niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAGINĄŁ PIESEK

WYGLĄDA JAK YORK ALE TO MIESZANIEC MA NA CZUBKU GŁOWY SZARE WŁOSY BRÓDKA BRĄZOWA BYŁ BEZ OBROŻY MAŁY WIELKOŚCI 20 CM BARDZO PRZYJAZNY JEST TO DOPIERO SZCZENIAK DZIŚ PO POŁUDNIU ZAGINĄŁ MOŻE KTOŚ GO WIDZIAŁ ALBO UDAŁO SIĘ GO SCHWYTAĆ I JEST U WAS PROSZĘ PISAĆ BARDZO CHCIAŁABYM GO ODZYSKAĆ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAGINĄŁ PIESEK

sluchaj chyba go mam, czy ten jork mial 20cm i na czubku glowy takie szare wlosy? znalazlem go bez obrozy aha i mial jeszcze taka brodke brazowa, czy to ten??????? jak tak ty ci go nie oddam :P

Napisz gdzie zaginął ten piesek?(osiedle, ulica) to pomocne w poszukiwaniach.

A co do tępych debili którzy robią sobie jaja z czyjegoś nieszczęścia to niech sie nie wypowiadają bo tylko potwierdzają swój debilizm.

koło tego nowo otwartego baru piwiarnia niedaleko jest hurtownia zabawek i centrum chińskie w tej okolicy zaginął

CZY KTOŚ WCZORAJ WIDZIAŁ MAŁEGO PIESKA PODOBNEGO DO YORKA KTÓRY BŁĄKAŁ SIĘ KOŁO HURTOWNI ZABAWEK ALBO PIWIARNI

Kobieto na jakie ulicy

czy ten piesek podobny do yorka nie był przypadkiem tak jakby ostrzyżony na tułowiu..?bo widziałam dziś takiego błąkającego się

dziekuje za wasze dobre checi piesek sie już odnalazł

... i mamy Happy End !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org