robocizna bez zastrzeżeń
|
|
Konarzyce po prawej stronie od głównej drogi na przeciw sklepu. Jeśli starszy samochód to polecam kupić używkę ale oryginał. Dłużej potrzyma niż zamiennik. I uwaga na niskie cenny kładą chińskie podróby które zaraz sę sypią. Ze swojej strony polecam własnie używkę ale oryginał. Jak coś podaje numer do Konarzyc 668 133 445 Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |