Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOBIETA I MĘŻCZYZNA |
KOBIETA I MĘŻCZYZNA W ŁÓŻKU :) http://www.youtube.com/watch?v=hR1-h85oCvo&feature=related ;) - A ty zmyłaś makijaż? - Ja tak ;) hahahaha http://www.youtube.com/watch?v=eTL-6b7BxXo&feature=related DZIEŃ DOBRY :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOBIETA I MĘŻCZYZNA |
WITAJCIE ,co prawda w deszczowy poranek ,ale to szczegół ;) maruda Dziaduniu mówisz masz ,temacik jak ta lala ;) robciu Dzień dobry :) Spało się szybko i wstawać się nie chciało w taką pogodę ;)
|
|
Dzień dobry :))
|
|
I dlatego lubię mówić z Wami ;) http://www.youtube.com/watch?v=UhyeywiEzKo&feature=list_related&playnext=1&list=AVAYMcY2vx8GRaSIdDUKl5SFPP3w5YI0ld Kiedy z serca płyną słowa Uderzają z wielką mocą Krążą blisko wśród nas ot tak Dając chętnym szczere złoto I dlatego lubię mówić z Tobą Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa I dlatego lubię mówić z Tobą ;)
|
|
enya Dzień dobry Enya :):)
|
|
|
Kalisonki jak widzę od rana na posterunku :)
|
|
|
Hejka Algi :)
|
|
dobry wszystkim......0 kalesony ty to zawsze coś wymyślisz.... Hmmm ciężki ten temat. Muszę się zastanowić
|
|
Hejka Robciu :)
|
|
Spadam popracować. Miłego Bandziorki
|
|
Panowie :):):):) Dziś jak wiadomo wszem i wobec jest ten szczególny dzień :):) Więc do roboty :) Robic to na majliki , póblicznie jak komu pasuje:):)
|
|
kocham wszystkie......a w szczególności ta jedyna..... I się nie wstydze..
|
|
witajcie wszyscy:-) grzecznie się przywitam i uciekam do pracy:-((((( a na dokładke deszcz pada:-((((((((
|
|
|
maruda:-) a jakie jutro świeto się zapowiada???????
|
|
|
to panowie dziś lepiej się wykazują jak kobiety wczoraj hehehehe
|
|
dobra ja uciekam miłego dzionka wszystkim i pracki:-)))))))))))))
|
|
witam wszystkich:) Carpe Diem
|
|
enya Kalisony zawsze na posterunku , trzeci etacik, rano trzeba wstawać ;) hehe algeroth Algi cześć :):):) Panowie miło nam :):):) madziara Cześć :) kobieta888 Witaj :):) Panowie miło nam :):):)
|
|
maruda Dziaduniu Witaj :):) To dziś taki dzień ;) Dziękujemy Dziaduniu :)
|
|
robciu Robciu nie wstydź się ;) hehe Temacik jest na specjalne zamówienie ;) madziara Miłego dnia i pracy :):) Panom lepiej idzie ;)
|
|
algeroth Algi idziemy na dyskę w piątek ;) Po prostu nie lubię agresji ;) hahaha
|
|
|
Dzień Dobry Witam wszystkich :) ale se pospałam dziś łooo jak nigdy hehe ładnie nad ranem dawało za oknem ale pewnie na dzis to nie koniec coś czuję...no nic czas na kawę :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzin dybry wszystkim ;) Ja toże dzis przysnęłam deczko i szybka zrywka do pracy, no ale juz druga kawka na nogi mnie stawia :) Znow dzis jakies publiczne wyznania ? Mi wiara nie pozwala na takie otwartości ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
meg:):) Matko bosko częstochosko :) Takie się dni trafili pod rząd :):):)
|
|
maruda boje sie jutrzejszego, moze masz juz jakies info z przeciekow co sie za dzien wyznan kroi ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
a coś tam się napewno skroi :) Ale nie mogę powiedzieć:):) Tajemnica jest :) Ale póki co meg nie masz podstaw do obawy :):) A Panowie :) W trakcie tych sercowych wyznań na baloniki radzę uwagę szczególna zwrócić :):)
|
|
|
Dzien Dobry :-) Pozwolcie , ze i ja sie z Wami przywitam energetyczna nutka : http://www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8
|
|
Pozwalamy :):) Piękna nutka :) I witamy :):):)
|
|
Ehhhhhhh :( Grunt to prawdziwa i jedyna miłośc :):):) :):)
|
|
biess(pieczny) & *SUN* & megan & lilo WITAJCIE :):):) biess(pieczny) Zbędne słowa nie potrzebne ,czyny mówią więcej ,gadać można dużo ,takie jest moje zdanie ;) *SUN* Dzień dobry :) Dzisiaj wszystkim się ciężko wstawało ;) megan Dzień dybry :):):) To dzisiaj pospałaś sobie ;) lilo Dzień dobry :) Miło,że nas witasz :)Nuta super energetyczna ,wczoraj również ją Baddziorom dedykowałam :) Pozdrawiam dziadka_kalesony maruda Dziaduniu ,zszokowała mnie w pierwszej chwili ta lalka ;) hehe
|
|
maruda Dziaduniu grunt to prawdziwa miłość i pasja ;) http://demotywatory.pl/2890942/Prawdziwa-milosc http://demotywatory.pl/2955089/Wiek
|
|
Szczęśliwi którzy mają pasję :):):) http://demotywatory.pl/2888894/Prawdziwa-pasja http://demotywatory.pl/2595087/PASJA
|
|
I choćbyś uciekał To Ją gonisz I choć byś się skrywał Szukasz Jej I choć byś udawał żeś Ślepy na nagość i głuchy na szept Nie umkniesz Jej http://www.youtube.com/watch?v=ce1MC48T3p8
|
|
|
Jak kochać, to księcia ( na białym koniu ;) hehe ) Jak kraść, to miliony. Jak płakać, to ze szczęścia. Jak śpiewać, to głośno. Jak biec, to szybko. Jak patrzeć, to widzieć. Jak słuchać, to słyszeć. Jak malować, to z rozmachem. Jak tańczyć, to ostro. Jak spać, to krótko. Jak żyć, to mocno. Jak Całować - to z uczuciem. Jak Patrzeć - to z iskrami w Oczach . Jak Słuchać - to uważnie. Jak Mówić - to prawdę. Jak Kłamać - to z miłości. Jak Rozmawiać - to o wszystkim. Jak Śmiać się -to szczerze. Jak Robić Coś Szalonego - to z sercem. Jak Bić się - to dla zaczepki. Jak Marzyć- to nierealnie. Jak Dążyć- to do celu
|
|
Fajna impreza w Reszlu BLUES-FOLK MEETING 2011 ZAMEK RESZEL 22.07.2011 -23.07.2011 22 VII Wielkie otwarcie imprezy - Orkiestra dęta Marshantia Dorren Otako Piotr Woźniak & SLEDZIUHA The Moongang Easy Rider NBB Cree 23 VII Konkursy dla publiczności, wystawa sprzętu muzycznego Bluesmaszyna Flesh Creep Lech Niedźwiedziński - Blues & Funky Fun Mahoń Blues Cafe Krzak Martyna Jakubowicz
|
|
a tydzień po Oddziale Z.. Daab, Sandaless, Maleo Reggae Rockers 13-08-2011 19:00 Augustów (Podlaskie)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=O2jJ3UNM3TA&feature=related uwielbiam Maleo :-) .... i nie bede tlumaczyc sie jak winna ...... thx za info ;-)
|
|
Ujrzałaś mnie gdy nadchodziłem, miałas mój numer ale Ty nie chcesz mnie, jestes tępa Twoje oczy się błyszczą, Twoje usta są chętne ale ja jestem frajerem do zabicia jestes tak piękna, tak niezapomniana myślisz, że zrobiłem wszystko miłość jest dla marzycieli, miłość jest dla naiwnych, miłosć jest dla przegranych, miłość jest dla frajerów miłosc jest dla frajerów, miłosć jest dla frajerów Twisted Sister - Love is for suckers Hmmm nie powiem , zeby to byl romantyczny text , ale okay :P moze to ja sie nie znam hahahhahahahahha , albo moj angielski nie jest doskonaly ;-) pozdrawiam cala <elyte> 4lomza:]
|
|
lilo Tekst jak tekst ,można go różnie interpretować..........koniec jest przecież taki : "......posłuchaj, miłość jest dla frajerów, miłość jest dla frajerów frajer walczy ze mną, frajer walczy z Tobą (miłość jest dla frajerów)...bądź na zawsze frajerem i rób wszystko ,chcę być frajerem ....." ;) Głębiej się zastanawiając to wiele osób które nie potrafią kochać ,oszukują ,zdradzają itd W swojej "naiwności" wieżę w MIŁOŚĆ ,ponieważ jestem idealistką ;) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
|
algeroth Algi dokładnie Wierzę w to, co coś zwane miłością :) hehe
|
|
Kazdy w to wierzy , ale nie kazdy sie przyznaje ;-) Kalesonki : - moja kolezanka mawia , ze kobiety udaja orgazm .........bo faceci udaja gre wstepna :D tak tez moze byc z ta miloscia ;-) a moze jednak to ona sie myli :]? Wlasnie jestem w trakcie przerabianai tego .......o wynikach powiadomie Cie zatem w pozniejszym terminie ;-)
|
|
lilo Niektóre udają ,ale same sobie tym szkodzą ,bo partner myśli ,że jest ok ;) Stara prawda ;) Kobiety myślą ,że facet po ślubie się zmieni ( na lepsze oczywiście ),a mężczyźni myślą ,że kobieta po ślubie się nie zmieni ( że będą cudowna jak przed ) guzik prawda ;) hehe
|
|
lilo I jeszcze jedno : Każdy chce być kochany ( czy się przyznaje do tego, czy też nie ),ale nie każdy potrafi kochać ;)
|
|
Kochanie.. ...czy ja zawsze przed kolegami muszę tak z tobą wyglądać ;) http://demotywatory.pl/3267507/Kochanie[/ur]
|
|
|
|
A mi się wydaje że każdy potrafi kochać,tylko nie każdy to okazuje;-)Bo uczucia mamy wszyscy,tyle że jedni bardziej wylewni inni mniej.
|
|
Omania Witaj :) Z tym okazywaniem uczuć to masz racje ,ale czy osoba która oszukuje ,zdradza kocha naprawdę ? To miałam na myśli pisząc ,że nie każdy potrafi kochać .Z miłości się nie płacze , można jedynie uronić łezkę ze szczęścia ;) W związku zaufanie i szacunek to podstawa , jak tego nie ma ................
|
|
Witam;-) No tak kalesonki,w połowie zgodzę się z Tobą. Ale uważam że Ci co zdradzają ,oszukują też kochają,tyle że czasami gubią tą właściwą drogę.
|
|
Ochooo...niezła apokalipsa idzie. Jeszcze takiej ciemnicy w ciągu dnia nie widziałam
|
|
Już chyba poszła;-)Burza i po burzy.
|
|
Do mnie dopiero dolazła :):)
|
|
Oj marudo...nie wiem czy do mnie nie wraca;-(
|
|
I po burzy.
|
|
|
Omanio :) Poszła sobie na białystok :):) No i dobrze niech troche śliedzi wymoczy :):):)
|
|
Omanio boisz się burzy? :)
|
|
wiesz enya,boję się,więc zawsze wolę jak sobie idzie;-(I kamień z serca;-) Ha dokładnie marudo!!
|
|
Maruda stary przyjacielu !!!! :-)
|
|
Miłość to wspaniałe uczucie ,zaczyna się na du... .a kończy się na rozwodzie !! :-)
|
|
no ladnie slyszzalam ze caly dzien w Lomzy padalo:( Mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze:) Carpe Diem
|
|
Ja też mam taką nadzieję bo już mam dosyć tej głupiej pogody;-(
|
|
kobieta888 Nie padało cały dzień :) Padało z rana i teraz wieczorem :) A cały dzień było cieplutko i słonecznie :)
|
|
Omania Napisałaś"Ci co zdradzają ,oszukują też kochają,tyle że czasami gubią tą właściwą drogę." Można zgubić właściwą drogę ,człowiek jest tylko człowiekiem ,czasami błądzi ,ale jeśli wróci na właściwą drogę to ok Uważam ,że osoby które ranią innych nie kochają naprawdę ,uczciwość jest najważniejsza ,piją ,biją ,oszukują i zdradzają jeśli tak okazują uczucia to chora miłość .Smutne ,ale prawdziwe ......... Nie o takiej miłości marzymy ,dalej uważam jednak ,że prawdziwa miłość jest darem :) enya Nie taka burza straszna ;) Lało co prawda ,trochę grzmiało ,ale już po burzy ;) kobieta888 Potwierdzam to co pisał maruda ,tylko rano i wieczorem ,w dzień było gorąco i słonecznie :) maruda Dziadunio ,ten banan ma wytrzeszcz ? tak się burzy wystraszył czy Bandy ? ;)
|
|
|
ja cię,,,,,,,, wiyajcie wszyscy ale faza ********* pogoda mnie spotkała po drodze... Śiok lubie to , grzmoty nic nie widać , warunki takie jakie kochamkmmmmm.. cio tam ciekawego bo mi się czytać nie chce????
|
|
robciu Robcio lubisz burzę ;) Lubię z daleka patrzeć na błyskawice :) hmmmm...co ciekawego w miłosnym temacie ;) hehe Dyskutujemy z Omanią na temat miłości itd I o pogodzie też pisaliśmy ,a dokładnie o burzy ;)hehe
|
|
kocam was wszystie he he he he he,,:-) a ta co najbardziej suię wniej kocham to nie powiemmmm.. hehehehehe,, hmmm.. niech się sama domysli??? miłość jest piękna , piękna , piękniejsza od slońca.. a jeszcze piękniejsza ... gdy przetrwa do końca L:((((
|
|
robciu Pięknie napisałeś :) Najbardziej to chyba wiem kogo ,widziałam wyznanie w innym temacie dla czscz;)
|
|
hmmm... :(((
|
|
Miłość i przyjaźń to najważniejsze wartości w życiu każdego człowieka:):):) Kalisony idą przytulic się do poduszki ;) hehe DOBRANOC
|
|
A po nocy przychodzi dzien , a po burzy spokoj ...... http://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U
|
|
ja pier dziu.... kaleson mnie nie kocha???? a ja już nadzieje miałemmmmm >:((
|
|
Widzę że przegapiłem dość ciekawy temat-a moim zdaniem miłość to jest najcenniejszą hm.... i tu zaczynają się schodki.... jakim słowem określić.... jest czyś takim co jeden człowiek może ofiarować drugiemu.... nie ma tu mowy o jakiejkolwiek zdradzie.... tłumaczeniu ze popełniło się błąd.... jesli zdradziło się osobę którą się darzy miłością to czy można powiedzieć że zdradzający kocha partnera czy też partnerkę?czy darzy ją prawdziwym uczuciem? moim zdaniem nie ma mowy o tym jeśli zdecydowało się na zdradę.... A czy istnieje miłość???? Ja nie umiem odpowiedzieć na te pytanie.....http://www.youtube.com/watch?v=UdUBh25Btfw
|
|
smiech na sali
|
|
oj biessss czemu życie jest takie popaprane;-(
|
|
pobudka wstać , koniom wody dać,,,,! ja już trąbie poł godziny , a wy spicie fiu fiu fiu..... witam z rana,, pogoda taka sobie,, lecę do pracy,,,,,,,,,,hejjjjjjjjjj... niech żyje..
|
|
Roberto czas konie napoic w nowym temacie :):)
|
|
Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 20-07-11 23:24 oj biessss czemu życie jest takie popaprane;-( Omanio pewnie dlatego by nam nie było za monotonie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |