Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba do kierowców |
Jeździjcie swoimi maszynami rozważnie i spokojnie.Nie każdy siadając za kierownicą,zdaje sobie sprawę z konsekwencji brawurowej i szybkiej jazdy autkiem.Żeby jakoś was uwrażliwić na ten problem podaję 2 linki filmików,które z założenia powinny przemówić piratom drogowym do rozsądku: http://www.youtube.com/watch?v=j7jpAs5AwfQ http://www.youtube.com/watch?v=Wb4vCoou-Hs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba do kierowców |
i co to da?
|
|
zawsze może coś A co da z góry zakładanie że to nic nie da?
|
|
ja jestem piratem;)
|
|
Autor: fionix (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-07-11 22:43 ja jestem piratem;) !!!!!!! ŁOMŻA RZĄDA DOSTĘPU DO MORZA !!!!! To gratuluję....GŁUPOTY.
|
|
stare jak świat mno trochę to działa... ale na max 2 dni... i śmiga się do odcieńcia jak zawsze Pozdr dla kumatych
|
|
jak się ma czym to się ciśnie,, a co sobie żałować!!!
|
|
co Ty stara astra? 400 tysięcy w kolach? jeszcze z 2 razy kręcona :D wiesz.. jak sie kupuje teraz auto to przebieg i cena do ustalenia.. :)
|
|
ha ha dobre... ja to nie muszę zmieniać ,, kocham swoją niunię... lubię nią przy8dalać ,,,,
|
|
niunia? chodzi Ci o kaszla? 24 hp pod maską?
|
|
nie kaszla heheheheeeee pod maską siedzi 240 Km poprostu niunia
|
|
ja mam chyba w dowodzie z 75 wpisane ale z tego 50 zdechło :(
|
|
Robciu i qwety myślicie że takie meny jesteście,bo co?Bo umiecie wciskać pedał gazu do podłogi?Wielka mi umiejętność.Dzieciaki z przedszkola też tak potrafią.
|
|
e tam..... wody daj i owsu i podkowy podkuj....
|
|
nie to nie są jakieś specjalne zdolności :) nie zrozumiałeś mnie ale ok
|
|
taka jazda jest nie ekonomiczna.. a znasz ceny benzyny?
|
|
he he he he heeeeeee bunio.. ja mam prawko od 18 lat i ani jednej stłuczki.. jubie jazde w extramalnych warunkach i dbam o sprawność swego auta i mam tyle przejechane że tobie się w głowie nie mieści.... za przeproszeniem
|
|
lubisz jazdę w extreme . warunkach? czyli po dziurach i studzienkach w lomzy? super! wpadaj na warsztat wymienię Ci amorki i końcówki :) pozdr :) dobranoc :)
|
|
he he he heeeeee nara... pozdro........
|
|
dziwne tematy jak kto chce to jezdzi ja mam prawko ponad 19 lat z tego zawodowo polowe zrobilem z mojej winy nic nigdy nie mialem a to ze jakis tuman nie moze wychamowac albo droge zajezdza to inna sprawa , ja osobiscie tez nie lubie wolnej jazdy jak jest droga rowna to czasem ok 200 momentami mam ale jak dziury i faldy itp. to jade wyjatkowo wolno az niektorzy za mna sie dererwuja ale po co nisczyc zawieszenie jak mam w idealnym stanie pozniej na normalnej drodze nie bedzie mozna szybciej pojechac
|
|
temat nie dziwny... Uwazasz, ze jak kto chce tak niech jezdzi? Nie zycze Tobie zeby taki tuman zabil Ciebie czy kogos Ci bliskiego. Depnac w gaz mozna zawsze, ale trzeba to robic w miejscach do tego przeznaczonych, a nie na drogach gdzie nie tyle zrobisz cos sobie, bo jak dla mnie to sie taki debil zabic moze, ale zrobisz krzywde komus i jego bliskim. Mozna jezdzic i 20lat bez kolizji, ale nigdy nie wiadomo, co bedzie jutro. To tylko samochod i tylko drugi kierowca. Mozna przewidziec niektore rzeczy, ale nie wszystko. Rozwagi i wyobrazni za kierownica.
|
|
bardzo drastyczne sceny ! zakreciła mi się w oku łza ! .....tak zginoł moj Tata przez pędzącego bałwana który wyprzedzał na przejsciu dla pieszych ! .......ludzie trchę wyobrażni !!!!!!!!!!!!!
|
|
P.A ja ciebie od tumanów i debili nie wyzywam, więc zważaj chamie na słowa co????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sam jesteś takim jak kogoś nazywasz... kultury Mamusia nie nauczyła???????
|
|
nauczyla predzej niz Twoja Ciebie... Dla mnie jezeli ktos nie potrafi sie zastosowac do przepisow i stwaza zagrozenie dla np pieszych, dzieci, bo zapier** po miescie z gazem w podlodze, co by przybujac jest tumanem i debilem. Skoro Ciebie to tak rusza, to znaczy, ze nalezysz do tej grupy. Sam sie zabij, mi to wisi, ale zabij kogos albo zrob z niego kaleke to wtedy takich ludzi bym zaj** na miejscu. Jezdzic tak mozna, ale tam gdzie jest do tego miejsce, nie po miescie czy ruchliwych drogach publicznych. Na glupote kierowcow jestem wyczulony.
|
|
I pamiętajcie , że macie zawsze jeździć lewym pasem z szybkością max 30 km/h. Niech Was wszyscy wyprzedzają prawym pasem.
|
|
P.A aż tak głupi to ja nie jestem więc jeszcze raz proszę bez obrazy w moim imieniu rozumiesz.? O Co mi chodzi.? znam granice i mam wyobraźnię jeśli o to ci chodzi wiem gdzie można a gdzie nie kiedy i jak......
|
|
no to skoro mowisz, ze nie jestes tak glupi i tak nie robisz to po co sie unosisz i odnosisz to do siebie? W tym momencie twoj bulwers swiadczy o czym innym. A skoro nie napisalem bezposrednio do Ciebie, tylko o glupocie niektorych kierowcow, to bedac doroslym, myslacym czlowiekiem powinienes to zrozumiec.
|
|
dobra myśl sobie co chcesz są ludzie i ludzie wcześniej pisałeś ogólnie. Unosze się bo chce to jest forum ogólne więc każdy tak jak ty czy ktoś inny może się wypowiedźeć jak chce.... He he he he
|
|
jak zwykle same obrazanie sie nawzajem pewnie jak ktos ma pojecie to wie gdzie mozna pojechac szybciej w gdzie trzeba nawet wyjatkowo wolno ,a piratow i tak sie nie pozbedziemy z drog tym pisaniem ludzie troche szacunku do siebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |