Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co robic z palantami za kolkiem |
Widzialem jak dzisiaj taki jeden w czarnej Alfie czy Lanci trenowal na Ks. Janusza parkowanie na recznym pomiedzy samochodami. Skad sie tacy biora? Czy policja cos widzi w tych kamerach, ktorymi obwieszone jest osiedle? zefer.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co robic z palantami za kolkiem |
A czy obywatel wie do czego jest telefon na policję?
|
|
Chyba nie ! hehe
|
|
Złapać wpie....ć , posadzić na krześle zmuszając do oglądania strasznych wypadków samochodowych. Pozdrawiam
|
|
Reaper! Chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz. Myślisz, że telefon na policję coś da? Wykonałam ich kilka. Bez żadnej reakcji.
|
|
Przynajmniej nie masz do siebie pretensji, że nie próbowałaś. To, że służby nie reagują to jest ich wina... to że ludzie nie reagują to wina ludzi.
|
|
Reaper Masz rację, nie mam do siebie pretensji, że dzwoniłam. Jestem zła. że wykonałam o jeden telefon za dużo. A wiesz czemu? Bo policja ciągała mnie później jako świadka na południe Polski. Nie bardzo mi się to opłacało. Z drugiej strony, jak pijacy sikają pod blokami - nalezy dzwonić. Policja reaguje. Na piratów najczęsciej niestety nie, zanim przyjadą piratówjuż dawno nie ma a udowodnienie, (nawet jeżeli podasz numer rejestracyjny) że jechali za szybko jest praktycznie niemożliwe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |