Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Próbki gorzały ! |
Hej:) Czy wiecie, gdzie można dostać darmowe próbki gorzały ? Chodzi mi głównie o takie małe (- niekoniecznie) buteleczki o poj. 50 ml, mogą być i 100 ml ,( ewentualnie pól basa). Pilnie potrzebuję do celów naukowych, otworzyłem właśnie przefut dokturski i zbieram materiały . Wiem, że takowe są dostępne w sklepach, ale te pijaki same je używają , nie udostępniając prawdziwie potrzebującym . Czy mam napisać do producentów z pytaniem o możliwość otrzymania darmowych próbek. Ktoś coś wie na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Próbki gorzały ! |
Zaszyj się człowieku.
|
|
Biernaczento ... a tobie ludziku, to pomogło ?
|
|
zezowate szczęście :) napiszemy razem do producentóf , bo mi tesz potrzebne do Magisterki :) ,,wpłyf wysoko procentowych alkoholi na ludzi przyzwyczajonych do spozywania ich w duzych ilościach " Powinni nam przysłać kilka kartonóf róznych buteleczek z zawartością do badań :):) Mojemu kolesiowi przysłali jak sie do matury przygotowywał :):):)
|
|
maruda kilka kartonów ? może być mało ażeby zgłębić temat !
|
|
kilka kartonów ? ja to mam poważne podejście do nauki, żeby być dobrym w temacie to trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć !
|
|
ale to pierwsza dostawa:) A temat będziemy zgłębiali kilka ładnych lat więc spoko :):):) Takie dostawy po 8 kartonów będą raz w tygodniu :):) Wiem jak u mojego kolesia który do matury się przygotowywał :) Kurier przywoził w piatki po 4 kartony , no ale on był sam nie :) I co matura to nie przewót doktorska i magisterka z inżynierią przełykowo-kacową :):):) Ale ten koles krótko dostawał coś ze 2x chyba bo się zdawanie matur zaczęło i jak przyszło co do czego to nie zdał bo stwierdzono u niego pomrocznośc jasną :):):) Nie wiedział co pisze i co czyta :):):)
|
|
może koleś za mało ćwiczył ? dlatego oblał maturę my, to się dobrze przygotujemy i nam nie grozi oblanie
|
|
maruda musimy kiedyś zorganizować sesję naukową w powyższym temacie, trzeba będzie przysiąść i poważnie zabrać się do badań. jakieś sympozjum naukowe by zorganizować
|
|
a ... wiecie może jakie sklepy organizują degustacje alkoholu ? sklep ma prawo organizować publiczne ich degustacje, rozdawać gadżety, organizować sprzedaż premiowaną, czy zachęcać klientów do zakupów za pomocą ulotek roznoszonych przez hostessy - dlaczego tego nie stosują w praktyce ?
|
|
... gorzały i pacierza nigdy nie odmawiam
|
|
zezowate szczęście Sympozjum jak najpardziej wskazane :) Bo to i bilety wstępu by się sprzedało i każdy by z sobą przyniósł jakis materiał do badań :):)
|
|
maruda sorry, muszę na chwilę uciekać, nie mogę teraz przerwać badań naukowych, jestem właśnie w trakcie doświadczeń ! ... korzystam z konsultacji profesora i nie wypada mu odmówić !
|
|
... przywiózł ze sobą materiały do badań, nie można dopuścić do tego , żeby się zepsuły .
|
|
zezowate szczęśćie :) rozumiem :) Ja też jestem w trakcie pewnego tajnego eksperymentu :):) Kiedy go zakończę niezwłocznie przeprowadzimy pokaz z degustacją :):) Owocnych badań zyczę:):)
|
|
maruda Ciebie nie mozna nawet na moment z oka spuscic ! Jakie badania jakie testy na własną reke pytam ? My tu testujemy, badamy a i ostateczny werdykt gromadnie wydamy ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
meg:) My tu prowadzimy z zezowatym badania naukowe przeciez :):) Nie widzisz że on przewód doktorski otworzył a ja magisterium robię ???:):):) a badania są tajne żeby ktoś nie splagiatował mnie mojej ciężkiej pracy :):) a zaliczenie dyplomu i tak będzie przed bandyckim konsylium :):):):):)
|
|
No dobrze niech tak bedzie marudo, ostatnie Twoje zdanie zrekompensowalo moje wzburzenie, zatem oczekujemy na końcowe wyniki tych jakże trudnych badan. Mozesz liczyc na moje wsparcie ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
właśnie zakończyłem I etap wielkiego projektu naukowego :) uffffff ale było cieżko :) Pewnie byście chcieli wiedzieć jakiego, co ???? Guzik !! Nikomu nie zdradzę :):):) Powiem tylko tyle że : Woda zalana, cukier zasypany, drożdże odważone i też dodane :) Aaaaa i w ciepłym miejscu stoi :):)
|
|
maruda już jestem, testy wypadły pomyślnie, wszystko na dobrej drodze, muszę tylko przeprowadzić dodatkowe analizy. badam właśnie zawartość alkoholu w alkoholu, profesor po mocnej konsultacji udał się na iuniwersytet gdzie ma dalej prowadzić zajęcia, a ja dokonuję małych korekt i poprawek - w temacie oczywiście . muszę temat zgłębić do dna, a zostało mi jeszcze parę pomocy naukowych do rozpracowania.
|
|
A ja niesmialo proponuje sprawdzenie zawartosci <cukru w cukrze > ;-) A zreszta , kazdy juz to wie , ze alkohol zabija szare komorki , ale tylko te najslabsze :] Pozdrowienia dla smakoszy :-) i naukowcow :-)
|
|
lilo - zawartość cukru w cukrze - ten problem już zgłębił śp. M. Czechowicz , zacny eksperementalista , przerobił nawet instalacyję hydrałaulicną .
|
|
zezowate szczęście Właśnie dotarł do mnie sprzęt wysokiej klasy przeznaczony do prac naukowych :):) Producent badanego materiału stara się jak może:):):):):)
|
|
a no nauka dżwignią rozwoju społecznego, nie trzeba żałować środków, bo co wypijem to dla nas !
|
|
Dokladnie to mialam na mysli , ale sadzilam , ze Wasze badania - beda zdecydowanie dokladniejsze ;-) Wiesz .... postep poszed daleko do przodu : przeszczepy , komputery .... o lotach w kosmos nie wspomne :P - zatem i instalacje naukowe do badania zawartosci - moze rowniez:]
|
|
lilo Ale tytuł mojego magisterium jest inny niz badanie zawartości :) ,,wpłyf wysoko procentowych alkoholi na ludzi przyzwyczajonych do spozywania ich w duzych ilościach " Więc jak sam widzisz nie ma to nic wspólnego z badaniem zawartości :):) w moim programie naukowym szczególnie chodzi o ilość wysokośc :):):):)
|
|
Alez Ty jestes polakiem .....nie dotycza Cie zatem zadne normy :] !!! szczegolnie <ilosc>;-) , ale oczywiscie ....samo zagadnienie wplywu ...moze byc bardzo interesujace :] ........... opiszesz nam opracowane juz wyniki????? pozdrawiam :]
|
|
zezowate szczęscie Jak u ciebie prace badawcze postępują ??? U mnie to aż chuczy w pojemniku z materiałem badawczym :):):) Podstawa to dobrze dobrane proporcje i odpowiedni materiał :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |