piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się dzieje z ideą?

Czy ktoś miał dzisiaj wieczorem kłopoty z połączeniem z telefonów w sieci idea. Z numeru abonamentowego się łączyłem, a z popa i mixa nie mogłem nigdzie zadzwonić...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się dzieje z ideą?

Dokładnie tak też miałem ale myślałem że to mój telefon nawala.To juz wszystko jasne. Zaczelo się to robic od czasu połączenia z Orange.
I to ma byc lepsza jakość połaczeń????

U mnie było dokładnie tak samo, mam popa i probowalem zadzwonic do brata, ale nie moglem, wiec sprobowalem do kogos innego i tez lipa. U mnie to nie pierwszy raz juz tak sie zrobilo od czasu gdy Orange ogarnelo Idee. I to ma byc Dobre poloczenie, ktore nam wyjdzie na dobre?? Watpie...

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

to zmiencie taryfe na ere...ja mam z ery i nic sie nie dzieje....;]

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

:) zastanawiam sie wlasnie nad tym zeby zmienic taryfe, ale najbardziej mi szkoda tych smsow po 1 gr :D

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

mój brat tak miał :)

No to ja się podpisuję. Cały czas było "połączenie nieudane" ale też myślałam że to mój telefon szwankuje. Ogólnie będąc w Orange jedynym pozytywem są ich fajne reklamy w telewizji :)

"Don't eat yellow snow"

Witam.
Mam telefon w Idei Mix. Wykonuję w ciągu dnia nawet po kilkadziesiąt połączeń, więc mam najlepsze rozeznanie, co dzieje się z tą siecią.

1. Telefon gubi zasięg kilka razy dziennie. Nie jest to wina aparatu i nie jest to przypadłość, z którą tylko ja mam problemy.
2. Mimo, iż telefon jest zalogowany do sieci, po wybraniu numeru, przerywa połączenie, a telefon wyświetla "Brak odpowiedzi" lub "Sieć zajęta".

Nie odczułem żadnej różnicy po zmianie nazwy na Orange. Nie rozumiecie chyba, że nastąpiła tylko zmiana nazwy. Nie wymieniono jak narazie żadnych urządzeń związanych z funkcjonowaniem sieci.

Idea (Orange) jest jak dziwka, w kółko się pierdoli ;-)))

Pozdrawiam

Na szczęście od poniedziałku 10.X będzie już można zmienić operatora zachowując swój stary numer. Kiedyś miałem telefon w erze i nie było z nim żadnych cyrków tego typu. Chyba czas porzucić oręż :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org