Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwi cię to? |
"Rozwój polski wschodniej" uskuteczni się jak sądzę kiedy, wyzbędziecie się ksenofobi, średniowiecznego katolicyzmu, i kiedy przestaniecie wszyscy bycć tacy sami. jestem tu juz dwa lata, i ciągle mam wrażenie ze spotykam tych samych ludzi. Przecież to calkiem duże miasto, a wygladacie tak samo. Wsyscy chodza w białych butach, słuchają umcy umcy i nie wiedza nic o swiecie. Więcej tolerancji, różnorodności i ruszenia dupy. Wówczas nie bedziecie polską B
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwi cię to? |
Co Cię obchodzą moje białe buty, zakichany zaściankowicz. Swoim przykładem właśnie okazałeś brak tolerancji, a ty co takiego robisz ? Jesteś czarny ? O świecie wiem więcej niż ty się kiedykolwiek dowiesz, jeszcze jeden taki post i będzie umcy umcy na zębach ;D
|
|
jaga sugeruje Białystok, jeśli to prawda to post-zaczepka. Jeśli nieprawda to pokazuje jakieś kompleksy piszącego. Jak mawiał J.S.Lec: "Dno jest dnem, nawet jak jest odwrócone do góry nogami" ...
|
|
O świecie wiem tyle, że Polska wschodnia to nie Łomża.
|
|
jak w Białym to samo :) w BI tylko większe korki i śmierdzące mini ZOO ---------------------------------------------
|
|
a po za tym wczoraj padł fajny wynik: pasterze 2-0 Jaga, wiocha na całą UE ---------------------------------------------
|
|
odezwał się głos białorusiostoku. odpuśćcie chłopakowi - widać, że post pisany po upadku, jaki zaliczyła wczoraj Jagiellonia Białorusiostok. Mianowicie Baba Jaga przegrała z drugorzędnym klubem z Kazahstanu (kur.wa, jakbym tego nie pisał, to i tak Firefox podkreśla na czerwono....;) ), odpadła z LE i przyniosła wstyd całemu polskiemu futbolowi. FACET! EJ! TY OD TEMATU! Obejrzyj se dla pokrzepienia "Borata" (z pozdrowieniami z Kazahstanu oraz z Łomży - z Mazowsza)... ![]()
|
|
Wydaje mi się, że to nie żaden białostoczan(in), tylko "męska" forma Baby Jagi - stąd nick. Być może się mylę, ale ruszcie czasami swoimi móżdżkami. No pain, no gain.
|
|
trafna uwaga, Nightmare. ale i tak - kij mu w pysk, kop na rozpęd i garść śrutu w dupę.
|
|
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZAJEBISTY FILMIK!!!SIE UCHACHAŁEM : franio30[/b MASZ U MNIE PIFFKO
|
|
franio30 frania, choć z wielkim bólem, ale muszę Cię tym razem poprzeć i pochwalić za ripostę dla baby jagi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |