Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pisze do was z roku 2054, Polska organizuje wlasnie mistrzostwa |
tak tak pisze z przyszlosci, mozecie zadawac pytaniaq odpowiem na wszystkie, dodam ze za duzo czasu przed soba to wy nie macie....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pisze do was z roku 2054, Polska organizuje wlasnie mistrzostwa |
ALE IDIOTA................ NIE KARMCIE TROLA ...
|
|
kto jest prezydentem? Czy wygramy z burkinafaso? Czy jest nadal forum 4lomza i czy ty nadal na nim zaśmiecasz swoimi durnymi postami? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
z przyszlym prezydentem wlasnie rozmawiasz, reszta pytan jest niepowarzna nie przystoi odpowiadac
|
|
MŁODY WEŹ SIĘ SCHOWAJ BO NA MAŁPY POLUJĄ .A TWÓJ ILORAZ INTELIGENCJI JEST WIELKOŚCI MÓZGU ROBAKA ( JAK ROBAKI MAJA...) PS MAM NA MYŚLI GLIZDY ...
|
|
to jesli bedziesz prezydentem, to pomysl nad reformą co do takich jak ty, bo jestes tak głupi ze nawet ustawa tego nie przewidziała:) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
młody wykrztałcony :) Ja tylko jedno zapytanie się ma do ciebie :) Czy ŁKS zostanie Mistrzem Świata ?
|
|
tak interkontynentalnym w finale zmierzy sie b. juniors
|
|
młody wykrztałcony Jesteś wielkim prezydentem :):) Obyś panował nam wiecznie :):):):):)
|
|
a z ywdarzen politycznych trwa proces sędziwego juz tuska przed trybunalem w hadze gdzie przewodniczaqcy trybunalu Z Ziobro skazuje tuska za zbrodnie przeciwko wlasnemu narodowi, ze wzgledu na zly stan zdrowia tusk ostanie dni spedzi w wiezieniu kolo sopotu zeby mogly odwiedzac go zyjace w potepieniu corka isyn
|
|
zakonczono projekt" pomnik ofiar katastrofy smolenskiej w kazdej gminie"
|
|
Powinienes dostac nobla za osiagniecia w kategorii idiota roku:) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
pokojowego nobla dosltalem w 2052 r
|
|
młody wykrztałcony A powiedz mi jeszcze czy LK zejdzie ze sceny politycznej ? Czy nie daj Boże zostanie Prezydentem Łomzy ???
|
|
w latach 20 tych bedzie pelnij 2 kadencje pr polski
|
|
Aha To jeszcze trochę czasu jest :):) Może w między czasie wsiądzie do jakiegoś samolotu :):):)
|
|
młody wykrztałcony Młody wysoko mierzysz :):):) Ambicja to rzecz pożądana i cenna , byle nie jej przerost ;)
|
|
maruda Dziadunio Witaj :):):) W końcu z Młodym można porozmawiać ,fajny temat ;)
|
|
maruda wsiadziesz do samolotu ale raczej nie wysiadziesz
|
|
Moje porcięta :):) To jest poważny bardzo temat :):) Rozpatrujemy przyszłośc naszej ukochanej Ojczyzny :)
|
|
młody wykrztałcony A co drzwi się zablokują ?? :):):):) Będę pamiętał żeby wziąć wytrychy:):):):)
|
|
nie wszystko bedzie odblokowane w oceanie
|
|
Aaaa To też dobrze :) Darmowa kąpiel w oceanie bez płacenia za wczasy :):):)
|
|
maruda Dziadunio nie musi do wróżki iść ,Młody przyszłość przepowiada ;)hehe młody wykrztałcony Młody ,powiedz co czeka kalisony ? młody wykrztałcony na prezydenta ,a kalisony mogą być premierem ;) hahaha Dyplomacji kalisonom nie brakuje ;) hehe
|
|
Byłem z dziewczyną w zeszłym roku w Egipcie i tylko Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:56 zmarnowaliśmy czas bo już pierwszego dnia prawie ode mnie nie dostała po twarzy , patrzyła się na jakiegoś araba już tam w hotelu zaraz po przyjeździe , ja z torbami załatwiam formalności ona stoi dwa metry obok mnie i widze jak się ślini , jak zwykła samica która jak by mogła to by się nadstawiła mu . Myślałem że się zagotuje , gorąco , zmęczony i jeszcze takie numer . Nie jestem obsesyjnie zazdrosny , nie przeszkadza mi jak patrzy na Polaka , Niemca ale jak zobaczyłem jak patrzy na araba czy latynosów to od razu przypomniało mi się te nasze stereotypowe gadanie że ciemny mrugnie okiem i już nasze dziewczyny tracą głowę. Co prawda po godzinie wypiłem kilka drinków i mi przeszło , następne dni były ok , ale ta sytucia się znowu powtórzyła i wtedy już nie powstrzymałem reki niestety i żałuje tego i żałuję że w ogóle tam pojechaliśmy , monotonna pogoda ,mało do zwiedzania i jeszcze druga połówka która chce przysporzyć rogów. pozdrawiam. Jak dowiedziałem się że moja narzeczona była z koleżanka w Egipcie to zaraz Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:38 zerwałem zaręczyny. Stać mnie na porządną żonę :)
|
|
młody wykrztałcony napisał : Byłem z dziewczyną w zeszłym roku w Egipcie i tylko Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:56 Jak dowiedziałem się że moja narzeczona była z koleżanka w Egipcie to zaraz Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-11 14:38 Młodzieńcze ! z takim podejściem do życia to dla ciebie - najlepsza baba to będzie własna graba .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |