Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam materiałow z Zakonczenia Sezonu Motocyklowego |
Witam ... jak ktos ma materiały .. bardzo bym prosił o kontakt zemna ... składam filmy jzu od prauz lat interesuje sie tez grafika... byłem na zlocie.. mam jakies filmiki ale nie sa wystarczjace zeby złozyc film...A pewnie nie jeden z was chciał by to wszystko zobaczyc w jednym filmie...wiec jak ktos ma albo jego kolega to prosił bym o kontakt na maila : team_18-400@tlen.pl Materiały moga byc na Cd albo kasecie ...dzieki z gory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam materiałow z Zakonczenia Sezonu Motocyklowego |
Ja nagrywałem na komie jak gosciu jechał na tylnym kole i chamował na przednim a puzniej jak psy jechały :P ale to takie amatorskie ;-)
|
|
Mozesz przesłac na maila ... i moze znasz kogos kto krecił ... to bym prosił o kontakt..
|
|
www.machriders.pisz.pl tu napewno bedo filmiki
|
|
najsmieszniejsze jest to ,że do złotu powaznych ludzi lubiących motocykle podczepiają sie osrane obszczymury których masa szaleje na motocyklach po mieście. Typowy obszczymur : stary grat sprowadzony z zachodu , jakas stara smierdząca kurteczka i jazda na jednym kole z zepsutym tłumnikiem stanisław
|
|
stanislaw ty zobacz historie chlopakow co terazs majo lux motory i kombinezony na czym zaczynali jezdzic to ty mi wydajesz sie jednym z lomzynskich biznesmenow ktory se kupil 2 motor w zyciu kurtke za 5 tys zl i teraz zgrywasz motocykliste frajeze pal gume ruro bardaszana
|
|
Mam troszke zdjęć i około 1h na kasecie 8mm. Trzeba by sie spotkać i wymienic kasetkami. Coś porządnego by sie zmontowało. Co do klasy motorków, to czym sprzęt starszy i bardziej zniszczony tym łatwiej i odważniej polata sie nim we freestailu.
|
|
Spoko... ja mam jakas stara kamere wiec wystarczy ze sie gdzies ustawimy dasz mi kasete i ja na 2 albo 3 dzen ci ja oddaje... Odpisz na maila ... co , jak , gdzie,...dzieki z gory
|
|
???ODP na Maila
|
|
_wowo czekam na maila od Ciebie... odp...
|
|
salomon ma film krecony przez chlopakow z bialegostoku moge ci przeslac daj nr g g
|
|
I kto ma jakiś filmik z tego zlotu ??
|
|
http://biker.riders.pl/BBzakonczenie.wmv
|
|
Chodzi mi o zakonczenie z Łomży...
|
|
Obejrzałem film... ale chodzi mi o "surowe" filmy i tez jezdzacych z łomzy ...a nie z BS...
|
|
To jest fragment łomżyńskiego zakończenia. Na filmie jest jeden łomżyniak :).
|
|
Spoko...ale czekam na inne...
|
|
http://www.biturbo.foxnet.pl/NOWAoZakonczenieLomza2005.html i nie ma za co dziękować :P ja czekam na film ;-)
|
|
Dzieki za fotki... Wczoraj gadełm z kumplem i mowi ze film jest juz złozony .. wiec nie wiem czy jest sens składac 2 ... jak tamten okarze sie złaby to wtedy ja cos złoze...tylko jak dostane materiały...czekam na tasme od _wowo i jeszcze kumpel ma mi cos załatwic.. wiec jak juz cos bede wiedział to dam znac...i jak juz złoze to wrzuce na jakis serwer..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |