poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża Rulez ?

Witajcie, zastanawia mnie fakt, co sądzicie o rozwoju naszego miasta na przełomie 5 lat, tj. od 2000 roku ? Czy dużo się zmieniło od tego czasu ? Co prawda mieszkam tutaj dopiero 3 lata, ale zawsze często przyjeżdżałem do Łomży :) Jaka jest Wasz opinia ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża Rulez ?

Mamy nowe ronda, nowe skrzyżowania, wyremontowali prawie całą Legionów, Szosę Zambrowską, Zdrojową, pobudowali kilka nowych ulic na Łomżycy, wybudowali Rybaki, Zamiejską i Wąską, na plażę kupili kontener dla ratowników, remontują ratusz, wybudowali piękną Farną i Sienkiewicza, dali wreszcie duży budynek muzeum, wyremontują szkoły, wybudowali normalny sklep, budują urząd celny, uruchomili szkołę państwową - darmową, jest czysto i kwieciście - MI SIĘ TU PODOBA. tylko jeszcze remont kina i basenu i będzie cool.

Bardzo dużo sie zmieniło a co niezauważyłęś nic ?

No, Ptysiu, noooo.....
_____________________--

... & vice versa!

ku....goostav wes juz lepiej nic nie pisz na tym forum...jestes jakis jebniety ze ciagle to samo piszesz...nie ma innego zajecia tylko to samo pisac i zasmiecac forum?

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

Nie chce mi soe z toba gadać ale możesz zajrzeć tu:

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=41407&t=41407
______________________________________--

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org