niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DODA-i jak

podobało się!bo mi tak.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DODA-i jak

Osobiście byłem operatorem dźwigu co podnosił Dodę na scenie

gratuluję

I jak? Doda "zrobiła wam dobrze"? xD Taka liczba osób jaka była na zjeździe świadczy o tym, że takie imprezy są potrzebne w naszym małym mieście...

Ogólnie było fajnie ;) po za zakazem robienia zdjęć i filmów ;(( ... ale to nie zmienia faktu że było lepiej niż rok temu ;D

nie myślałam, że jest taka mała i chuda

no właśnie ! więcej takich imprez! a nie!-zapraszamy na drugi rok!katastofaaaa.

No mi się podobało ale tak ogólnie to spodziewałem się czegoś lepszego jak chodzi o koncert DODY.
Ale pokaz fajerwerków był zaje...fajny!!!!!!

Też uważam że liczba osób świadczy o tym że powinno być więcej takich imprez w Łomży.

Szkoda ze mnie tam nie bylo a tak bym chcial ja zobaczyc na zywo:) Chlopcy ,zrobila na Was wrazenie?

Choc muzyka dody oczywiscie nikomu sie nie podoba, to jednak przekonałem się że można bawić sie przy każdej muzyce. wokal nie było słabo, ale show było super i ta chmara ludzi...

W Lomzy zawsze jest "chmara" gdyby Gorniak przyjechala tez by "chmara" byla,ludzie szukaja towarzystwa;)

Byłem blisko sceny i mogę zapewnić ze żadna z niej laska. Jest niska, ma plastikowe ciało. Z daleka na pewno wygladało to lepiej, ale z bliska nie budzi zachwytu.

jeżeli ocenić scenariusz tego koncertu to biorąc pod uwage wszystkie dotychczasowe w tym mieście to był nawet ciekawy. Jednak w wersji łomżyńskiej był mocno okrojony i niedopracowany . Chciano coś pokazać ale i tak to kupy się nie trzymało - takie marne nasladownictwo wielkiego show dla kurpi w Łomży. Wyjatkowao marna praca świateł chyba oświtleniowiec był niedysponowany. Ale to pikuś ujdzie w tłoku gorzej , że śpiewanie pani Rabczewskiej bo tak się ta Doda nazywa mocno odbiegało od ideału czasami, co nazywa się pospolicie fałszowaniem. No i widac ,że kondycja artystki tez jest mocno już nadszarpnięta bo to polegiwanie na scenie a niczym dobrym nie świadczy. Ja proponuje aby pani Doda wprowadziła na scenę kozetkę to się nikt nie kapnie o co chodzi a ich potem hemoroidy się nie pojawia od lezenia na zimnej podłodze. Publicznośc dopisała pod względem liczebności i ta piękna ale zaniedbana muszla koncertowa zamieniła sie na chwilę w gigantyczna salę koncertową. Publika zachowywała się przyzwoicie aczkolwiek jej zaangażowanie było na poziomie zimnej śniętej ryby. No ale coż się po potomkach spodziewać - oni zawsz emusza grac lepszych niż są i uawac miastowych , więc często sytuacje ich przerastają. Jednak nie można tego powiedzieć o pokoleniu młodych łomżyniaków które jak widziałem jest żywiołowe i pozbawione kompleksów.

Riposta

Szkoda w telewizji robi wrazenie( jej cialo tylko oczywiscie) Chociaz my w Lomzy tez mamy sliczne Laleczki:)Jest sie czym pochwalic;) Pozdrawiam Wszystkie:*

dała niezły pokaz. Śpiewała na żywo (co najważniejsze), a nie z playbacku jak większość "gwiazd" polskiej sceny muzycznej. Show było niezłe. Fakt, troszkę zeszło zanim weszła na scenę i odśpiewała swoje, ale można Jej to wybaczyć. Kobieta jak kobieta, jest ładną, wystylizowana. Nie przesadzajmy, że bez makijażu jest marą, bo nie jest. Niektórym kobietom to nawet makijaż nie pomoże.

był zakaz ? ;D o no to peszek ;d .
Ale wg mnie najlepsza była akcja, keidy jeden gościu powalił dwóch ochroniarzy.. walnął im w łeb i jeszcze uciekł :)

Widziałem to :D

Ale BRAWO DLA NAS FANATYKÓW ŁKS ! DOPING BYŁ ;)
Doda nawet nawet, ale piosenki troche stare trochhe nowe ;p

jeżeli ocenić scenariusz tego koncertu to biorąc pod uwage wszystkie dotychczasowe w tym mieście to był nawet ciekawy. Jednak w wersji łomżyńskiej był mocno okrojony i niedopracowany . Chciano coś pokazać ale i tak to kupy się nie trzymało - takie skąpe naśladownictwo wielkiego show tylko ,że dla kurpi z Łomży. Wyjątkowao mierna praca świateł. Oświetleniowiec był chyba niedysponowany. Ale to pikuś ,ujdzie w tłoku gorzej ze śpiewaniem pani Rabczewskiej bo tak się ta Doda nazywa. Mocno momentami odbiegało od ideału , co nazywa się pospolicie fałszowaniem.
Kondycja artystki też mocno już nadszarpnięta bo to polegiwanie na scenie o niczym dobrym nie świadczy. Dobrym pomysłem więc byłoby by pani Doda wprowadziła na scenę kozetkę to się nikt nie o tym nie kapnie a i potem z hemoroidami nie bedzie kłopotu od leżenia na zimnej podłodze.
Publiczność dopisała pod względem liczebności i ta piękna ale zaniedbana muszla koncertowa zamieniła sie na chwilę w gigantyczna salę koncertową. Publika zachowywała się przyzwoicie aczkolwiek jej zaangażowanie emocjonalne było na poziomie zimnej , śniętej ryby.
No ale cóż się spodziewać po "potomkach" - oni zawsze muszą grać lepszych niż są i udawać mocno miastowych. Tak więc często sytuacje ich przerastają. Jednak nie można tego powiedzieć o pokoleniu młodych łomżyniaków które jak widziałem jest żywiołowe i pozbawione kompleksów.

Riposta

Rooney, racja racja; D

tandeta lateks i plastik po pijaku jedynie można się bawic przy takiej muzyce

wogole łomża to dziady i ta cała doda hałturnik gra za marne miedziaki bo tu zaden "artysta" wyzszego szczebla nie zagości, Ja się dziwie wogole że z 2 lata temu tu Perfekt zagrał chyba miasto musiało zrobić lache im żeby ich namówić

Moja rodzina była chyba jedyną w łomży z której nikt nie poszedł posłuchać Dody, przyjechała gwiazdka i wszyscy sie zabijali. Wieś :P

Ogarnijcie się ludzie każdy ma swój gust i nie ma co tu mówić wieś bo akurat może ktoś lubi taki rodzaj muzyki czy tam plastiki jak kto woli . Mi osobiście się podobało fajna atmosfera dużo ludzi całkiem fajnie aby więcej takich koncertów pozdrawiam .
ŁKS ŁOMŻA !!!

nie podobalo mi sie za jej " hej łomża motherfuckers i wanna rock this place" ;/

Czegoś tu nie rozumiem. Miasto robi COŚ, żeby ludzie w końcu ruszyli tyłki sprzed telewizorów to źle! No ogarnijcie się!
Powiem tak, jaki artysta by nie zaśpiewał i tak w każdego gust nie trafi. Ważne, że coś w tym mieście się DZIEJE! Że ludzie chcą wyjść z domów, spotkać się, pobawić. Dawno nie widziałam tylu ludzi w naszym mieście i szczerze przyznam, że podobało mi się. Nie dlatego, że śpiewała gwiazdka rodem z pudelka, a sama atmosfera. Gdyby łomżyńska publiczność doceniła tego typu festyny, myślę że zaczęłoby się w końcu w tej Łomży dziać.

sie dzieje sie

to fakt nie chodzi już o treść tego koncertu ale trzeba pochwalić i to mocno tych organizatorów tego gościńca - wielkie brawa dla Was robicie kawał dobrej roboty. To miasto to trudne społeczenstwo ale dzięki za to co robicie.

Riposta

ja nie byłem heh
ochrona to zbieranina na takich imprezach heh
coraz częściej po główkach dostają heh

"widziałem"

a ja myslałam ze Riposta to kobieta

Pozdrawiam

jak dla mnie koncert był super, nie olała publiczności i dała niezłe show :)

porażka była "praca"operatora kamery, na telebimie najczęściej widac było czyjeś plecy lub tył sceny... kto tak ustawił te kamerę????

BYLO OK.

Legendarny_Obywatel jestes sam dziad i frajer bo tylko nadajesz się do podnośników i to cała twoja robota ,a jesli chodzi o DODĘ to fakt mizerna kobietka itp......

Myślę że ludzie sami powiedzieli czy się im podobało, rzadko kiedy zdarza się żeby ludzie nie domagali się bisu, Dody jakoś nie wywoływano.
Zaś samo pokaz fajerwerków na końcu. sypiące się iskry na głowy ludzi, nie do końca byłem przekonany, że ktoś kto je odpalał wie co robi, i nad nimi panuje.
Ale po za tym ok. No w końcu jedyna impreza w mieście. bo o innych nie wiem.

Temid

Fajny koncert , trochę krótki i tylko jeden bis ,ale było ok :)

Szkoda ,że nie było kawałka "2 Bajki " ;)

http://www.youtube.com/watch?v=hSLDRrYdhzM

mizerna czy nie mizerna ?! ,ale jak by leżała w waszym wyrku to myślę ze nie przeszkadzało by wam ze jest niska, plastikowa czy jakaś sztuczna

BRAWO DLA KIBICÓW EŁKAESU

Kibice ŁKS-u fajnie to zorganizowali trzeba przyznać :)

Chłopaki Brawo :)

Zgadzam się w naszym mieście bardzo brakuje takich imprez.Prośba do osób z góry- zróbcie coś, niech w końcu to miasto zacznie żyć! Aż się serce radowało ja się człowiek odwrócił za siebie a cała górka wypełniona była po brzegi.Co do Dody-kawał mocnego głosu!Świetny występ!!!

Nawet nie rozważałem zastanawiania się czy pójść na ten (pożal się Boże ) występ. Jakie oczekiwania społeczne tacy "artyści" do nas przyjeżdżają. Niestety.

Ale i tak się cieszę, że COKOLWIEK się w tym mieście dzieje...

"alee mi się podobało" - tekst ze skeczu KMN pod nazwą Biblioteka :)

powiem tak:
emocji wielkich nie wywołała we mnie, ale warto było ją oblukać na żywca. scenqariusz być może był troszkę obcięty. jej występ trwał godzinę, pewnie jej koncerty w większych miastach trwałyu dłużej. nie wiem, ale już koncertowała w większych miastach od początku swej trasy koncertowej. w nocy jeszcze zdążyłem zajrzeć na jej profil na fb, można luknąć nawet nie będąc w gronie "zaproszonych" i "zapraszających na siłę", że jej rodzice są rfaczej w porządku. ojciec jej jesyt nieźle zbudowany, dobrze się trzyma. publiczność jednak trochę zamulała, w sektorze środkowym i z tyłu.
koncert oceniam na plus!

jestem ... sobie

Nie znam repertuaru Dody dokładnie, ale jeśli nie 2bajki to jaka piosenka była z tym gościem z tułowiem konia? 0.o :P

Darcie gęby tego czegoś jest żałosne. Będąc tam olałem ją i poszedłem z tamtąd. Jej wytępy jak i ona sama to wieśniactwo na max.

myślałem że będzie bardziej rozebrana..

no ale komary podobno chciały ją jeb..ć więc się bała..

hehehehehehehehehehehehehehehehehheheeh

masa huku hmmmm...

a mnie to tam

i to była pierwsza i ostatnia impreza tych wyakacji w naszym mieście. pozdrawiamy panów z ratusza ;)

to znaczy że już nic nie będzie????

Takie koncerty powinny się odbyać NA STADIONIE!!!!!!!!

Stadion Miejski jest dla mieszkańców!

Brzeczyszczykiewicz

Nie zgodzę się z Tobą , mamy unikatową na skalę kraju Muszlę koncertową ,to jest świetne miejsce na koncerty ;)
Stoisz na górce i super widać ;)
Na stadionie niech gra nasz kochany ŁKS :):):)

Najważniejsze ,że coś się dzieje w Łomży ,Gościniec to fajna impreza ;)

O gustach się nie dyskutuje, jeden lubi wóde, drugi baby chude,

do Łomży przyjechała " artystka" na miarę naszych możliwości , dobrze że w ogóle coś się w mieście dzieje, nie ma co narzekać bo zawsze znajdą się fani i malkontenci ,

Co do frekwencji na koncercie, to o niczym to nie świadczy, większość ludzi nie poszła tam dla Dody, a jedynie dla rozrywki lub z ciekawości.
W mieście mało się dzieje i jak to się mówi " lepszy rydz niż nic ".
Ludzie nie mają kasy na życie , to i oszczędzają na kulturze, nigdzie nie chodzą - browarek kupiony w Biedronce i wieczór przed telewizorem, ot i wszystko.
Festyn zorganizowany przez "miasto", DARMOWA IMPREZA to co innego, można się wybrać, wszak to nic nie kosztuje. Zawsze to jakaś atrakcja, dla bezrobotnych.

Co do samej "gwiazdy", to myślę że jej gwiazda już przygasa, minęło już wcześniejsze zauroczenie "artystką". Nie oceniam tu jej talentów wokalnych, a całokształt . Swoją arogancką i pretensjonalną postawą zniechęciła do siebie wielu ludzi.

2152

dziadka_kalesony trochę przygłuche chyba ,starość nie radość ;) hehe
Nie widziałam początku koncertu ,teraz żałuje ;(
Z DODY kawałków lubię " Dżagę " ," Dwie Bajki " i to jeszcze może być ;)

http://www.youtube.com/watch?v=r6y1INYz7HE

czarna

Doda naprawdę na żywo jest szczupła i bardzo seksi ;)

czarna

Z daleka widziałam , niska jest jak 155 ;)
Na scenie fajnie wyglądała :)

Dla mnie osobiście Doda się postarała, był słaby nawet nie zauważalny makijaż, i w ogóle było fajnie nie każdy z tych co obrażają takie gwiazdy by stanęły przed tak liczna publicznością. Doda jest jaką z Siebie robi ale to nie znaczy że nie trzeba mieć szacunku do niej. Andrzej również fantastycznie zaśpiewał tylko trochę krótko był na tej scenie i mało płyt rozrzucił ale i tak mam jedną ;p. Heh było super i jeszcze kilka takich występów innych gwiazd w te wakacje a Łomża by była na szczycie.

Pozdro dla tych co mają szacunek dla każdej gwiazdy!!

My tu gadu gadu, a mecz za 3 dni. Zapisywać się, żeby później nie było płaczu, że całego meczu nie obejrzeliście.
Środa, godzina 19.00 Wspieramy naszych chłopaków głośnym dopingiem.
Już dawno nie było na Zjeździe takiego przeciwnika jak Stomil Olsztyn!
Nie zawiedźcie naszych piłkarzy i przyjdźcie ich dopingować.
Bilety już od 7zł dla każdego.

Zawsze znajdą się ci, co im się coś nie podobało, było bardzo fajnie, Doda chyba większość ludzi zaskoczyła swoja bezpośredniością i dobrym koncertem:) Koncert sie udał i nie jest to tylko moja opinia:)

Show dobry ale śpiew był do kitu i zero entuzjazmu publiczności!

http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0711/imag0152297c.jpg

Źle nie było :)

Mi to się ogólnie podobał występ Dody nie było tak zle no ludzi to nawet dużo robiło wrażenie że wogule tyle przyszło

Doda właśnie zakończyła śpiewanie.. publika szaleje:
- jeszcze raz, jeszcze raz , jeszcze raz!...
- no dobra to zaśpiewała. Skończyła a publika... jeszcze raz .. no i tak trzeci , czwarty piąty ... dziewiąty raz...
W końcu już zrezygnowana do publiczności.
- kochani ale ja już nie mam siły śpiewać...
- a publiczność... - k.rwa śpiewaj aż się nauczysz !

jeżeli ocenić scenariusz tego koncertu to biorąc pod uwage wszystkie dotychczasowe w tym mieście to był nawet ciekawy. Jednak w wersji łomżyńskiej był mocno okrojony i niedopracowany . Chciano coś pokazać ale i tak to kupy się nie trzymało - takie skąpe naśladownictwo wielkiego show tylko ,że dla kurpi z Łomży. Wyjątkowao mierna praca świateł. Oświetleniowiec był chyba niedysponowany. Ale to pikuś ,ujdzie w tłoku gorzej ze śpiewaniem pani Rabczewskiej bo tak się ta Doda nazywa. Mocno momentami odbiegało od ideału , co nazywa się pospolicie fałszowaniem.
Kondycja artystki też mocno już nadszarpnięta bo to polegiwanie na scenie o niczym dobrym nie świadczy. Dobrym pomysłem więc byłoby by pani Doda wprowadziła na scenę kozetkę to się nikt nie o tym nie kapnie a i potem z hemoroidami nie bedzie kłopotu od leżenia na zimnej podłodze.
Publiczność dopisała pod względem liczebności i ta piękna ale zaniedbana muszla koncertowa zamieniła sie na chwilę w gigantyczna salę koncertową. Publika zachowywała się przyzwoicie aczkolwiek jej zaangażowanie emocjonalne było na poziomie zimnej , śniętej ryby.
No ale cóż się spodziewać po "potomkach" - oni zawsze muszą grać lepszych niż są i udawać mocno miastowych. Tak więc często sytuacje ich przerastają. Jednak nie można tego powiedzieć o pokoleniu młodych łomżyniaków które jak widziałem jest żywiołowe i pozbawione kompleksów.

Riposta

Czarna

Nie gniewaj się ,ale o gustach się nie dyskutuje ,każdemu podoba się co innego i na tym poprzestańmy;)

Jeśli chodzi o rajstopy w lipcu ,to strój sceniczny ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org