poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komendat mógł być pijany ? ale nie musiał ;)

http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,2952115.html

Co Wy na to??
Ciekawe czy komendant zawsze wozi alkohol przy sobie?

A komendant z Zambrowa przyjeżdza z alkomatem ?? Zawsze zwarty i gotowy ? Cóż za zbieg okoliczności.....

A może to komendant z Zambrowa mu przywióz na pocieszenie ten koniak.

W jednej ręce koniak a w drugiej alkomat :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komendat mógł być pijany ? ale nie musiał ;)

A co można na to? Autor tych sensacji sam pisze:
"Wtedy też pojawiły się informacje o tym, że na miejscu kolizji w alkomat dmuchał szef zambrowskiej policji, a nie Rutkowski."- Się pojawiłY? Same? Czy to insynuacja tegoż autora na podstawie pogłosek., które ponoć od kogoś tam usłyszał. Do sądu świadczyć z tym nie poszedł.
"Wtedy i on nagle uciekł z policji na emeryturę."- jeżeli oficerowie odchodzą ze służby chociaż im nic nie udowodniono, ale żeby na firmie nie było cienia podejrzenia, to jest to "ucieczka". Pewnie, zdaniem autora, powinni palnąć sobie w łeb ze służbowej broni, bo dopiero to by było rozwiązanie. I temat na artykuł.
"W sumie o zdarzeniu z Rutkowskim od marca pisaliśmy już siedem razy."- No właśnie. Podczas gdy inne gazety jakoś tak się nie przypięły jak giez do końskiego zadu, chociaz fakt odnotowały. "Wyborcza" żąda krwi! Dlaczego? Pozostają spekulacje.
Tak, żeby wyjaśnić od razu: nie noszę nazwiska ani na literę R. ani na literę M. i nie mam żadnej rodziny ani w Zambrowie ani w Wysokiem, ani nawet w żadnej policji, ale mierżą mnie niektóre formy "dziennikarstwa".

masz racje i wydaje mi się ,że ten dziennikarzyna jest bardzo niedouczony i nie zna się na temacie. Fakt chce pisac ale sam nie wie bardzo co pisze. Bo co ma odejście na emeryturę z materiałem dowodowym w sprawie kolizji drogowej. Ot po prostu chce się czegos uczepic a nie ma czego więc wygląda to to jak gówno przyschnięte do dupy ten jego artykuł.

stanisław

Howgh!
________________________________-

... & vice versa!

http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=5527

Mógł być, ale niemusiał :D

No, Ptysiu, nooo...
_____________________--

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org