poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PORYSOWANY SEAT

Witam! Wczoraj albo dzisiaj na ul.Wojska Polskiego przy bloku 25 ktos porysowal maske i caly bok seata leona srebrnego z oslonkami dla dziecka na szybkach, domyslamy sie kto to zrobil ale szukamy swiadkow, bo bez tego nic nie zrobimy. Moze ktos widzial?? Prosze sie odezwac kakaw5@wp.pl, niech ta osoba poniesie za to konsekwencje...

PL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PORYSOWANY SEAT

frajerów szukasz ? :D

ja wiem,ale za to 2000 tys najperw na moje konto,puzniej pomysle.

Jesli nic nie wiesz na temat to po co sie odzywasz?

PL

Daj 2000 tysiaki to sie popytam kolesow.

Durni ludzie! Człowiekowi ktoś porysował samochód, a wy puści idioci zamiast współczuć, pomóc jak możecie, to wyciągacie łapy po pieniądze. Życzę wam, żebyście na własnej skórze poczuli jak to jest. Banda hipokrytów!

tylkol nie baw się w szukanie świadków na forum, bo to banda idiotów. Lepiej popytać na osiedlu chociaż znając te okolice i walki o miejsce parkingowe to nie wróżę spektakularnych sukcesów....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org