Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeczeni planowali kolejny zamach |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Planowali-serie-zamachow-w-Moskwie---kto-za-tym-stoi,wid,13607145,wiadomosc.html Zauważcie, że w artykule nie pada ani razu słowo Czeczen. Taka polityczna poprawność.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeczeni planowali kolejny zamach |
ŚiOK...........................................................
|
|
tak masz racje juz od dawna nasze media nie używaja okreslenia czeczen tylko obywatel kaukazki czy coś w tym stylu to dobitnie świadczy jak wszelkiej masci pojeby właża im w dupe. Riposta
|
|
dodam więcej panstwa które udzielają schronienia tym uchodżcom wśród których zanjduje się mnóstwo terorystów są tak naprawdę zapleczem socjalnym i szkoleniowym dla nich. To na terenie naszego kraju i Austri znajdują schronienie, leczą się czy szkolą lub zwyczajnie odpoczywaja teroryści z tamtego rejonu. Przypomnę ,że środki finansowe wspierające działalnośc terorystów płynęly z Polski . Od kogo nie wiadomo media milcza. Riposta
|
|
no i ciekawy fragment tego tekstu świadczący dobitnie i politycznej poprawności cytuję "przywódca północnokaukaskich terrorystów Doku Umarow". Ten pan to przywódca bojowników czeczeńskich z czeczeni. Riposta
|
|
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110211/BIALYSTOK/321784244 Tu kolejny przykład politycznie poprawnego kłamstwa. Jest "Rosjanin" - tępaki nawet nie napisały "obywatel Rosji", tylko bezczelnie kłamią.
|
|
Teraz taka moda - kutasa nie nazywa się ch..em tylko Wackiem, Cygana nie nazywa się Cyganem tylko Romkiem, Czeczena nie nazywa się Czeczenem tylko osobą pochodzenia kaukaskiego. Takie zaklinanie rzeczywistości - jak inaczej go nazwiesz to może nie będzie już taki śmierdzący/agresywny/ leniwy.
|
|
ha ha a potem wstanie taki z fundacji ocalenie i powie ,że czeczeni nie popełniaja przestępstw tylko rosjanie. Strachliwy komendant oczywiście to potwierdzi. Riposta
|
|
|
|
Skrajna prawica jest tak samo niebezpieczna jak czeczeńscy terroryści. Szef policji Sveinung Sponheim powiedział telewizji NRK, że wpisy internetowe mężczyzny "sugerują, że jego polityczne poglądy skłaniały się ku skrajnej prawicy i że miał przekonania antyislamskie". Dodał, że należy jeszcze zbadać, czy było to motywem aktów terroru. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9995537,Telewizja_podala_tozsamosc_zatrzymanego_ws__zamachow_.html
|
|
no to teraz politycznie poprawni mają wodę na młyn. Podobnie jak było z pobiciem osób innej narodowości w mieście. Pifpaf
|
|
To prawda - tolerastom wystarczy to jedno zdarzenie, żeby zapomnieć o tysiącach zamachów przeprowadzonych przez Muzułmanów.
|
|
Do monikachrzan harda z Ciebie laska musi być:) Lubie być zdominowany hehehe.. A tak na poważnie należysz do OWP czy ONR bo pewnie nie umiesz tańcować tylko walisz pogo heheh...
|
|
Andy C tolerasta fajne nowe określenie Pifpaf
|
|
Pifpaf masz racje Wikipedii powinno się znaleźć te określenie "tolerasta" a po za tym zaraz fazap na mnie poleci że jestem lewakiem hehehe.... Wiec zaklinam rzeczywistość hehe...
|
|
tak to nowy wyraz -więc proponuję tu stworzyć definicję człowieka tolerasty. Pifpaf
|
|
Andy C - lubisz być zdominowany - wydało się - to dlatego tak bronisz Mogamiedów. Tyle, że oni nienawidzą pederastów. Fakt - Europejczycy mogliby się od nich uczyć męskości. Żeby była jasność - nie podobają mi się oni. Z męskością jest jak z perfumami - odpowiednia ilość jest pociągająca, jednak nadmiar jest odstręczający.
|
|
Do monikachrzan haha... ale TY jesteś mądra po jednym zdaniu potrafisz określić preferencje seksualne ludzi :)) O kochana miałem problem z napisaniem poprawnie "Mogamiedów" tak to się pisze poprawnie ( mudżahedin ) Sorrki ale słabo się starasz o moje względy oj przykro mi ja Cie tylko lubić a czy pokochać ? No nie wiem zastanowię się nad tym poważnie .
|
|
Wiem, że w porównaniu do Mogamieda nie mam szans w wyscigu do twego serca, jednak niezbyt mi przykro z tego powodu. Sam napisałeś, że lubisz być zdominowany. Już nie pamiętasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |