Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ADAM I EWA |
Bóg najpierw stworzył Adama, a następnie z jego żebra stworzy Ewę............ http://demotywatory.pl/3289487/Kobiete-stworzono-z-zebra-mezczyzny. Nie ze stopy, by po niej deptano . Nie z głowy, by była mądrzejsza, ale z żebra, które jest pod ramieniem, mającym ją chronić i jest blisko serca by ją kochać . http://www.youtube.com/watch?v=faqLxma5NfI Od kiedy świat tylko trwa , Adam wciąż z Ewą gra ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ADAM I EWA |
DZIEŃ DOBRY :):):) robciu Dzień dobry :) Jak tam karaluchy ? nie zjadły Ciebie w nocy ? ;)hehe enya Co za plaga egipska tu się zalęgła ;) Robcia gryzą ;) hehe Kto już wstał ? Jak się spało ? Na dobry początek dnia :):):) Crazy Loop http://www.youtube.com/watch?v=bq5MekUgWuM
|
|
Filmik "Doda pozdrawia ŁKS Łomża "obejrzało do tej pory 4076 osób ;)
|
|
To mało coś :p cześć ;)
|
|
Dobry wszystkim :):)
|
|
algeroth Cześć :) Dlaczego mało ?
|
|
maruda Dziaduniu dzień dobry :):):) Hello :)
|
|
algeroth Jak czytam teksty niektórych panów którzy nie szanują kobiet to mi się nóż w kieszeni otwiera ;) hehe
|
|
Gdzie co jak?
|
|
Tak ogólnie ;)
|
|
Zapowiada się ciepły dzień :) ![]()
|
|
witam się grzecznie ze wszystkimi obecnymi i z tymi których jeszcze niema cześćććććććććććć:-)))))))))))))
|
|
ta nuta jest z tego serialu
|
|
no siema siema ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
doberek Madziara:) Dziewczyny do roboty:):):) ![]()
|
|
siema sun ja jestem chwilowo zaraz uciekam do obowiązków
|
|
dziadziuniu:-) nono to musze zaraz zacząc miłosć wyznawać :-)
|
|
O to dziś ten dzień :p No to czekamy, ostatecznie można na maila jak przy wszystkich się ktoś wstydzi :p
|
|
hahahaha niemam waszych meili ani nr.telefonu
|
|
No to nie masz wyjścia, dajesz tutaj ;p
|
|
Dobry dzień Bandziorki... ![]() Ps. Ja też nie mam JEGO maila a na fona sie wstydze hihihihi
|
|
algi:-) ale ja się wstydze no
|
|
enya może mogę Ci jakoś pomóc? ;p ;)
|
|
madziara:) Wstyd nie dym w oczy nie gryzie :):):) Zamknij oczy i jedziesz z tym koksem :):):):)
|
|
dziadziuniu;-))))))))) dobrze ci tak powiedzieć pomyśle nad tym cały dzień bo zaraz musze zmykać do pracy:-(((((((((
|
|
Algi to ja chyba wolę na Forum :)) Mniej bezposrednio będzie :D
|
|
miłego dnia wszystkim za dużo dziewczyny niewyznawajcie chłopakom miłości bo poszaleją ze szczęscia hahahahahaha
|
|
madziara:) wymigujesz się :(
|
|
http://ladyzmywacz.wrzuta.pl/audio/7VDyz4yRbdf/brodka_-_saute A dla tych co jej nie lubią na tyle, że jej słuchać nie mogą: Do mnie mów bo ja chcę twoje słowa jeść. Do mnie mów bo tak najsłodsza staję się. I brzoskwiniowy mus z twych ust mnie wypełnia. Jak księżyc znów gorąca pełnia. Mów niegrzecznie i opuszkiem dotknij tu. Niebezpiecznie chciej pod wodę wciągnąć mnie. Nie bój się głód nas dziś przyciągnie. Czytaj mnie jak menu swobodnie. Dotknij uszczyp, ugryź, pośliń, mus z twoich ust, ja sauté Szeptem, krzykiem, pieść, dotykiem, mus z twoich ust, ja sauté Obok mnie dziś jest tu z nami pani E. Niewidoczna lecz to za jej sprawą chcesz. Wypełniać mnie po brzeg pucharu. Lepki jest mus twych słów paru. Paru słów co mnie na szpilkach kładą w mig. Niebezpiecznych zdań z karty erotycznych dań. I znowu ten głód nas dziś przyciągnie Zamów mnie jak z menu swobodnie Dotknij, uszczyp, ugryź, pośliń, mus z twoich ust, ja sauté. Szeptem, krzykiem, pieść językiem, mus z twoich ust, ja sauté.
|
|
dziadziuniu:-) no coś ty nie żartuj:-))))))))
|
|
Marudka oto do czego przydaje się umiejętność bezwzrokowego pisania na klawiaturze :DD
|
|
A do KOGO ten tekst to już moja SŁODKA TAJEMNICA ;-)))
|
|
I to jest niezłe tekstowo :) http://dano2005.wrzuta.pl/audio/4ujStVkV6KI/monika_brodka_-_krzyzowka_dnia_2011
|
|
Znikam popracować...miłego dzionka :)
|
|
|
dwudziestoparolatka1 Witaj :) Tak ,to jest piosenka z seriali " Adam i Ewa " ;) maruda To się wstrzeliłam w Dzień wyznawania MIŁOŚCI chłopakom z tematem ;) hehe Dziaduniu Tobie miłość już wyznała jedna osoba ,a może i więcej ;) madziara Napisz do mnie ,a będziesz miała kontakty jak Bandziory wyrażą zgodę ;) dziadkakalesony@o2.pl Miłego dnia :) enya WITAJ:):):):) Miłego dnia :) Fajne teksty Brodki :) *SUN * Siema dobra kobieto :)
|
|
Kalisony mają wielkie serce kochają Wszystkich Bandziorów i Bandziorki :):):) http://www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8
|
|
algeroth Algi ,znalazłam :) Jaka nagroda ? ;) hehe
|
|
hm w sumie to miało być dla chopaków, a nagrodą zdjęcia gołych bab ;) no ale ok, coś i dla Ciebie się znajdzie http://i.imgur.com/xQ1qt.gif ;p
|
|
witam wszystkich w ten deszczowy poranek:) Carpe Diem
|
|
Kalisonki, Kobieto hejka :)) Kalisonki ale już słyszę w odpowiedzi ten tekst hahaha http://zivens.wrzuta.pl/audio/4mHfu9MZoUD/brodka_-_granda Algi ...mógłbyś znaleźć jakąś bardziej apetyczną tą nagrodę :))
|
|
Kobieto tu jest PIĘKNY i SŁONECZNY poranek :) Wsiadaj w samolot i przylatuj :) Czy tam przyjezdzaj jak wolisz :)
|
|
dzień dobry ......... Co dobrego bo mi się czytać nie chce..
|
|
heja robciu :)
|
|
kobieto 888:) Odpuśś sobie to ponure miejsce :):):) Dawaj do nas raz dwa biegiem :):):) My tu wszyscy czekamy na ciebie jak na zbawienie :):):) roberto siem:):)
|
|
algeroth Algi Dziękuję za Tarzana ;) hahaha enya Porachuję kości ;) hehehe kobieta888 Witaj :):):) Którego będziesz tak jak wcześniej pisałaś 24 ?
|
|
witam ...:) he he he Co tu tak wesoło.?
|
|
wole samolotem :) moj maly by mnie zameczyl w samochodzie!;) Carpe Diem
|
|
robciu Cześć :) Roberto ,czytaj ,nie ma tak lekko ;) hehe
|
|
A co ty roberto nie w temacie???? Przejrzyj posty , zobacz jaki dziś dzien :):):):):):)
|
|
W czwartek przylatuje:) Carpe Diem
|
|
Z podziwem patrze na ludzi wsiadających w Dublinie do autobusu do Polski. Zwłaszcza, że nierzadko podróż kosztuje tyle samo co samolot.
|
|
Moje porcięta :):) Trudno żeby moja nowa dziewczyna mi nie wyznawała :):):):)
|
|
Kobitko to już lada chwila :) Główka do góry :)
|
|
to ja idę bo mi się czytać nie chce...... Nara
|
|
dokladnie, chocuaz moj tata zawsze autobusem do mnie przyjezdza:) ale to tylko ze strachu:D hehe Carpe Diem
|
|
No też właśnie myślę ze to tylko dla tych co mają fobię na latanie.
|
|
odrazu przepraszam za literowki ale mam niekompletna klawiature (wystarczylo ze zostawilam malego na 3 min w pokoju) Carpe Diem
|
|
mały informatyk rośnie :D
|
|
Wyrooośnie :) Jak byłam dzieckiem, najlepszą zabawą dla mnie było rozbieranie sprzętu wszelakiego na czynniki pierwsze. Jak się coś zepsuło i nie dało się naprawić - dostawałam to do zabawy i nie było mnie widać dwa dni. Radio, telewizor, żelazko etc :D
|
|
hahahahaha:):):):) Czatujący forumowicz:):):):)
|
|
kobieta888 To super :):):) Ja lubię latać ,tak mi się spodobało ,że mogłabym codziennie ;) hehe robciu Roberto foszek ? ;) hehe
|
|
hehe...robciu... ![]()
|
|
heh:) moj maly tez jest zainteresowany wszystkim tym co nie powinno byc do zabawy. jego ulubiona atrakcja jest wspinanie na parapet. cale szczescie ze mogee zamknac okna na klucz. Carpe Diem
|
|
O...to alpinista z pewnością będzie :D
|
|
widzę mamusine pogawędki :D ja swojego potworka właśnie uspałam i mogę odetchnąć ufff co tam robaczki? jak na razie patrze ładnie za oknem i mam nadzieję że tak pozostanie bo nadawali do końca tyg. przelotne opady i burze :/ ale może ominie nas :D enya a cóż to za ptactwo lata tam u Ciebie chyba sępy jakieś czyhające na swą ofiarę :D heheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
maruda Dziaduniu ba ,wyznawała i to nie raz ;) To jest Miłość z wzajemnością ;) kobieta888 Musimy jakieś powitanie zorganizować na Twoje przybycie ,napisz mi kiedy możesz się spotkać ,będziemy mieli na uwadze ;) Dzieciaki są urocze ;) http://www.youtube.com/watch?v=jioa6x0xDoI&feature=related
|
|
*Sun* Sun gawędzimy o istocie życia od naszych początków , czyli od Raju ,o miłości i o dzieciach ,wszystko się ze sobą łączy ;)
|
|
Powitanie w piątek, nie ma co się zastanawiać ;p
|
|
algeroth Algi gdzie ? Co proponujesz ? kobieta888 Lubisz tańczyć ?
|
|
:) Sun...to nie sępy...to orła cień :)) Ja już zapomniałam jakie dzieci są małe jak są małe :D
|
|
czemu ONE zmów latają.? Gdzie są myśliwi pytam.? He he he......:)
|
|
robciu Robcio w głowie Tobie się kręci jak patrzysz na orły ? ;)
|
|
Jak dla mnie to może być i powtórka z tego piątku ;) Ewentualnie najpierw trochę pod jakimś parasolem, jak pogoda pozwoli.
|
|
:) Ja też jak najbardziej podpisuję sie pod powtórka z rozrywki...zwłaszcza, że na lotnisko jechać w sobote nie muszę :)
|
|
ha tanczyc uwielbiam:) (nigdy trzezwa) Carpe Diem
|
|
Kobieto to tak jak my :)) trzeźwa na parkiet to chyba tylko Kalisonki wychodzi hehe
|
|
hah no to witaj w klubie
|
|
algeroth Podoba mi się ten plan na piątek :):):) enya W takim razie ustalone ;) Ogarnę miejscówkę , tak jak ostatnio rozmawialiśmy ;) kobieta888 Kobieto rezerwuj sobie piątkowy wieczór na spotkanie z nami ;)
|
|
enya Bo kręcę tyłkiem ;) hahaha Uwielbiam tańczyć :):):)
|
|
nie ma problemu:) a meza moge przyprowadzic?:) Carpe Diem
|
|
ledwo tydzień się zaczął a tu już o imprezach myślą heheh ;)) enya ahaaaaa :D kurde chodzą i graja mi tu pod oknami na harmonii :/ zaraz wyjdę i po łbie ich tym sprzętem zdzielę bo mi dziecię obudza wrrrr :/:/:/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
kobieta888 Oczywiście ,że tak ,małżeństwa też mamy w Bandzie ;)
|
|
*Sun* Kombinuj ,żeby w piątkowy wieczór wyjść z domu ;)
|
|
Uciekam Kofani ,my tu gadu gadu ,a dziad śliwki rwie ;) hehe Na odchodne fajna nuta :) http://www.youtube.com/watch?v=supZVc9NdAo&feature=related
|
|
on tak niezabardzo po polsku ale przynajmniej wie jak powiedziec 'na zdrowie' wiec chyba nie bedzie problemu Carpe Diem
|
|
kobieta888 to wystarczy, po kilku nazdrowiach dogadamy się bez problemu hehe
|
|
Na migi sie dogadamy :D
|
|
Kalisonki, miłego dzionka...miejscówka wiesz, tak by pogadac było można. SUN - liczymy na Twoją obecność :) Znikam popracować... Milutkiego :) Kurde znow na raty pracuje...
|
|
kobieta damy radeee ;)) dziadka kalesony & enya już szykuje podanie coś w takim stylu- tylko muszę troche przerobić :D hahaha http://docs8.chomikuj.pl/7681587,0,0,pozwolenie-na-wyjscie-meza.doc "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
*Sun* Pisz Sun ,jak coś to możemy wystawić gwarancję ,że wrócisz do domu cała i zdrowa ;)
|
|
SUN...hahaha dobre :D
|
|
a tak wogole to gdzie te spotkanie?:D i czy to prawda ze juz nie mozna palic w pubach? Carpe Diem
|
|
w Amnezji pewnie będzie :p o to Cię dawno nie było chyba, od listopada nie można ;)
|
|
ostatni raz bylam rok temu w lipcu. Carpe Diem
|
|
![]()
|
|
![]() Prawda czy fałsz?????
|
|
Prawda;-)
|
|
Otóż to. Święta prawda :D
|
|
ja to bym to przetestował........ hechech..
|
|
Jakby się komuś później na rowerek chciało skoczyć to dajcie znaczka...bo mnie się samej nie chce :(
|
|
a samochodem można toważyszyć??????
|
|
Omania :) madziara :) Dałaś ciała :):) zapomniałaś jaki jest dzis dzien :):):) ????? enyja :) ty jedna odważna uszanowałas ten święty dzień :):):):):)
|
|
a co to za dzień dziś jest powiedzcie???
|
|
Dziś jest 19 lipiec:):):):) A jakie święto ????? Poszukaj wyżej :):):):):)
|
|
szukałem i nie wiem..:( no powiedz,,,,,, nie bądz taki....
|
|
roberto :) Godzina 8.22 tam jest wszystko dokładnie napisanew :):):)
|
|
a to o to chodzi cały ten czas????? hmmmm..... heheheheeeee dzięki marudo przeoczyłem... a co tam jeszcze ciekawego????
|
|
a się jakoś kręci :) Mnie wczoraj moja dziewczyna czarna wyznała 2x więc nie rządam wiecej :):):)
|
|
widziałem to znaczy się czytałem... ty to masz szczęście , taka laska no.......marudo.. :)
|
|
roberto :) Przecież juz jestrem zajebisty :):) A co będzie jak dorosnę ????
|
|
och aż strach pomyśleć co będzie... marudo śliwki na sosnie lub gruszki na wierzbie.... hehehehihihhiihahahahaha
|
|
robciu:0 A tobie jakaś wyznała na majlika?????
|
|
co ty.. hmmm.. o mnie to nikt nie pamięta..:( ale ja się tym wcale nie przejmuje... wiesz????
|
|
kompletna znieczulica
|
|
a tobie przez majlika????? co ??? przyznaj się??? takiś wesoły jesteś???:)
|
|
przez mejlika żadna nie miała odwagi :(:(:( Ale to wczorajsze mi wystarczy w zupełności :):):):) robciu to może ja tobie wyznam ??? Będzie ci weselej :):):) Bo jakis bez humorku jesteś .
|
|
ja bez humoru??? no wybacz mi kolego sympatyczny,,,zwany marudo.. :)
|
|
no jak stryjenka sobie wibszuje :):):) Chciałem być tylko miły w takim dniu :):):):)
|
|
hehehehehehehehe ![]()
|
|
Ale z was szczęściarze;-)A u mnie pusto;-(
|
|
a co u ciebie pusto ??? omannio???
|
|
Omania :) Bo to dziewczyny dzis chłopakom wyznają miłośc :):):) Trudno żeby tobie któraś wyznawała :) Ja robciowi chciałem po koleżeńsku sprawic przyjemnośc :):):)
|
|
AAA no to chyba że;-)Ja tam nikomu nie wyznaję;-)Bo i po co mają obrastać w piórka;-)
|
|
Omania :) Masz rację :) Raz sprawisz przyjemnośc a póżniej cały świat będzie o tym wiedział :):):)
|
|
robciu a to źle? Jak ktoś jest szczęśliwie zakochany to chce by cały świat o tym wiedział.
|
|
chiba enya coś pomyliłaś co???? to chiba nie do mnie pytanie , ???? :))
|
|
![]() znów to samo nooo!!!!
|
|
Witam Wszystkich :):):) Bo do Tanga trzeba dwojga ;) http://www.youtube.com/watch?v=_GZB_nP4uWE Rano kalisony miłość wyznawały ;) Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-07-11 10:39 Kalisony mają wielkie serce kochają Wszystkich Bandziorów i Bandziorki :):):) http://www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8
|
|
A no racja porcięta:):):) Roberto i tobie moje porcięta wyznały miłośc :):):) Więc nie smutaj jest wszystko ok :):)
|
|
eeee ja jednak postoję z boku;-)
|
|
Omania:) I słusznie :) Ktos sobie cos za dużo wyobrazi i zaczyna się pod górke :(
|
|
maruda Dziaduniu na jutro już porcięta wydumały ;) Omania Ściany chcesz podpierać ;) W piątek spotkanie , do tańca nikt nie zmusza ;)
|
|
![]()
|
|
Kalisony codziennie piszą Dzień dobry kocham Cię , już posmarowałam Wami chleb..............to zapyziałe miasto niech o tym wie ;)
|
|
heheh kalesonki,ja nie tańcuję.Chyba że z butelką;-)
|
|
robciu Gadaj z kim trzeba , organizuj wolny wieczór w piątek na spotkanie ;) maruda Dziaduniu ty również się szykuj w piątek ;)
|
|
do mni nie pisza kalisonki.... wypraszam sobie...:))
|
|
Omania To posiedzimy i pogadamy ;) Ktoś ostatnio wspominał ,że bardzo chętnie na tańce ;)
|
|
robciu Robciu cały czas do Ciebie piszę i zagaduje ,a Ti nic ;)hehe
|
|
moje porcięta:) Z chęcią dziadunio powywijał by balkonikiem ale terminy napiete :( W sobotę zawitam w wiadome miejsce:):)
|
|
Oj sorki Robciu to było do Marudy :)
|
|
oni twz chętnie,, baliony juz majom,,,, cekajom tylko na hasło od nasego sefa kalisona...:) ![]()
|
|
kalesonki czy to ja wspominałam????bo normalnie teraz dumam.....
|
|
maruda W sobotę będą poprawiny ;) hehehe robciu Łoooo matko , oni dowodów nie mają to ich nie wpuszczą ;)hehe Balony zabieramy ze sobą ;)
|
|
Omanio, Maruda, naprawdę ostatnio zabawa była przednia :) Nawet Ci co się zarzekali, że nigdy nie tańczą poszli w tango :D
|
|
Omania Nie TY ,ale jednak ;)
|
|
wiem enya wiem :) Ale nic nie poradzę na to nie da rady żadnym znanym mi sposobem a i nie znanym też nie ma takiej mozliwości :(
|
|
Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-07-11 20:07 robciu Robciu cały czas do Ciebie piszę i zagaduje ,a Ti nic ;)hehe ja nic????????? no wiesz ty co kalesonnnnnn....... bo się obraże i co wtedy?????? ;) bęzie???? o tak będzie :((((
|
|
Dobryj wieczjer wszystkim :)Co ja tu czytam, mmm wyznania, spotkania piątkowe ;) Enya pięęęęknie napisałaś ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
enya Enya i to jakie tango było ;)hehe maruda Następnym razem zobaczymy jak te kroki Dziadunio opanował ;)
|
|
ło jakaś ruska przyjechała na bazarrrrr... hihihihihihihihhihihihihihihih
|
|
Ach już kapuję kalesonki o co z tymi tańcami chodzi;-))))
|
|
megan Witaj :):) Taki temat rano mi zaświtał ,a potem się okazało że dzisiaj Dzień Wyznawania Miłości Chłopakom ,a nasze chłopaki jak malowane ;) hej ,hej ułani ,malowane dzieci :) http://www.youtube.com/watch?v=QGJprWPh3AM Omania Widzisz ,kalisony pamiętają ;) Miło Was będzie widzieć w piątek :)
|
|
![]() KALISONNNNN?????
|
|
robciu Robciu focha strzeliłeś dziś i uciekłeś ;) Co za ruska ? o czym gawarisz ? ;) hehe
|
|
hehe rob, byłam byłam na bazarku rankiem, czosnek najprawdziwszy polski kupowałam ;) Porteczki hejka Temacik oki na miarę dnia :) Panom wyznajemy hmmm, pomyślę, pomyślę, do północy wszak jeszcze pare minut ;) Maruda nie marudź a w piątek w Amnestii wstaw się o umówionej porze !! :) a iiii coś tam miałam jeszcze dodać, ale to może jak znajde siły żeby poczte jeszcze odwiedzic :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu Oooo krecik :):):) Kaleson ,kaleson odbiór ,jak mnie słyszysz ? ;)hehehe
|
|
Meg hejka :)
|
|
Przepraszam, że się ośmielę, co tu dają? Nic nie dają. Na znajomego czekam. To ja też poczekam :) czy ktoś to pamięta?????? ![]() kalison.. w pracy byłem a nikt mi nie chciał powiedzieć o co chodzi??? o co kaman no wiesz??? :))
|
|
Robciu ja pamiętam :D Nie lubiłam tego pić ale wyżerałam na sucho palcem z torebki :DD
|
|
kalesony jak malowane powiadasz? :/
|
|
Kurdęęę czy ktoś z Was mi powie gdzie nawigacje na cito moge naprawić ? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Megan tylko w piątek nie jedz tego czosnku ;) hahaha robciu Rozumiem , to już na drugi raz zrobimy dla Cienie skrót telegraficzny ;) Vibovit jadło się na sucho ;)hehe
|
|
Algi ło matko bosko...to Twoja Rodzina czy Znajomi?? :D
|
|
Meg, jaką masz tę navi?
|
|
algeroth Algi to nie nasze chłopaki ,nasze fajniejsze ,tych się można normalnie wystraszyć ;) hehe
|
|
Omania nie daj się prosić, kamąą ![]() czekamy :p
|
|
no ale nie mów, że my jak malowane bo w dzisiejszych czasach to oznacza już coś innego, j.w. na przykład hehe
|
|
MEGAN...jaką navi masz się pytam??
|
|
heheheh normalnie to cieżko Wam odmówić;-)))No ale do piątku daleko więc zobaczymy;-)
|
|
enya, nawet nie wiem nie jest to tom tom, ale z dużym ekranikiem w służbowym mi padaczkę zaliczyła, na czwartek potrzebuję a najlepeij na jutro popołudniu gotową. Porteczki, ależ skąd dziś sie zajadam, zreszta wczoraj w tym upale załatwiłam sie na amen..., a piatek hmmm nie wiem czy nie muszę wyjechac? chyba ze tak jak enya w sobotę rano :( http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
UUU...ciężko bedzie Serwis Lark np jest na Poznanskiej 127 A jak chcesz pozycze Ci swoją. Nie wybieram sie nigdzie a poza tym mam w domu 3 ( dwie wygrane hihi)
|
|
megan może bateria padła? ;p
|
|
Meg nie zrobisz nam tego - wyjedziesz w sobote rano nie w piatek :D Ja dalam rade to Ty też :D
|
|
kolejka za cukrem 80' ![]() ![]()
|
|
Enya MIO nawigejszen a w sobote o ile nie zbombarduje mnie ostatni drinkszejn to dam radę ;))) algiiiiii mam sie przefarbować, wszak białogłowa ale...... ;)))) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Meg...wpadaj jutro :) Bo jeszcze się zgubisz i nie zdążysz na piątek :)
|
|
O losie enya nie mogę zgubic drogi do posiadłości o.Tadeusza ;) choćbym miała po wodzie chodzić i pić prosić dotrę !! ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
A ja to jutro sobie zrobie lansik na mieście :):) Roberto Algi co wy na to ? Piszecie sie ????
|
|
No więc chętnie Ci w tym pomogę Meg :D
|
|
Maruda powiedz gdzie...ukrytą kamerę zrobię i popodziwiamy Cię na Forum później :D
|
|
A nima bo zima :):) Sam się będę lansował :):):) Niechcę żebyście ze śmiechu musiały bielizne zmieniać na środku ulicy :)
|
|
he he he a dzemuż by nie....marudo hahahahahahahahahahahahah
|
|
Marudka spokojna Twoja Rozczochraaana....tena lady zakupam na te okazjje :D
|
|
enya się odwdzięczyć ;) Nie mniej jednak jak wyżej na łatwizne ide i pytanie nadal aktualne, może ktos gdzies naprawiał MiO? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
maruda Kalesony będę miała mokre ze śmiechu ;) Algi Kalisony tęsknią za starymi czasami i za ułanami ,chyba powinnam żyć w innej epoce ;) Piszę na sprzęcie ,ale dawno tego nie robiłam i nie bardzo ogarniam ,muszę myszkę kupić ;) megan Chyba nie odpuścisz takiej imprezy ;) W sobotę pojedziesz ;)
|
|
No też właśnie Meg pojedzie w sobotę :D
|
|
megan Algi to czarodziej ,zrobił mi notebooka :):) Algi jeszcze raz dziękuję ,jesteś Wielki :):)
|
|
Porteczki, "szkodniczki" jutro po pracy odwoże ;) echh dzieci to mają dobrze, z jeziora nad jeziora ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
W zasadzie może jakiś szofer (abstynent) sie znajdzie ;) Wszystko sie może zdarzyć lalalalalalala ;)) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Hehe...chciałaby dusza do Raju Meg...ale grzechy nie dają :)
|
|
![]() a skąd mi się to tutaj zawieruszyło???? kalison wiesz coś na ten temat?????? :))
|
|
enya w tym też celu do o. Tadeusza udaje się, całe wynagrodzenie miesięczne na słuszny cel przekazać :) Porteczki wiem, wiem czytałam ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Meg aby wynagrodzenie miesięczne na sluszny cel wydać wcale nie trzeba do o. Tadeusza jechać :D Ja chętnie przyjmę i rozgrzeszenia udzielę. Nawet się kurna pomodlę za Ciebie :D
|
|
kalesony ojtam ojtam ;) ale fakt, dziwacznie na takim maleństwie się robi cokolwiek, przyzwyczajenie się było chyba najtrudniejsze w całej tej robocie hehe
|
|
enya, Twojego rozgrzeszenia nie przetrawię, kobieto zdrowia mi zabraknie hehe ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu Robcio oddawaj mój znak rozpoznawczy ;)hehehe megan & enya Dla wyżej wspomnianego ojca kasy szkoda ;)
|
|
No Kalisonki tak też jej właśnie tłumacze :)) Lepiej przepić
|
|
samo wlazło... zabieraj to kaleson :) hihihihihihihiiiiiihihiiiiiii ![]()
|
|
Właśnie robota ,przypomniałam sobie ,że mam coś jeszcze do zrobienia ;( Uciekam zatem , potem wrócę jak jeszcze nie będziecie spali ;)
|
|
to pa kalisonki :))
|
|
enya czy sugerujesz jakiś dłuższy urlop ? ;) Ja mogę spożywać napoje % od piątku po godz 20-ej do wczesnoporannych godzin niedzielnych ;) apropo słyszałam dziś że w Mońkach Łzy mają być w weekend ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
portasy to papaty nocne, wkrótce i na mnie nedejdzie pora, bo za nic nie nabiore sił na piatkowe zawody. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
U nas też będą, w sobotę rano :p
|
|
|
nuda:( Carpe Diem
|
|
nie co Ty, ze szczęścia ;p
|
|
algii zapytam enyii jak smakowały jej łzy w sobotni poranek ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Grzecz(SZ)nej nocki wszystkim życzę :) ewakuacja pod kołderkę ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Meg a czemu mnie akurat masz o to pytać?? :D Bo nie ogarniam :D I ja znikam lulu...dobrej nocki Bandziorki :)
|
|
I poszli ;) megan & enya DOBRANOC:) W sobotę kalisony nie zamierzają łez ronić ,a w piątek będę tańcować ;) http://www.youtube.com/watch?v=ZNduOILaUEc
|
|
algeroth Faktycznie maleństwo ,ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda ;) hehehe kobieta888 Kobieto nie można się nudzić ,trzeba sobie znaleźć fajne zajęcie ,książkę ,film ,posłuchać muzyki itp ,zależy co Kobieta lubi ;)
|
|
a co tu mi????
|
|
robciu Robota wykonana szybko ,nie mogło czekać do jutra ;)
|
|
no tak... kaleson??? ty to kobieta pracująca ?? żadnej pracy się nie boisz??? :))
|
|
robciu Kobieta pracująca od czasu do czasu ;) Nie boje się żadnej pracy ,nie lubię pracy siedzącej np. za biurkiem , lubię jak coś się dzieje ;)
|
|
hmmmm... czekaj czekaj,,,, hmmm,, wiem coś
|
|
Aaaa... Wiesz coś na ten temat ,ale dzisiaj to co innego ;)
|
|
jak tam zdarowie???
|
|
robciu Robcio nogi bolą ;) Zastanawiam się czy to jeszcze po wycieczkach sobotnich ;)
|
|
reumatyzm,,,hihihihihhi:) kalisonki być może być może...
|
|
sam się sobie dziwie że taki kawał drogi z buta polazłem..:))
|
|
|
pchły na noc,,,:) Dobranoc Skarbie ,,,:) milusich..
|
|
oooooooooooooo,, ale się szybko spało.. wstaawaććć śpiochy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:) dzień dobry wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |