Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: kto chce mojego slubu z pawlem ? |
no to mam rolę dla siebie - będę sędzią pokoju udzielę wam ślubu ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
paweł pewnie nie chce, więc możesz pomarzyć.
|
|
Sucz dobranoc
|
|
Czy ja chce waszego ślubu to raczej mało jest ważne. Jeśli wy tego chcecie to życzę szczęścia. No ale nie powiem że na weselichu to bym się pobawił hehe więc zaproszenie by się przydało:D
|
|
A CSC dobranoc może być?
|
|
?
|
|
ja to już nic nie rozumiem......
|
|
ja jestem kategorycznie nie!!!!!!!!!
|
|
Mogę wam świadkować jak chcecie.
|
|
ja też cześć cz,,s,,cz,,
|
|
Wydaje się, że mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu. Czy nie zastanawia Was dziwaczność skarg i wypowiedzi zgłaszanych przez tą Panią ? Irracjonalne postępowanie ? To odrzucona i zraniona kobieta, a jej płytki afekt to reakcja na rozstanie z facetem którym była wcześniej zauroczona. Niemożność realizacji celu wywołała u niej przykre emocje frustracji. Frustracja natomiast podsycana przez ból, gniew i złość, wywołuje irytację i agresję. Stres spowodowany porzuceniem i wyrządzoną jej krzywdą ( jak z tym naprawdę było, to tylko ona wie i nie nam to rozsądzać, trzeba znać argumenty drugiej strony ) zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. W odwecie, wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia Pana z Nissana, przeszkadza jej pragmatycznie myśleć. Przykre jest niezrozumienie kontekstu w/w historii przez niektóre osoby. Nie dolewajcie oliwy do ognia ! Dziewczynie należy tylko współczuć ! PS: skądinąd potrafi być miła
|
|
czarnasukaczarna wyluzuj ! przecież potrafisz być miła i urocza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |