Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poker |
Witam. Gdzie, kiedy i na jakie stawki można pograć w Łomży w pokera?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poker |
przypominam, że została podpisana przez prezydenta tzw ustawa hazardowa, czyli oficjalnie nie mozna grac w kraty na pieniadze w tym kraju... jutro u Ciebie abw,cbś i fbi... lepiej wyrzuc żetony i spal karty!
|
|
Jak zadajesz takie głupie pytanie na forum to wiem , że do tej pory grywałeś tylko w " Piotrusia " i to na zapałki ! Człowieku , kto Cię dopuści do poważnej gry ? A skąd Ty się wziąłeś ?
|
|
czwartki po 21 w hattricku blindy 1/2
|
|
zezowate szczęscie A czemu to pytanie jet głupie? - grałem często w Białymstoku, teraz jestem w Łomży więc pograłbym i tu. Po drugie, czy Ty w ogóle masz pojęcie co to jest poważna gra??
|
|
E-mail w loginie jest dobry? Potwierdź,to się odezwę.
|
|
Tak, jest dobry
|
|
ja tam grywam tylko w Rosyjską ruletkę :):):) Większa adrenalina :):)
|
|
@ nolimit młodzieńcze, jak ja bawiłem się " listkami" to Ty jeszcze na chleb mówiłeś bep , a na nocnik to po drabinie wchodziłeś ! W pokerka to możesz pograć sobie z kolegami w swoim gronie albo czwartki po 21 w hattricku blindy 1/2 Autor: Alexxx , na śmieszne pieniądze. Do dobrej gry, masz rekomendacje ? kto Cię wprowadzi ?
|
|
zezowate szczęscie Chyba film "Rounders" wywarł na Tobie tak ogromne wrażenie, że do dziś nie jesteś się w stanie otrząsnąć;)
|
|
Ja tam się na tym nie znam :( Ale z tego co wiem to w pokera gra sie na kasę a nie jakieś zafajdane 100-u złotówki :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |