Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fan Club Ptysia91 |
Uwaga! Zakładam Fan Club Ptysia91. Nikt mnie tak nie rozśmiesza jak on. Ponadto często udziela się na Forum. Chyba już zasłużył! Zapisujcie się!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fan Club Ptysia91 |
Ale śmieszne hahaha ty jestes normalna ??
|
|
Ptysiu jaśli pytać tu kogoś o normalność to chyba jednak nie ją.
|
|
Ptysiu poprostu lubi byc w centrum zainteresowania, wiec czesto sie udziela, a ze jeszcze mlody jest i czasami pisze glupoty to chyba jest do wybaczenia, nie uwazacie ? hahaha. PZDR
|
|
sorka96 nie przeginaj, wogol epo co to takie glupie tematyz akladac? najpierw jeden zaklada kto jest za wyrzuceniem ptysia z forum... teraz ty ze fanklub. Nie no bez przesady. Moze niedlugo ktos zrobi zapisy komu ptys ma laske zrobic? :DD ( bez obrazy ptysiu ) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
|
Dobra zostawcie go w spokoju jeju niech pisze jeszcze małolat jest jak ja PoZdRo ;p
|
|
;)
|
|
a wpisowe jakies jest ?
|
|
BigL i ty zaczynasz znowu ??
|
|
na wpisowe szklanka mleka dla ptysia, bo to osesek przecie.
|
|
ptysiu nauczyłem cie nowego słowa to więc go urzj w odpowiedniej chwili, możesz bez < > :P ... i po polsku :D
|
|
Do luizfernandeza! Brzydko oj brzydko. Czyżby głodnemu chleb na myśli? Po Twojej wypowiedzi można stwierdzić jak spędzasz wieczory. A ja Ptysia i tak lubię.
|
|
sorka jak ja spedzam wieczory to moja sprawa, a ty wyrosnij troszke malolatko i zakladaj bardziej powazne tematy bo denna jestes i przykra bardzo ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Co temat to spinka. Ale my fajni jesteśmy hee... :] Podpis (sygnaturka):
|
|
Fan Club Ptysia91 zaprasza do zapisów już za jedyne 1.22 z Vat :] zapisujac sie do Fc mozesz wygrac atrakcyjne nagrody spotkanie z ptysiu91 koszulkie z ptysiu91 oraz 2000 wydrukowanych kartek z bezsensownymi wypowiedziami ptysia91
|
|
luizfernandez!!! Wielkie dzięki za małolatkę. Sprawiłeś mi wielką przyjemnosć. Rosnę, rosnę może powoli, może moje tematy Ci się nie podobają ale nie muszą. Nie wpisuj się jak nie chcesz. I jeszcze jedno. Twierdzisz, że jestem denna. Możesz oceniać mnie jak chcesz. Twoja sprawa ale czy nie uważasz, że to Twój dopisek "Jak się bawić..." jest denny? Pewnie mi odpowiesz że to też Twoja sprawa. W takim razie Fan Club Ptysia to moja sprawa. NIECH ŻYJE PTYSIO! Czasami pisze mądrzej niż inni.
|
|
bez komentarza ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |