Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co się dzieje z Orange |
czy macie ostatnimi czasy problem z zasięgiem w tej sieci? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co się dzieje z Orange |
W tej sieci nigdy!!!!!Lepsze połączenia to tylko w Tp. :))
|
|
Już nie długo...: http://www.telepolis.pl/news.php?id=22104 Wszyscy na tym skorzystają. Klienci T-Mobile i Orange. Zasięg będzie chyba najlepszy w PL. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
mi się zdarza gubić zasięg jak za głęboko w las wjadę :P
|
|
Nigdy problemy z Orange mi się nie zdarzają. Prędzej radzę zwrócić uwagę, czy Twój telefon przypadkiem niedomaga ;)
|
|
Często przerywają rozmowy elrogo
|
|
<>, skończ pieprzyć bzdurne kawałki. Reklamę chcesz im robić? Nie zasługują. Sprawdzałem, dzwoniłem do pomocy tech. przyznali, ze maja problemy. Jednak kasę chcą i dlatego jest to marna firma. Warunków nie dotrzymują, a kasę chcą. Umowa się kończy i niech spadają. Partacze. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
miałem tam telefon i sie tylko wkur... bo nigdy nie moglem sie dodzwonic w kółko tylko "siec zajęta" i zajęta .Zgłaszałem to w salonie i na infolinii obiecali ze się poprawi i nic. w koncu skonczyła mi się umowa i przeszedłem do play i jest git polecam i jeszcze konsole PS3 dostałem :)
|
|
powinni dodatkowe minuty i sms dac za te 3 dni nie sprawności
|
|
Co wam jest???? Jakie trzy dni?? Ja nie miałem nawet sekundy problemów z połączeniem :) Ja mam u nich i nigdy w życiu do żadnej innej sieci nie przejdę :)
|
|
Sprawdzałem, dzwoniłem do pomocy tech. przyznali, ze maja problemy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jestem poza lomza i dodzwonic sie do kogos z orange w lomzy to masakra. Ciagle, ze abonent poza zasiegiem albo zajete. Po 10-15 probach polaczenia sie udaja. Problemy mieli juz ponad pol roku temu, jak nie lepiej. Bylo na forum i na infolini tez o tym informowali. Jak widac nic z tym nie zrobili. Pora sie zastanowic nad rozwiazaniem umowy.
|
|
Wczoraj i ja do znajomych z sieci Orange nie mogłem się dodzwonić. Z innymi sieciami w tym samym czasie nie było problemu. Opinia sama się nasuwa.
|
|
z fakturami też są jaja, docierają po terminie płatności
|
|
Ja po prostu na Orange nie mam siły, jak jestem gdzieś w trasie i próbuję sie dokogoś dodzwonić zawsze mnie rozłącza bo zasiegu nie ma, czesto jest też jakieś echo w słuchawce. Faktury też docierają z opóźnieniem. Ostatnio nawet mam taki problem że jak ktoś do mnie dzwoni, np. jedna konkretna osoba i zawsze z tego samego nr. to wyświetla mi sie raz nr. prywatny, np raz 509... raz 789... za każdym razem inny nr. Zadzwoniłam powiedzieli, że mam problem z aparatem, wiec aparat zmieniłam a problem jest dalej. Miałam telefon z Ery nie bylo żadnych problemów, teraz wziełam drugi abonament w Play i tez jestem zadowolona, a tu po prostu nerwica...
|
|
Czekałem cały okres rozliczeniowy i w końcu jutro nadchodzi. Byłem w orange od 2001. Olali stałego klienta a jutro numer mój będzie w play. Zobaczymy co z tego wyniknie. :)
|
|
Wadolek, a ja mam okres rozliczeniowy od 3 do 3go każdego miesiąca, a Ty cały okres rozliczeniowy czekałeś (od 2001r) i jutro po tym jak zostałeś olany (?) będziesz w PLAY i będziesz patrzył co z tego wyniknie. haha, ale się uśmiałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |