Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc przy odnalezieniu dawnej znajomej |
Witajcie, mam do Was ogromną prośbę. Może ktoś z Was zna Lidię Dzikowską. Mieszka w Łomży, dokładniejszych danych nie znam. Strasznie zależy mi na odswieżeniu znajomości z nią lecz niestety jej telefon i mejl nie działa :( Jeżeli ktos z Was zna ją bądź ma możliwośc skontaktowania się z nią to serdecznie proszę o pomoc! Pozdrawiam wszystkich i czekam na odpowiedz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc przy odnalezieniu dawnej znajomej |
Hehehe to jest forum miasta Łomża, gdzie poruszamy problemy dotyczące tego właśnie miasta i inne ... ale podobne. To nie żadne biuro informacji o starych znajomych. Napisz do jakiegoś programu typu "Zerwane więzi" :D Powodzenia w szukaniu ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Pisza ze ptys wszystko wie ale tutaj nici z tego ;(
|
|
ptyś zawsze gówno wiedział. Książka telefoniczna mówi: DZIKOWSKA Bożena ul. Śniadeckiego tel. 219 85 81 DZIKOWSKI Tadeusz ul. Kołłątaja tel. 218 45 31 Innych ludzi o tym nazwisku nie znalazłem. Pozdrawiam
|
|
Ej Mrs mialem do ciebie wpasc kompa zrobic?? Pamietesz !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |