Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medyk Łomża |
Czy ktoś może wie coś na temat tej szkoły? Jakie są tam kierunki nauki, ile trwa nauka na każdym z kierunków, czy szkoła jest płatna? No i jeśli wiecie coś jeszcze to proszę o informacje. Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medyk Łomża |
Po prostu pójdź i zobacz! Tylko troszkę nie w porę bo zjęcia zaczynają się od września! :)
|
|
Jestem w ostatniej klasie liceum to nie za późno napewno. Skoro nic na ten temat nie wiesz to się nie odzywaj, takie rady typu: "idź to się dowiesz" nie są mi do niczego potrzebne. Zawracasz tylko głowę.
|
|
To jest Forum ! A nie sekretariat szkoły czy informacja. TRAUMA ma rację "idź to sie dowiesz"
|
|
Następna idiotka..ludzie przeczytajcie sobie wszystkie tematy.Zawsze ktoś o coś pyta. Gdyby każdy miał takie zdanie jak wy to żadne forum by nie istniało. I odwalcie się, nie chcecie pomóc to nic nie piszcie i tyle.
|
|
marta50 co tu każdy wszystko ma wiedzieć ?
|
|
No, Ptysiu, noooooo....... _______________________-- ... & vice versa!
|
|
W tym roku do szkoły przyjmowano na kierunki ratownik medyczny, masażysta, terapeuta zajęciowy i farmaceuta. Uczyć się mozna tylko dziennie, bezpłatnie (!) Na każdym kierunku nauka trwa 2 lata. Po ukończeniu-dyplom technika. Przyjmują na podstawie konkursu świadectw+rozmowa kwalifikacyjna (najciaśniej jest na farmacji i masażu, ratownik i terapeuta to już łatwiej się dostać) Szkoła mała i spokojna :) Zobacz stronkę www.medyklomza.webpark.pl Pozdrawiam! PS:Info można zbierać gdzie się chce i jak komu jest wygodnie. Ważne jest otrzymanie odpowiedzi!!!
|
|
costia dziekuje za informacje i za adres stronki napewno mi się przyda.
|
|
Idiotki to poszukaj w swojej rodzinie gówniaro
|
|
majorka wal się krowo, jestes idiotką, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem a tego uczą w podstawówce. Skoro jeszcze tego nie opanowałaś to masz naprawdę spore problemy. Aha i nie jestem gówniarą tylko osiemnastoletnią dziewczyną. A gówniarą jesteś ty-pokazujesz to swoją głupotą.
|
|
Marta50 nie zwracaj uwagi na majorka to naprawde zero .
|
|
chuda008 postaram się, dzięki:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |