poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FC ŁKS

Siema Po dzisiejszym spotkaniu ŁKS-u jestem szczęsliwy ale też mi głupio bo mi nie było tam i nie znam tej atmosfery... bym chciał byś kibicem swojego klubu więc zwracam sie z prośbą albo propozycją do jakiegoś miłego grona kibiców żebym mógł z wami spółpracować dopingować nasz klub i nieraz jeździć na wyjazdy szukam takiego grona która by mnie przyjeło :) bardzo czekam na życzliwych kibiców... wiem że to troche za puźno ale chyba wszystko można naprawić ?

Kontakt gg:1817671

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FC ŁKS

Na wyjazdy abyś tylko miał kase ale nikt cie tam chyba niebedzie pilnowal poczekaj na opinie Kibiców którzy jeźdzą i chodzą ciegle na mecze

Mi chodzi o to żeby być w grupie a nie stać we dwie osoby na bezludziu i a gożej jak stoisz z kibicami przeciwnej drużyny heh.. bo mi sie tak zdarzyło ;-) a co do kasy to ją sie ma :p

To pogadaj z E'03 Lub inna grupa !

bez komentarza...

przychodzisz na mlyn i nie stoisz sam, proste

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org