poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejnych dóch palantów ponisło śmierc na drodze

jeszcze swieczki się nie wypaliły ku pamięci młodych ludzi którzy ponieśli śmierć w autobusie a już kolejnych dwóch tak się przejęło tą przestroga ,że jadąc samochodem rozwalili sie na drzewie. Obaj nieżyją mieli po 20 pare lat. Nikt ich życia nie chciał pozbawic .Sami sie go pozbyli jak śmiecia.

Zeszli z tego świata banalnie. A chcieli być trendy podobnie jak wielu miejscowych niedowartościowanych młodzików. Powiedzcie kto wam tak nasrał w głowie , i kto powiedział,ze umiecie jeżdzic.

stanisław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejnych dóch palantów ponisło śmierc na drodze

a skąd ty możesz wiedzieć jaka byłą przyczyna wypadku??? a może to akurat nie z ich winy???

A czemu jednak Panalntów Czemu tak nazywasz tych ludzi ? zrobili coś Tobie ? lub twoim bliskim? moze wpadli w poslizg moze była to nadmierna prędkość moze niezapieli pasów sporo moze być wyjaśnien !

mocne słowa ,zważywszy na to ,że nie wiadomo czemu zjechali na rpzeciwny pas. a może im ktoś wyjechał? za mało chłopie jeździłeś,żeby tak mówić!!!

bigi2004

Rzeczywiście przesadziłes. Ja im bym był raczej wdzieczny ze zabili tylko siebie i nikogo wiecej. Czesto spotykam takich na drodze (za szybkich, za wściekłych, za głupich). I jesli sami giną to płakać po nich nie będę.

Wszyscy czworo (bo były jeszcze 2-e panienki) byli pijani!

edy

Czyli jednak palanci. Nikt inteligentny po pijaku za kółko nie wsiada.

Pozdrawiam

Niedobrze mi się robi. Jak łatwo oceniacie ludzi. Puszczacie plotki i nie myślicie, że możecie zrobić komuś krzywdę. Pomyślcie jeden z drugim, że gdzieś tam płaczą ludzie. Dla nich to jest tragedia. Za krótko chyba żyjecie, żeby do pewnych spraw podejść z należną powagą.

Dobrze powiedziane!

Za krótko żyjemy, by wsiadać za kółko po pijaku...

Płakać to będa ludzie, którym ktoś taki wyjedzie na czołówkę...

Nie zasługują na żaden szacunek ludzie bez wyobraźni.

Może dobrze?

Jesli byli pijani, to finał zajścia jest w zasadzie happy endem. Zginęli - nie ma kosztów leczenia dla społeczności, zgineli tylko dwaj, więc nie ma ofiar w niewinnych ludziach. Minimum kosztów.

w szpitalu znajduje kolejna ofiara tego wypadku dziewczyna której zycie powoli gaśnie.

I w tym momencie chcę głośno powiedzieć do wszystkich tych ktorzy prowadząc pojazd spowodowali wypadek w którym ktoś został zabity
jesteś zabójca , perfidnym i nic cię czy ciebie nie tłumaczy ,że
to stało sie nieumuślenie

stanisław

Zgadza się.

Autor: Reaper (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-10-05 10:28

(...) Nie zasługują na żaden szacunek ludzie bez wyobraźni.

...i Ci,którzy szacunku nie mają

piepszycie glupoty ciekawe jak byscie gadali jak by to byl ktos z waszej rodziny? wtedy to aniolek tak? Widocznie tak bylo im pisane, i nic ta glupia gadka nie pomozemy

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Podtrzymanie

Powód ich śmierci, jeśli jest prawdziwy, wskazuje na to, że nie byli wartościowymi członkami społeczeństwa. W związku z czym można się cieszyć, że zginęły zaledwie dwie osoby (losy trzeciej się ważą). Statystycznie rzecz biorąc, po wyeliminowaniu dwóch piratów drogowych poziom bezpieczeństwa na okolicznych drogach wzrósł, co, smutno przyznać, ale tym uczestnikom ruchu, którzy wciąż się turlają po asfaltach Podlasia, jest na rękę.

Autor: jacko (---.aster.pl)
Data: 03-10-05 16:08

Powód ich śmierci, jeśli jest prawdziwy, wskazuje na to, że nie byli wartościowymi członkami społeczeństwa (...)

A co znaczy być "wartościowym członkiem społeczeństwa"?,jeśli byłbyś łaskaw powiedzieć? ...bo wypowiadając się w ten sposób,zakładam iż nim jesteś,lub choćby w tym gronie się dostrzegasz? A może zaraz zaczniemy jeszcze dzielić ludzi na bardziej i mniej wartościaowych członków społeczeństwa?

O wartościach w społeczeństwie

Wcale nie musimy zaczynać podziału ludzi na wartościowych i nie- członków społeczeństwa - taki podział już istnieje. Wartościowi członkowie społeczności między innnymi nie narażają innych na ryzyko poniesienia obrażeń lub śmierci wskutek potrącenia przez pojazd prowadzony przez zamroczonego alkoholem człowieka. Stąd wartościowymi członkami społeczenstwa nie są:
- pijani kierowcy;
- ich rodziny pozwalające im prowadzić("Przecież tylko 2 km miał mąż przejechać");
- skorumpowani policjanci biorący kasę zamiast kierowac sprawę do sądu i zabierać prawo jazdy szkodnikom;
- z definicji 70 % parlamentarzystów;

Jak nazwać człowieka który wiezie kilkadzisiąt ludzi autokarem i zachowuje się w czasie jazdy nieodpowiedzialnie (tragedia pod Jeżewem) cytat z Kuriera Porannego
Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że jedna z opiekunek, która siedziała na przednim siedzeniu po przeciwnej stronie kierowcy już za Białymstokiem zauważyła, że jedzie on nieostrożnie. Co najmniej dwa razy wyprzedzał w miejscu niedozwolonym i na tzw. trzeciego. Kobieta przeżyła tylko dlatego, że wypadła przez przednią szybę. Na razie nie jest w stanie rozmawiać z dziennikarzami.

Nie dość, żę sam zginął w wyniku swojej brawury, to zabrał ze sobą kilkanaście osób, w tym dziewięcioro młodzieży. Palant to delikatnie powiedziane.

luizfernandez!
Alleluja! Pierwszy raz się z Tobą zgadzam. Wszyscy są mądrzy bo to nie dotyczy ich ich rodzin!
Ludzie ! Przyjrzyjcie się sobie i swoim rodzinom. Ile razy zachowywaliście się nieodpowiedzialnie i po prostu Wam się udało!
Na marginesie, potępiam jazdę po pijaku i piratów drogowych. Jednocześnie nie osądzam wszystkich na podstawie tego co ktoś powiedział.

Moich kolegow !!!

Tak wlasnie fajnie jest oceniac ludzi jak sie ich nie zna!!!! skad mozecie wiedziec jacy byli ze wyzywacie ich od palantow itp?? Pomyslecie jak my sie etraz czujemy ich znajomi,przyjaciele,a rodzina??? Oni nie zasluzyli na to!prawda byli pod wplywem alkoholu nie powinni prowadzic...no ale juz jest po fakcie.Tylko nie osadzajcie ich skoro ich nei znaliscie!!ja wiem jacy byli i wszystkim bedzie ich brakowac.Zeby ktoremus z was to sie przytrafilo to nie wiem jakbyscie postapili... ale pomyslcie zanim cos napsizecie!!!!!

amen

stanisław

amen?? boze docen tych ludzi.... wedlug mnie nikt nei zasluguje na smierc!!myle sie??moze jestem za mloda?i za malo wiem o zyciu?

Ps mam 15 lat!!! a to byli zajebisci chlopcy!

Zajebiści, szpanowali jazdą po kilku głębszych.

skad Ty wiesz ze szpanowali??ja ich nie bronie nie powinni jechac po alkoholu,duzy kawalek przejechali.ale nie wiemy dlaczego wsiedli za kierownice.Oni nie jezdzili po pijaku.

Ale czy ktokolwiek zasluzyl na smierc??

Jak się pije, to się nie jedzie. Mozna iść pieszo albo wziąć taksówkę. A zresztą jak się ma zamiar pić, to samochód należy zostawić pod domem. Nie ma wytłumaczenia, że wypiło się tylko 1 piwo. Przecież można skrzywdzić siebie albo innych. Ci chłopcy zostawili rodziny, które nigdy nie pogodzą się z tak głupią śmiercią.
Ludzie! Nie myślcie tylko o swoich przyjemnościach. Pomyślcie o innych.

marlena jestem z tobą!

ludzie trochę szacunku! przecież oni nie żyją! jesteście zwyrodniali albo źle

dobieracie słowa jak piszecie bo ja nie widzę tutaj żadnego współczucia!

sadzicie na nich jakby wysadzili WTC! na miejscu byłoby zmówić zdrowaśkę

albo i dwie! iluż to ludzi wsiada za kółko chwiejąc się i jakoś szczęśliwie

dojeżdża do celu. im wtedy wolno po pijaku kierować? żeby nie podano do

wiadomości publicznej faktu ze kierowca był "pod wpływem" to pewnie

uznalibyście tych chłopców za biedne kruszynki którym los bezprawnie

odebrał życie! ale na Boga! tak się przecież stało! przecież mieli całe życie

przed sobą! i naprawdę przydałoby się niektórym trochę taktu.

Taktu?

Mam w dupie takt, gdy jakis baran jeden z drugim nawali sie w barze, wsiadzie za kolko przyszpanowac i wwali mi sie na czolowke.

Ja sie tylko ciesze ze nie zginal tam nikt NIEWINNY.

robaczku - sylwio
Uspokój się! Nie widzisz współczucia? To chyba ślepa jesteś. Ja współczuję rodzinom, chłopcom nic już nie pomoże. A, że twierdzę , żeby nie jeździć po pijaku? Może mam chwalić? Wyciągaj nauki z tego, co piszą inni. Niektórym przydałoby się trochę taktu a innym rozsądku. Fakt ich śmierci jest faktem i nic już tego nie zmieni. Pewnie, że ich szkoda. Ale jeżeli ktoś zanim zabaluje trochę się zastanowi, to może uratuje życie sobie i innym. Czy to, co piszę jest złe?

Dzieki Sylwia!!!

Takt by sie przydal..ale tych ludzi nawet nie stac na wspolczucie;/;/ Ejjj oni zostawili przyjaciol,rodzine !!! a przeciez nikt nei jest wart smierci no!!!!

Tak jechali po pijaku ale niie wiemy ile wypili i dlaczego wole usiedli za kolko!! Nie powiem ze oni nie pili ale kierowce zawsze meili trzezwego.Mysle ze jakbyscie ich poznali to zmienilibyscie zdanie.

Kogo żałować?
Bo na pewno nie kierowcy. Wszyscy byli pijani. Fakt tego drugiego można żałować ale nie kierowcy. Dla mnie każdy kto wsiada po pijaku powinien zginąć. Cieszyć sie trzeba że wylądowali na drzewie bo mogli wjechać na inny samochód jadący z naprzeciwka - i to właśnie tych trzeba żałować a nie jakiejś pijackiej chołoty.

Bardzo dobrze im tak!

to byli moi koledzy........ oni zgineli z własnej głupoty, to edzie przestrogą dla innych, by nie wsiadali po pijaku za kółko. Martwią mnie jedynie głupie plotki z dupy wyssane, na temat ich śmierci. Należy przez pamieć na nich uszanować to co się stało, a nie wymyślac plotki i ***** opowiadać każdemu swoje herezje.
To także jest głupota... ubolewam nad tym :((( i jest mi przykro.....

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

ja jestem tego zdania ze nie trzeba miec suuuper autka i powiedziec ze sie umie jezdzic ale miej autko starzsze ale sprawne z mniejszym silnikiem i np jedz nim na drugi koniec polski i jak dojedziesz to mozesz powiedziec ze umiesz jezdzic bo na naszych drogach nie jest zbyt ciekawi. i takim autkiem wyprzedz 2 tiry pod rzad. jak ktos mi powie ze latwo to zrobic i bezpiecznie to sie bede mial z czego smiac. ja tylko podalem przeklad ale takich przykladow mozna wymieniac godz. a co tego wypadku to nie bede sie wypowiadal.

BACA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org