Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mikrodermabrazja |
Poszukuje sprawdzonego salonu, w ktorym mozna zrobic zabieg mikrodermabrazji?? Ktos, korzystal i moze polecic oraz wypowiedziec sie na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mikrodermabrazja |
teraz mało kto zrobi ci mikrodermabrazję,chyba że kosmetyczka będzie chciała Cię naciągnąć. Latem tego zabiegu się nie robi. a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Dwukropek - dzieki, bo tego nie wiedzialam, ze latem nie mozna :) Czarnasukaczarna, ale ja mam problem ze skora i nie chce juz manualnego oczyszczania twarzy, gdyz nie moge sobie pozwolic na to by moja skora twarzy wracala do normalnego stanu przez 4 - 5 dni :/ A moze znacie inne zabiegi??
|
|
Moglas sie raz w poscie wyslowic, a nie... Co do dematologa, to nie mam az takiego problemu by korzystac z jego porad, a solarium latem hahaha - dobre!!
|
|
Z malo rozgarnietymi ludzmi takimi jak Ty nie zamierzam dyskutowac, a i polcecam Ci slownik!!
|
|
Polecam Ci salon medycyny estetycznej w Ostrołęce. Tam wykonuja zabieg hydyadermabrazji. Jest bezpieczniejszy i łagodniejszy, ale latem chyba też tego nie zrobią. Po obu tych zabiegach nie można wystawiać twarzy na słońce...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |