wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co robic z palantami za kolkiem

Widzialem jak dzisiaj taki jeden w czarnej Alfie czy Lanci trenowal na Ks. Janusza parkowanie na recznym pomiedzy samochodami. Skad sie tacy biora? Czy policja cos widzi w tych kamerach, ktorymi obwieszone jest osiedle?

zefer.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co robic z palantami za kolkiem

A czy obywatel wie do czego jest telefon na policję?

Chyba nie ! hehe

Złapać wpie....ć , posadzić na krześle zmuszając do oglądania strasznych wypadków samochodowych.

Pozdrawiam

Reaper!
Chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz. Myślisz, że telefon na policję coś da? Wykonałam ich kilka. Bez żadnej reakcji.

Przynajmniej nie masz do siebie pretensji, że nie próbowałaś.
To, że służby nie reagują to jest ich wina... to że ludzie nie reagują to wina ludzi.

Reaper
Masz rację, nie mam do siebie pretensji, że dzwoniłam. Jestem zła. że wykonałam o jeden telefon za dużo. A wiesz czemu? Bo policja ciągała mnie później jako świadka na południe Polski. Nie bardzo mi się to opłacało.
Z drugiej strony, jak pijacy sikają pod blokami - nalezy dzwonić. Policja reaguje. Na piratów najczęsciej niestety nie, zanim przyjadą piratówjuż dawno nie ma a udowodnienie, (nawet jeżeli podasz numer rejestracyjny) że jechali za szybko jest praktycznie niemożliwe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org