Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DODA POZDRAWIA ŁKS ŁOMŻA |
Doda pozdrawia ŁKS Łomża ;) http://www.youtube.com/watch?v=5B0fi_VgqtQ Doda nie jest taka zła jak sądzili co poniektórzy , nikt nie wybierał się na koncert ,a Muszla pełna ludzi ;) hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DODA POZDRAWIA ŁKS ŁOMŻA |
Witajcie Bando :):):) Dziękuję wam za to, że nie boję się życia Nie boję się Z wami polecę do gwiazd, pokonam strach Bez was ciemno jest ;) http://www.youtube.com/watch?v=NLEfayt8oYI&feature=player_embedded Dzień dobry :):):)
|
|
Dzień Dobry :) Szkoda że nie dotrwałam do tego momentu... Ale fajerwerki widziałam-z balkonu ale widziałam heheh :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Cześć Sun :):):) Szkoda ,szkoda ,jeszcze po koncercie i fajerwerkach się działo ;) hehe maruda Dziaduniu jak głowa ? ;) robcio Roberto wstawaj ,kalisony już się wyspały ;) algeroth Dzień dobry :) Pewnie się kładłeś wtedy jak pisałeś dzień dobry w tamtym temacie ;)
|
|
fajnie ze mamy w Łomży takich kibiców . Nie pierwszy i ostatni raz mam nadzieje się pokazali w tak zajebisty sposób. POZDRAWIAM
|
|
kalesony cześć, tak, trochę mi się zejszło w drodze do domu ;)
|
|
sumo Witam :) To prawda ,fajnych mamy kibiców i pomysłowych :):):) Super to wyszło :):):) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
algeroth Cześć Algi :):):) Mnie Bandziory odprowadziły prawie pod drzwi ;)
|
|
dzień dobry z rana.... kaleson łolaboga moje nogi..... ostatni raz pokonywałem takie odległości jak byłem młody.... sun a ja jaj ti ti ti kto tam jeszcze?? alg,,, ty to lubisz chiba chodzić co???? wstał ktoś jeszcze?????
|
|
robciu Cześć Robcio :):) Jak tam młody ?
|
|
hehehehehehe właśnie dosypia u mnie na podłodze.... heheheheheeeeeeeeeee głowa go boli,,,
|
|
Czólenko bandyci :):):):) Ufffffffff:(:(:( Głowa nie boli ale ciężko było oczy otworzyć :):):) No ale powolutku po jednym i jakos się udało :):)
|
|
he he heeee dziadzio.... jak nie idzie automatycznie to spróbuj manualnie stosując korbke......
|
|
moze i ta scena z promowaniem meczu byla i pozytywna, to te darcie mordy, przeklinanie i blokowanie ulicy, itp bylo debilstwem i sie nie dziwie, ze ludzie gadaja rozne rzeczy na kibicow lksu. i teraz i ja sie z tym zgadzam. miano kretynow i niedorozwojow, wlasnie tak.
|
|
Janko nimh Witam :) Piszemy tu o pozytywach ;) o konkretnej sytuacji na wczorajszym koncercie Dody :) Mi się podobało ;) Co do reszty się nie wypowiadam
|
|
maruda WITAJ:):):) Dziaduniu otwórz szklane oczko i zdjęcia kalisonom obiecałeś ;) robciu Roberto Dziadek ma aparat na kolbkę ,a nie oczy ;) hehe
|
|
jezeli chodzi o sam koncert to mi sie podobalo, tak samo te pozdrawianie. ale co to reszty wolalbym sie nie wypowiadac, bo nasza mlodziez daje sobie wiele do zyczenia
|
|
Ale dobry był motyw z ŁKS i racami;)
|
|
Moje porcięta:):) Każdy już dostał swoją działkę :):):):)
|
|
Emade Super motyw ,nawet Dodzie się spodobał ;) maruda Dziaduniu to zaraz zerknę na swoją działkę ;)
|
|
maruda Dziaduniu SUPER :):):):) Nawet Dodę mam ;)hehehe Dziękuję :):):):)
|
|
Chyba wszystkich już obdarowałem :):):) A kogo pominąłem to mi przypomniec :):) Moje porcięta :) Doda musi być obowiązkowo , przeciez to na jej koncercie byliśmy :):)
|
|
a od kiedy ta gwiazda ma tytul krolowej rzenada
|
|
Sympatycy ŁKs-u wystąpcie z wnioskiem o nadanie jej tytułu Honorowego Członka ŁKS 1926. No skoro nazwano ją tutaj "królową", to może zaproponować jej zmianę ksywki na Bona. Królowa Bona vel Doda w Łomży. Pięknie to brzmi.
|
|
zyta2345 Doda sama się koronowała " Królowa jest tylko jedna " ;) felix Trzeba Dodzie przyznać ,że potrafiła wykorzystać swoje pięć minut ;) Co by o niej nie sądzić to jest najbardziej rozpoznawalną osobą w polskim "show biznesie " Osobiście nie lubię słuchać jej wypowiedzi ,ale kilka jej kawałków można czasami posłuchać ;)
|
|
Helou Bandziorki...żyjecie?? Bo ja....echhhhhh http://youtu.be/hnrgwrvnnCM Fto ni mioł kaca nie wiy co to smutek kie kufa drewniano ocka ropom skute kie koty łupiom raciami o blachy a wróble w bębny bijom i dziurawiom dachy suchość w cłowieku od krztonia do dusy a bolom cie pazury i kudły i usy Moze i som jest tacy co kaca nimieli ale cos oni w zyciu culi cos oni widzieli?
|
|
Odniosłam wrażenie,ze w pierwszym momencie sytuacja rozzłościła Dodę, wszystkie głowy zaczęły odwracać się w przeciwna stronę... ale wybrnęła pozdrowiła i kazała machać pochodniami... uff opanowała sytuację ;P wszystkie oczy znowu skierowane na nią :P
|
|
My tu gadu gadu, a mecz za 3 dni. Zapisywać się, żeby później nie było płaczu, że całego meczu nie obejrzeliście.
|
|
Środa, godzina 19.00 Wspieramy naszych chłopaków głośnym dopingiem. Już dawno nie było na Zjeździe takiego przeciwnika jak Stomil Olsztyn! Nie zawiedźcie naszych piłkarzy i przyjdźcie ich dopingować. Bilety już od 7zł dla każdego.
|
|
enya Witaj Enya :):):) Żyjemy ,mamy się bardzo dobrze :):) Kalisony kaca nie mają ,zawsze delikatnie i rozsądkiem piją jak już ;) Bandi "Królowa Doda " lubi być w centrum zainteresowania ;) Wzoruje się na największych "gwiazdach " Tinie Turner ,Madonnie ,byłam dwa lata temu na koncercie Madonny w Warszawie , to było naprawdę wielkie show, nawet samochód na scenie miała ...... też "zjeżdżała "pod scenę i wychodziła przebrana itp itd ;) http://www.youtube.com/watch?v=HvOH2a3o-CM bobcats1 Będziemy mieli to na uwadze ;)
|
|
Kalisonki, mam Dodę w kamerze, niezla jakość wyszla, własnie obejrzałam. Podrzucę plytkę na spotkanko. A Brodka w Ełku dosłownie rozniosła publikę :) Jeszcze na żadnym koncercie nie szalałam 1,5 godz bez przerwy :D Zakwasy mam hihi....
|
|
enya Chętnie zobaczę ,nie widziałam początku koncertu ,bo siedzieliśmy pod parasolem ;) To super się bawiłaś ,dziewczyna dała czadu mówisz ,to extra ,że się koncert udał ,troszkę zazdroszczę ,ale cóż nie można być w dwóch miejscach jednocześnie ;)
|
|
Kalisonki @
|
|
Bandziory pamiętacie koncert Wilków na Muszli w 2007 roku ? http://www.youtube.com/watch?v=aE-Auump8b0
|
|
Dzień dobry wszystkim :)) Jak Wasze zdróweczka ?:) Dawno już takich maratonów spacerkowych nie uprawiałam ;) Algi, maruda jak Wasze podeszwy ?;)) Maruda "senkju" za foteczki ;)) Enya helou ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
helou Meg :)
|
|
pozdrawiam kumatych B'99
|
|
Meg :) Luzik :) Ja miałem po drodze :):) A foteczki jeszcze jutro coś tam dołożę :):)
|
|
|
Ech porteczki, dzisiejsze wykonanie mrr poezja ;)) To kto mnie jutro obudzi o 6-ejjj ? ;)))))) Dobranoc wszystkim;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Kalisony wstają o 7 ;] DOBRANOC :)
|
|
dzień dobry?
|
|
hmmmm................. wstawać szkoda dnia....
|
|
no już już
|
|
robciu & algeroth Sikoreczka już wstała ;)
|
|
łomatkoboskoczenstochosko!!!!!!!!!!!!!!!! Wygrzebała i mnie z betów sublokatorka:( Doberek wszyskim :):):)
|
|
maruda Dziaduniu dzień dobry :):):) Jeszcze dzisiaj będzie nowa działka fotek ? ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |