Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mit taniej Biedronki |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mit taniej Biedronki |
zważ, że Biedronka mimo wszystko dba o jakość, której moim zdaniem nie uświadczysz kupując w Tesco soki marki Tesco. przy i tak niskiej cenie, w Biedronce dostajesz produkty takich firm jak HOOP, Mlekowita, Morliny itp. Myśl, bo statystyka kłamie. Gdy idziesz z żoną, to wg statystyki oboje macie po jednym jądrze...
|
|
franio odsylam ciebie do mojego postu "czy jestesmy truci" to tylko 30 minut a mowa jest o najbardziej popularnym jedzeniu--:))) zobaczylam jak sie robi szynke ze ona cala w dziurach-obrzydliwe!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
tak i myślisz, że takie filmy robi się bez celu? ktoś z tego ma profity (producenci). zwyczajna propaganda.
|
|
jakość biedronkowych produktów jest takim samym mitem jak i jej "taniość" wszystkie produkty w dyskontach i marketach są wątpliwej jakości czy to tesco, real czy biedronka, uważasz, że w Tesco są tylko soki marki Tesco, żeby udowodnić ci, że bredzisz i pie** od rzeczy zamieszczam do poczytania o tych HOOP-ach i mlekowitach... ==== MLEKOWITA przynajmniej od 2006 współpracuje z tesco http://www.tesco.pl/o-nas/news/ekskluzywnie-dla-tesco/ ... 2006-01-25 Lider polskiego rynku mleczarskiego firma Mlekovita oraz Tesco - największa sieć hipermarketów w Polsce - wprowadzają na rynek nową markę produktów mlecznych pod nazwą „Polskie”. Linia obejmuje świeże mleko, kefiry, maślanki, śmietany oraz jogurty i będzie dostępna tylko w Tesco... ======= HOOP reanimuje markę wody Grodziska. Tylko dla Tesco http://www.portalspozywczy.pl/inne/napoje_bezalkoholowe/wiadomosci/hoop-polska-wprowadza-nowa-marke-wody,52159.html =========== także Myśl, franiu, myśl, co do tych JĄDER i STATYSTYKI to sprawdź przed wyjściem na zakupy czy takowe posiadasz bo inaczej cała twa statystyka pójdzie w P****
|
|
prawda jest jedna: Biedronka dba o jakość produktów spożywczych w większym stopniu, niż inne tanie markety. nie potrzebuję twoich wklejek i linków, bo nie raz robiłem zakupy we wszystkich podanych w zestawieniu sklepach. jestem konsumentem świadomym. a konsument jest wyrocznią, choć tak łatwo nim manipulować (czego jesteś przykładem, atbis).
|
|
franio30 frania , ja pozostanę przy swoich jądrach a ty pozostań przy swoich jajnikach ! ty jak idziesz z żoną do Biedronki, to ile jaj niesiecie ? wychodzi mi że ZERO pusty worek. Świadomy eunuchu !!!
|
|
jak kupię od twojej starej, co zaczepia z jajkami na Dwornej, to mam cały koszyk.
|
|
koszyk, może tak ale WÓR dalej pusty !
|
|
franio prawisz jak świeżo po awansie zastępca kierownika nocnej zmiany w BIEDRONCE i tyle. Fakt jest takie, że może podświadomie nie dopuszczasz myśli o tej niby świeżości produktów, może to i lepiej bo pewnie byś tego nie łyknął.
|
|
@franio "...konsument jest wyrocznią, choć tak łatwo nim manipulować (czego jesteś przykładem, atbis)..." widzisz ja jestem w pełni świadomy tego co kupuje i uwierz mi jestem bardzo rzadkim wręcz przypadkowym klientem dyskontów czy marketów bo właśnie wiem co to za produkty czy to z biedronki czy tesco jeden wielki szajs. KOniec tematu zamykam:)
|
|
Ja jestem na co dzień klientem Tesco i Biedronki i przynajmniej raz w tygodniu Real i Auchan wszystkie są w zestawieniu. Auchan wygrywa jakością i ceną , później Biedronka i Tesco najgorszy Real mimo iż najładniej wygląda , niestety najwięcej oszukuje na cenach . A takie zestawienie Auchan robi co kwartał i zawsze wygrywa , więc wszystko zależy które produkty są brane do tego koszyka , zawsze można je tak wybrać by były najtańsze w danym dyskoncie .Czasami wystarczy iść tu i tu by zrobić jeszcze tańsze zakupy.
|
|
Autor: atbis (87.119.10.---) Data: 08-07-11 20:25 właśnie wiem co to za produkty czy to z biedronki czy tesco jeden wielki szajs. czyli w d... byłeś i g... widziałeś. dzięki temu zdaniu straciłeś całą wiarygodność jako rozmówca. mógłbym wyliczyć ci dziesiątki artykułów z Biedronki, które co najmniej dorównują jakością "oryginalnym" odpowiednikom. bye.
|
|
atbis, uwierz @ franio30 frania, ta BURA SUKA wie co pisze, on codziennie odwiedza Biedronkę, stoisko warzywne - kładzie na wadze swój pusty łeb, wciska klawisz BURAK i sprawdza ile waży. frania, z ciebie to dopiero jest odpowiedni " oryginał "
|
|
franiu wypisując tego typu teksty potwierdzasz tylko, że jesteś typowym przykładem pokolenia bez smaku i bezguścia i zadowalającym się tanim gów... z dyskontu, a twoje receptory smakowe nigdy nie poznały co to prawdziwy SMAK, łykasz zadowolony te niby "ORYGINAŁY" wzbogacone w poprawiacze smaku czyli takie G... w pozłotku,
|
|
hehe. znawcy i koneserzy. jednego wyszkoliła łopata na wyspach, drugiego łącze internetowe łapane anteną przykręconą do eternitu. wiecie tyle o "smaku", ile wam powiedzą w reklamach. całujcie mnie w du.pę, palanty.
|
|
frania, byle co jesz i byle co piszesz . rozumie, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, ty to swój " dobry smak " kształtowałeś na podstawie dyskontowych produktów z Biedronki. BURA SUKO ! pamiętaj TANIE MIĘSO , TO PSY JEDZĄ !
|
|
Tesco pobił biedronkę tanią podwawelską i schabem bez kości. Schab z biedronki jest droższy ale za to wychodzą z niego pyszne kotlety, mam na myśli ten zapaczkowany i pokrojony w plastry. Domyślam się, że w Tesco sprzedają na wagę dlatego jest tańszy.
|
|
tylko ze ptasie mleczko w bierdonce ma 400gram i to jest duże opakowanie a małe kosztuje 7.99 ...
|
|
hehehe dobre, wszyscy kupują w Auchan i w Tesco i jeszcze gdzieś... a gdzie w Łomży są te sklepy? hehehehe kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
... biedroneczki są w kropeczki ...
|
|
: )
|