Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam do was pytanie ;) Co do kanarów ;p |
Dostałem mandat od kanara naszych niebieskich lini pks... Nie opłaciłem go.. Podobno on zgłasza to gdzieś na dwornej.. Komornik lub cos w tym stylu.. I mam pytanie ile on sobie nalicza za to?? kary za jazde bez biletu mam 210zł.. ile k0omornik sobie doliczy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam do was pytanie ;) Co do kanarów ;p |
Do 1000 napewno ciebie ten kaprys wyniesie :):):):) Z tym że komornik nie będzie się z tobą szczypał , wejdzie na pobory i jednorazowo zdoi, albo przyjdzie na chatę z policją i weźmie to co jemu się szybko upłynni , oczywiście oszacuje według własnego uznania :):)
|
|
zapłać szybko bo będzie bieda. Przyjdzie nakaz sadowym i będzie razy 2, jeśli tego nie zapłacisz przyjdzie komornik i wtedy dopiero będzie bieda. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
O to chodzi że nie mam ukończonych 18 lat.. I to wszystko przychodzi na rodziców... A jeżeli to opłace i przyjdzie komornik a ja bede miał potwierdzenie zapłaty za komornika cos płace?? lub cos ?? ...
|
|
Wtedy płacisz tylko coś około 10 zł. Za fatyge komornika
|
|
Komornik i tak weźmie swoje od rodziców a oni później będą mogli przez kilka lat dochodzć tego co im zabrał :):):):)):)
|
|
Unicode jak tylko kwota wpłynie na konto egzekucja zostaje wstrzymana chyba ze zwlekałeś z opłaceniem mandatu .
|
|
nie wprowadzajcie w bład , po roku czas przyjdzie z windykacji powie zebys oplacil i doliczy ci z 4 zł , nic domu nie bedzie zabieral bo nie ma prawa
|
|
nie słuchaj bredni. Mandat, a mandat to jest róznica. W przypadku mandatu od drogówki, to nie ma sensu iść na pocztę. Po jakimś czasie, nawet i roku przyjdzie poborca skarbowy i zapłacisz mandat i jakieś grosze. Tu jednak jest inna polka. Jeśli minął termin zapłaty, oni występują do sadu. Sąd wydaje nakaz płatniczy, a to jest kwota razy 2. Jeśli nie płacisz, przychodzi nie poborca skarbowy, a komornik sądowy, a tu już są stawki poważne. Czmychaj biegiem i zapłać, bo z góówna będzie bieda poważna. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
lepiej zapłacić i mieć to z głowy.
|
|
toć tak tłumaczę cały czas ćwokowi :):):):)
|
|
210 komornik dolicza 250zł czyli razem 460zł prawie 500 Kurczak1980
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |