Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny wypadek polskiego autokaru |
Ledwo zdążyłem dowiedzieć się o wypadku moich kolegów z Białegostoku, a wczoraj jeszcze o Otylii Jędrzejczak, to dzisiaj czytamy o kolejnym wypadku polskiego autokaru w Niemczech. Na szczęście obyło się bez ofiar. W tym momencie poprostu brakuje mi słów, skąd te wszystkie wypadki i to praktycznie jeden po drugim, dzień po dniu :/ Ludzie do cholery, gdzie Wasza wyobraźnia i rozsądek co ??? Wyjeżdżając w trasę zabieramy ze sobą wszystko !!! http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8015112&rfbawp=1128251272.990 ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny wypadek polskiego autokaru |
Jak to skąd? Większość z nich spowodowana została wyprzedzaniem. Spieszcie się dalej, spieszcie.
|
|
Ile wypadków jezuuuuuuuuu
|
|
obejrzeli sie w pore do takich wypadkow w ktorych gina ludzie dochodzi w calym kraju dziennie kilka razy tylko nikt nie pisze ze kowalski czy tez nowak zginal smiercia tragiczna bo uderzyl w drzewo
|
|
Zgadzam się, ale w tym momencie chodziło mi o znanych ludzi. Czy to nie dziwne, że w ostatnim czasie i nie tylko doszło do wypadków z udziałem znanych osób? Jedyne co mogę napisać na temat tyh wypadków to fakt, że zawsze zawiniła brawura, nieostrożność, głupota, szybkość itd itd itd ... :[ ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |