Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
103,6 fm czy 88,8 fm ? |
osobiscie wole 103,6 s± tam dobre wiadomosci i fajne reportaże Jan Pawlak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 103,6 fm czy 88,8 fm |
A dlaczego nie bierzesz pod uwage jeszcze 97,5 ? no ale skoro chodzi ci o te katolickie radia to kazde ma swoich zwolennikow i to chyba dobrze, ja wole posluchac sobie rmf fm ale nawiasem mowiac jak to nazwales numerycznie jak na lomze to te dwa a nawet trzy w zupelnosci wystarcza. Bo jak ktos sobie chce posluchac muzyki to wlaczy 97,5 fm , jak ktos chce posluchac muzyki pomodlic sie i dowiedziec sie co sie dzieje w lomzy i poza lomza to wlaczy 103,6 fm, a jak ktos chce posluchac muzyki , polityki, polityki i polityki to wlaczy 88,8 fm . Jeszcze jest chyba 87,9 fm ale nie mialam okazji posluchac i podsumowac programowo :)) Monika Zambrowska
|
|
Re: |
103,6 maj± interesuj±ce informacje lokalne. Widz±c wyniki słuchalno¶ci, to słucha ich do¶ć dużo, chyba najwięcej w Łomży. Ja słucham trójki, choć now± ramówk± trochę mnie zawiedli.
|
|
103,6 :)))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
88,8 FM - to polityczny bigos, brak profesjonalizmu i kiepskie informacje. Wolę 103,6 FM - maj± ¶wietne serwisy i coraz lepsz± muzykę.
|
|
Ja nie slucham zadnego radia no ale jak tak patrze na forum to moze i skusze sie posluchac czasem ktorejs stacji. Ostatnio widzialam takiego pana z mikrofonem Nadzieja :). Mam "nadzieje" ze kiedys mu wywiadu udziele :) przystojniak, jak tam sami tacy przystojniacy to bede sluchala Kinga
|
|
Ja też wole 87,5 . Dobra muza . Czasem też co¶ innego jak 103,6 FM. Dobra muza i trochę wiadomo¶ci. Radio 88,8 to tylko z przymusu. S± z reszt± strasznie drodzy jesli chodzi o ogłoszenia. Już taniej jest dać co¶ do Radia Maryja i czekać na efekt niż do 88,8 :( Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
wła¶nie słucham 88,80, strasznie nudzi p. B........, przestawiam na 103,6 ( radio Nadzieja) a tu fajne nuty lec± i wiadomo¶ci da sie posłuchać.
|
|
Radio |
jaki¶ czas temu słuchałem w pracy RadioZet.... ...ale ostatnio tylko Nadzieja..... znacznie pozytywniej i spokojniej.... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |