wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziwi cię to?

"Rozwój polski wschodniej" uskuteczni się jak sądzę kiedy, wyzbędziecie się ksenofobi, średniowiecznego katolicyzmu, i kiedy przestaniecie wszyscy bycć tacy sami. jestem tu juz dwa lata, i ciągle mam wrażenie ze spotykam tych samych ludzi. Przecież to calkiem duże miasto, a wygladacie tak samo. Wsyscy chodza w białych butach, słuchają umcy umcy i nie wiedza nic o swiecie. Więcej tolerancji, różnorodności i ruszenia dupy. Wówczas nie bedziecie polską B

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziwi cię to?

Co Cię obchodzą moje białe buty, zakichany zaściankowicz. Swoim przykładem właśnie okazałeś brak tolerancji, a ty co takiego robisz ? Jesteś czarny ? O świecie wiem więcej niż ty się kiedykolwiek dowiesz, jeszcze jeden taki post i będzie umcy umcy na zębach ;D

jaga sugeruje Białystok, jeśli to prawda to post-zaczepka.
Jeśli nieprawda to pokazuje jakieś kompleksy piszącego. Jak mawiał J.S.Lec: "Dno jest dnem, nawet jak jest odwrócone do góry nogami" ...

O świecie wiem tyle, że Polska wschodnia to nie Łomża.

jak w Białym to samo :) w BI tylko większe korki i śmierdzące mini ZOO

---------------------------------------------

a po za tym wczoraj padł fajny wynik:
pasterze 2-0 Jaga, wiocha na całą UE

---------------------------------------------

odezwał się głos białorusiostoku.
odpuśćcie chłopakowi - widać, że post pisany po upadku, jaki zaliczyła wczoraj Jagiellonia Białorusiostok.
Mianowicie Baba Jaga przegrała z drugorzędnym klubem z Kazahstanu (kur.wa, jakbym tego nie pisał, to i tak Firefox podkreśla na czerwono....;) ), odpadła z LE i przyniosła wstyd całemu polskiemu futbolowi.

FACET! EJ! TY OD TEMATU!

Obejrzyj se dla pokrzepienia "Borata" (z pozdrowieniami z Kazahstanu oraz z Łomży - z Mazowsza)...

Wydaje mi się, że to nie żaden białostoczan(in), tylko "męska" forma Baby Jagi - stąd nick. Być może się mylę, ale ruszcie czasami swoimi móżdżkami.

No pain, no gain.

trafna uwaga, Nightmare.
ale i tak - kij mu w pysk, kop na rozpęd i garść śrutu w dupę.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ZAJEBISTY FILMIK!!!SIE UCHACHAŁEM

: franio30[/b MASZ U MNIE PIFFKO

franio30

frania, choć z wielkim bólem, ale muszę Cię tym razem poprzeć i pochwalić za ripostę dla baby jagi !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org