poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Komunikacja" na 4lomza

Czy ktoś może mi powiedzieć, kiedy w pełni ruszy dział "Komunikacja"? Zależy mi na rozkładach jazdy MPK. Nie chce mi się latać po przystankach i spisywać...

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Komunikacja" na 4lomza

Też mam takie pytanie. Albo go zlikwidować, albo uruchomić, aby działał jak kiedyś. Co mi po mapce pokazującej przystanki. Po przebudowach ulic, wybudowaniu spartolonych rond przy teatzre komunkacja wraca do normy wiec warto z tymi rozkładami cos zrobić.

Mogli by szybciej to zrobić A po co to usuwali ?

Felix, skąd wiesz, że te ronda są spartolone. Pojawiły się w naszym mieście ronda nowego typu, które nie były jeszcz użytkowane, a duża ilość forumowiczów twierdzi już, że nie zdadzą egzaminu. Twierdziłem już nie raz na łamach tego forum i twierdzę nadal że można oceniać pracę po jej zakończeniu , oddaniu do użyku i sprawdzeniu jak w rzeczywistości zdaję egzamin. Skrzyżowanie Legionów i Sikorskiego też miało wielu przeciwników i krytyków, a teraz po przebudowie nikt nie wspomni że jest bezpieczniejsze, łatwiej zjeżdża się z niego, szczególnie w lewo. Nikt nie podziękuje inicjatorom tych remontów. Polak ma już chyba we krwi krytykę.

Pozdrowienia.

A je się przejechałem kilka razy po tych rondach i uważam że nie bedzie problemu z przejechaniem nawet dla większych pojazdów.
Od tego jest kostka od wewnętrznej strony ronda - by wewnętrzne koła tylnej osi dłuzszych pojazdów miała po czym jechać.

---
PGG

Ja także po nich jeździłem i mi odpowiadają w zupełności...

Komunikacja c.d.

Panie eS, nie wiem kiedy wróci "Komunikacja" na strony 4lomza, ale podpisuję się pod Twoim apelem o jej przywrócenie. Natomiast nowe łomżyńskie "rąda" ekscytują mnie tak mocno, że przy okazji jutrzejszej wizyty w mieście Łomża z pewnością trzasnę sobie rundkę po rzeczonnych i nie omieszkam się wpowiedzieć w tem. TemAcie.

Pozdrowienia dla wszelkkich jubilatów!

Fakt, nie jechałem jeszcze nimi, to może i moja wypowiedź jest jak to typowego Polaka - jestem za, a nawet przeciw.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org